За буксата на врата!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
За буксата на врата!
Тоя проблем с демонтирането на буксата при вратата, която влиза в шасито, вече го гледам че се дискутира в няколко теми, което ще дойде да рече, че си е сериозен проблема, причина е за нефункциониране на определени устройства и възли, свързани с тази букса (при мен е страничното стъкло при шофьора, при други е друго). От дискусиитеразбирам, че Асен е експерта и по неговите думи буксата излиза лесно, да, ама аз миналата неделя напъвах, правих-струвах ама не излезе тая букса и понеже ме беше страх да не я счупя, я оставих (подозирам, че при повечето от вас е такова положението). Та молбата ми е, ако някой знае откъде се набавят такива букси или има в повечко, да каже, щото е ясно, че работата отива към трошене на буксата. 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Новини
-
Ти горната част на буксата лесно ще си я набавиш (ако ще се строши нещо то ще е точно тая част) но за да се подмени при трошене, бая зор ще видиш да изкараш пинчетата, така че таз работа я зарежи.
Буксата ще излезе и с напъване с отверка но пазете боята. Дори да строшите част от буксата - не е фатално.
Буксата ще излезе и с напъване с отверка но пазете боята. Дори да строшите част от буксата - не е фатално.

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
!!Asen_X написа:Буксата ще излезе и с напъване с отверка но пазете боята. Дори да строшите част от буксата - не е фатално.

It's not who You are, it's who You know...
Ша излезе ама друг път, напъвах и с отвертки и с клещи и с кво ли не и не ще, накрая щях да и ощавя периферията. Да дойда при вас да ми я извадите?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ами аз лично с радост бих ти помогнал, ама не знам как можем да се засечем, защото мойта програма е регламентирана в тесни граници. Бачкам в Студентски град и ако имаш път насам.... Обаче до 17:00 часа, щото после отивам да взимам дъщерята от градина и се прибирам. А почивните дни са ми заети винаги.
It's not who You are, it's who You know...
ОК, дай телефон на ЛС и ще се разберем (и ще почерпя!) 

6 мнения
• Страница 1 от 1