Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Соъжалявам за
,но SMG е само главоболия!Не искам да влизам в пдробности,но мога да Ви извадя статистика на Е36 с SMG1 конвертирани в ръчни скорости в официалните сервизи в UK!Да не говорим за кварталните!
SMG2 е по-добре,но има 3 проблема: с помпата,с релето и с пружините и в BG дори не знаят за какво става въпрос!Успех!
p.s. SMG1=E36 M3
SMG2-E46 M3
няма SMG2 в Е36 , няма SMG1 в Е46
Е46,ако не е М3 е SSG(Sport Sequential Gearbox) , не SMG (Sequential Manual Gearbox)

SMG2 е по-добре,но има 3 проблема: с помпата,с релето и с пружините и в BG дори не знаят за какво става въпрос!Успех!

p.s. SMG1=E36 M3
SMG2-E46 M3
няма SMG2 в Е36 , няма SMG1 в Е46
Е46,ако не е М3 е SSG(Sport Sequential Gearbox) , не SMG (Sequential Manual Gearbox)
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз съм чел че СМГ в М3 и СМГ в 330 нямат много общо 

- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
В какав финансов диапон се вместват тези проблеми . И в краен случей дали е много трудно ако примерно кутията се тотализира да се сложи ръчна ?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тук всички са карали SMG-та месеци/години наред и десетки хиляди километри... явно от там идва цялата тази сигурност в изказването , кое е проблем и кое - не!!!
щот 99% от хората са чули, че Automatic Transmission-ите са калпави, ама кой карал, кой не карал и кой какво виждал е отделен въпрос, ама дай да си приказваме през главата
... а сега по темата за двете коли, кефят доста при това, особено фейслифтовата, но и купето на Боби Асенов хич не е лошо, да не кажа, че е една от най-запазените коли, които съм виждал.
като си решил да даваш 12 000 -15 000лв. па иди ги покарай тия колите ден-два-пет... па иди до Пловдив с тях, па мини през някой проход да видиш... изненадващо SMG-то може да ти хареса (не, че се съмнявам). Поне Боби не вярвам да ти откаже
Поздрави и дано избереш правилната
хиляди левове, не искаш да знаеш ...
п.с. т'ва не е е36
, което е кофти за цената (не е подигравка)
щот 99% от хората са чули, че Automatic Transmission-ите са калпави, ама кой карал, кой не карал и кой какво виждал е отделен въпрос, ама дай да си приказваме през главата
... а сега по темата за двете коли, кефят доста при това, особено фейслифтовата, но и купето на Боби Асенов хич не е лошо, да не кажа, че е една от най-запазените коли, които съм виждал.
като си решил да даваш 12 000 -15 000лв. па иди ги покарай тия колите ден-два-пет... па иди до Пловдив с тях, па мини през някой проход да видиш... изненадващо SMG-то може да ти хареса (не, че се съмнявам). Поне Боби не вярвам да ти откаже

Поздрави и дано избереш правилната

Ranchev написа:В какав финансов диапон се вместват тези проблеми . И в краен случей дали е много трудно ако примерно кутията се тотализира да се сложи ръчна ?
хиляди левове, не искаш да знаеш ...
п.с. т'ва не е е36

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Поискай вин-а на първото купе,да няма изненади.Има пълен М-пакет,но липсва м-степенката до педалите.. 

Здравейте и от мен!Нов съм във форума и не съм много в час с марката.Харесах ето тази кола за семейна
.Ако може да получа съвет ще ви бъда много благодарен http://www.cars.bg/u726070

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
bgpanev написа:Здравейте и от мен!Нов съм във форума и не съм много в час с марката.Харесах ето тази кола за семейна.Ако може да получа съвет ще ви бъда много благодарен http://www.cars.bg/u726070
Според мен колата е много добра на фона на останалите.
Само този "TIV" не съм го чувал сигурно е някакъв нов

Има добър вид, има някоя друга екстра. Мотора е много добър и корав. Дава добър разход, а върви прилично.
Пак ще се повторя според мен е много добра на фона на останалите (предимно внос от Италия с неясно минало и пробег), ако търсех такова комби това щеше да е първата кола която да гледам, една диагностика и я отнасях.

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Bavarcho написа:bgpanev написа:Здравейте и от мен!Нов съм във форума и не съм много в час с марката.Харесах ето тази кола за семейна.Ако може да получа съвет ще ви бъда много благодарен http://www.cars.bg/u726070
Само този "TIV" не съм го чувал сигурно е някакъв новСериозно виждат се документите. Километрите изобщо не са много. Дошла е на ход.
Има добър вид, има някоя друга екстра. Мотора е много добър и корав. Дава добър разход, а върви прилично.
Пак ще се повторя според мен е много добра на фона на останалите (предимно внос от Италия с неясно минало и пробег), ако търсех такова комби това щеше да е първата кола която да гледам, една диагностика и я отнасях.
Колата изглежда доста добре, само салона с това зелено е малко

Благодаря за бързите отговори.
Направи ми впечатление,че на регистрационната табела от долу пише KALTENBACH.Като го пуснах в чичко гугъл излезе че,това е град в австрия.Това показателно ли е че,колата е от австрия а не от германия както пише в обявата.Предварително благодаря

- Bavarcho
- Пантерчо
-
bgpanev написа:Благодаря за бързите отговори.Направи ми впечатление,че на регистрационната табела от долу пише KALTENBACH.Като го пуснах в чичко гугъл излезе че,това е град в австрия.Това показателно ли е че,колата е от австрия а не от германия както пише в обявата.Предварително благодаря
От Германия е, зеления стикер е немски

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
jenkarche написа:За цени не говорете щото знам,че за по-малко от 7к лв. не може да се вземе хубава е46-ца.А и на тази вътре лайстните са сиви само на таблото е кафява,може да е обръщана или нз какво.Като гледам какви боклуци се продават по интернет и автокъщите май ще е най-добре да си оправя моята е46-ца (ударена е ).
Ето едно къде къде по-добро от това, което си постнал и на по-ниска цена viewtopic.php?f=46&t=234153
Направо не знам как не е продадено още

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
ryan83 написа:Колеги, какво ще кажете за това купе http://www.cars.bg/u500072
Колеги нищо не казахте за това купе. Виждате ли някакви забележки? Изглежда мн добре на снимките.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
ryan83 написа:ryan83 написа:Колеги, какво ще кажете за това купе http://www.cars.bg/u500072
Колеги нищо не казахте за това купе. Виждате ли някакви забележки? Изглежда мн добре на снимките.
Изглежда добре ама преди 2 години като пак си търсих кола още се продаваше

Мен ми се иска някои да ми каже нещо по-конкретно за СМГ2 ама няма

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
JOTTO_DEL написа:Bavarcho написа:bgpanev написа:Здравейте и от мен!Нов съм във форума и не съм много в час с марката.Харесах ето тази кола за семейна.Ако може да получа съвет ще ви бъда много благодарен http://www.cars.bg/u726070
Само този "TIV" не съм го чувал сигурно е някакъв новСериозно виждат се документите. Километрите изобщо не са много. Дошла е на ход.
Колата изглежда доста добре, само салона с това зелено е малко, но като цяло си заслужава да е погледнеш. Иначе явно този, който е пуснал обявата се е объркал с това "TIV" от снимката с документите се вижда листът от "TUV" и сигурно просто е направил правописна грешка.
Моята е същия зелен цвят и същия зелен цвят на салона Рекаро!За нищо не я сменям!

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Alexch написа:jenkarche написа:За цени не говорете щото знам,че за по-малко от 7к лв. не може да се вземе хубава е46-ца.А и на тази вътре лайстните са сиви само на таблото е кафява,може да е обръщана или нз какво.Като гледам какви боклуци се продават по интернет и автокъщите май ще е най-добре да си оправя моята е46-ца (ударена е ).
Ето едно къде къде по-добро от това, което си постнал и на по-ниска цена viewtopic.php?f=46&t=234153
Направо не знам как не е продадено още
Та зи кола която си посочил колега се продава повече от година и половина