Чудя се........
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Кучето е приятел на човека не мога да му причиня.....(багажник)
На жената ако взема корса да се развозва ще трябва да измислят "ден на катастрофата"
и тогава да си кара....
Мисля обаче да дам на кучето да кара ,жената в багажника, детето на гледачка и аз и купето на морето.......
Са сериозно- ще го сменям няма начин ще търся Е36 комби- нещо 320 или 324 ба ли го

На жената ако взема корса да се развозва ще трябва да измислят "ден на катастрофата"

Мисля обаче да дам на кучето да кара ,жената в багажника, детето на гледачка и аз и купето на морето.......
Са сериозно- ще го сменям няма начин ще търся Е36 комби- нещо 320 или 324 ба ли го

НЕВОЛЯТА УЧИ........

На е36 комбито фабрично има мрежа, която разделя багажния отсек от пътническия, много е удобно като возиш кученцето, щото и аз карам комби, само че е е30 и я нямам тази екстра, та като кача моето кученце (50 кила пес немска овчарка, зла на жлът брабиняк
) и никой не ще да се вози в колата, щото дзверо се прхвърля и на задната седалка и оттам тоже може да маже
... Та мисълта ми е, че е36 комби те урежда идеално, нема кво да го мислиш толкова - всички ще са доволни, ти - защото пак си с БМВ, а жената, детето и кучето - щото има място и ред. Я си представи, че ти се беше размрънкала да взимате въобще неква друга кола (семейна демек), щото даже БМВ комбито си е изрод и не прилича много на семейно возило, тогава кво щеше да правиш? 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- furnata
- ентусиаст
-
Мисля , че не винаги трябва да се съобразяваме с мнението на нежните половинки, защото има нещо вярно в изказването на един приятел,който казваше, че и "Най умната жена няма акъл, колкото най простия мъж"
В купето също си има място за кучето да се чувства удобно животното, стига разбира се да не е някъв огромен звяр де, така че не е нужно да се набутваш за комби, което за БМВ изглежда като линейка от " Бърза помощ" , бахти и грозотията
Допълнително решение е и багажник на покрива
В купето също си има място за кучето да се чувства удобно животното, стига разбира се да не е някъв огромен звяр де, така че не е нужно да се набутваш за комби, което за БМВ изглежда като линейка от " Бърза помощ" , бахти и грозотията

Допълнително решение е и багажник на покрива
- furnata
- ентусиаст
-
Представяш ли си? Купе с багажник на покрива !!!!! И кво ,отгоре жената и кучето стискат та се кине..

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е и аз съм горе долу в подобно положение само песа ми липсва но и без това не ги обичам много много пък и жената има алергия към всичко което е с козина
и засега гледам в купето има място за всички
аи бебока ми е на 3месеца само като натоваря количката отзад място за багаж ако се пътува по за дълго няма не че миналата седмица не се натоварихме 4 души+бебока и пълен багажник и така към търново за 3 дена!а и така като си погледна задницата на колата и видя лепенката че има бебе в колата ми е малко странно
не се връзва на общия замисъл на купето
та така не мисля да го сменям скоро защото купенцето ми е истински мило
е ако изкочи някое комбинизонче 325тдс може да се заформи някое бартерче

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Камене и на мойто има такава мрежа против кучета
Ма пак не бих го качил.Това е въпрос на човек ,повечето хора ги харесват и им се радват е и аз не ги мразя ама не са ми приоритет и жена ми гледа куче немска овчарка но тя е вързана на двора и това е къде да го водя с колата нали трябва да седи да пази къщата

Ма пак не бих го качил.Това е въпрос на човек ,повечето хора ги харесват и им се радват е и аз не ги мразя ама не са ми приоритет и жена ми гледа куче немска овчарка но тя е вързана на двора и това е къде да го водя с колата нали трябва да седи да пази къщата

- furnata
- ентусиаст
-
vld написа:Камене и на мойто има такава мрежа против кучета![]()
Ма то мойто е дребно и си го водя навсекаде

НЕВОЛЯТА УЧИ........

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2