iPhone 5 премиера
Модератор: Общи модератори
Re: iPhone 5 премиера
За тези, които се притесняват дали ще работи, купен от САЩ - да, factory unlocked няма грижи. 4-ката струваше $650, предполагам, че и 5 ще е толкова. Въпросът е, че първоначално няма да го има в свободна продажба без договор. А колкото за микро картата. Понеже съм на vivacom, просто отидох, питах, и ми дадоха нова микро сим, със стария си ми номер.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
alx написа:nightdriver написа:Ако бг операторите правят спънки в издаването на нано сима , колегата може да си резне старата сим карта
няма рязане- нано сим картата е по-тънка
http://www.ubergizmo.com/2012/09/micro- ... -nano-sim/
Хм , мислех че е като на 4-ката , а то оставили само чипа вече...
С това печелят от дебелината сигурно
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
bum_bum написа:jordanpar написа:малко под 1500 лева ще е в Мтел цената на 16 ГБ от тази нова мистрия на Айфон.Като се има в предвид че 32 е оптималния вариант за мен ако е под 1700 ще е приемлива оферта.
Ако 1500 искат за отключен тел от Мтел не виждам причина някой да не си го вземе от Ейпъл УК за 1300. 200лв са си 200лв.
причината е че това ще е сумарната цена от разхвърляните вноски по две годишен договор към Мтел и то без включените месечни такси,а това е само телефона!!!!Иначе много ясно че кешово от БГ никога.В Германия започва продажбата на същата дата както в УСА.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Хора, 1700лв за телефон, който е почти същия като предния. Вие не сте у ред!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Хора, 1700лв за телефон, който е почти същия като предния. Вие не сте у ред!
Ако поорежем казаното от теб ще се получи Вие не сте у ред и това ще е всичко което ще има значение

Имам един колега с 4S, Ipad некой нов си, освен това Mac AIR а е толкова тъпо същество че се чудя за какво ги ползва...... аааа имаше некви фермички сега се сещам... новия I......5... дали ще може да отваря пасианси?

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Kroki написа:Хора, 1700лв за телефон, който е почти същия като предния. Вие не сте у ред!
1700 лв за нагризана ябълка..мани, че е същия, ВСЕКИ смартфон за около 500-600 лв може да свърши същата работа като тоя..друг е въпроса, че повече от тия пари за смартфон за грешно хвърлени..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
jordanpar написа:bum_bum написа:jordanpar написа:малко под 1500 лева ще е в Мтел цената на 16 ГБ от тази нова мистрия на Айфон.Като се има в предвид че 32 е оптималния вариант за мен ако е под 1700 ще е приемлива оферта.
Ако 1500 искат за отключен тел от Мтел не виждам причина някой да не си го вземе от Ейпъл УК за 1300. 200лв са си 200лв.
причината е че това ще е сумарната цена от разхвърляните вноски по две годишен договор към Мтел и то без включените месечни такси,а това е само телефона!!!!Иначе много ясно че кешово от БГ никога.В Германия започва продажбата на същата дата както в УСА.
Аз все още не виждам далаверата да си вземеш за 1500 заключен, че и с договор, вместо за 1300 отключен? Моят също беше на вноски ама щото тогава нямаше от къде да си взема ФО и ми казаха, че го изплащам без оскъпяване. Иначе тва е телефон баси, ако не можеш да извадиш парите да го платиш в кеш едва ли трябва да си го купуваш.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
DriftoMania написа:Kroki написа:Хора, 1700лв за телефон, който е почти същия като предния. Вие не сте у ред!
1700 лв за нагризана ябълка..мани, че е същия, ВСЕКИ смартфон за около 500-600 лв може да свърши същата работа като тоя..друг е въпроса, че повече от тия пари за смартфон за грешно хвърлени..
Не съм фен на тия ябълки но и си прав и не си.. Примерно аз си имам едно галакси с-плюс и го взех точно за около 650-пари в кеш имаше и аифони но мацката ми обясни че за бг трябвало да се хаква че се плащали приложения и т.н пък и не ми се даваха още толкова отгоре.. Има си фенове за които предимствата на аифона са от голяма значение и дори 1700 лева са оправдани... Що си сложил големи джанти с гуми за цената на новия аифон,като може и 16ките да търкаляш.. Въпрос на вкус!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Един от основните аргументи на някои тук е, че бил свръх скъп. Само дето разни самсунги и нокия имат еднакви цени с този свръх скъп ipnone, но за тях не се говори, че са скъпи! 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Те хората вечери правят за толкова пари... 

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
boksioraE39 написа:DriftoMania написа:Kroki написа:Хора, 1700лв за телефон, който е почти същия като предния. Вие не сте у ред!
Не съм фен на тия ябълки но и си прав и не си.. Примерно аз си имам едно галакси с-плюс и го взех точно за около 650-пари в кеш имаше и аифони но мацката ми обясни че за бг трябвало да се хаква че се плащали приложения и т.н пък и не ми се даваха още толкова отгоре.. Има си фенове за които предимствата на аифона са от голяма значение и дори 1700 лева са оправдани... Що си сложил големи джанти с гуми за цената на новия аифон,като може и 16ките да търкаляш.. Въпрос на вкус!Тъпо изказване е тва че които ще си го купи не е У ред..
Ясно е, но работата е там, че се плаща за лого..колко от клиентите на Епъл купуват продуктите им заради 'уникалните' им качества и колко, за да се фръцкат с това, че имат Айфон, на който ползват фейсбука и зелената и червената слушалка.. А с тази ограничаваща политика на Епъл просто няма как да ме излъжат да дам такива пари, дори и да са ми джобните за деня..Вярно, който има възможност не ги мисли тия неща, а взема най-скъпото, по презумция, че е най-доброто уж, но аз, като разумномислещ човек няма как да дам 1600 лв, като мога да взема алтернативен продукт, който ще ми върши същата работа, също ще изглежда добре и дори ще има по-добра функционалност за по-малко от половината сума....въпрос на приоритети

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
повечето хора, които не са имали iPhone не знаят, че освен платените приложения има и страшно много безплатни. Ама мега много. И общо взето почти всичко, което ви трябва може да го намерите безплатно.
а и защо си мислите, че всеки си го купува само заради това, че е на мода или щото трябва да се сложи на масата в кафето ??
oтносно цената - samsung, htc и nokia от същия клас са на подобна цена.
иначе ако може да се вземе от англия отключен би трябвало да е по-изгодно.
а и защо си мислите, че всеки си го купува само заради това, че е на мода или щото трябва да се сложи на масата в кафето ??
oтносно цената - samsung, htc и nokia от същия клас са на подобна цена.
иначе ако може да се вземе от англия отключен би трябвало да е по-изгодно.
Най- ми е забавно като видя някой да вади телефон за 1000 лв в трамвая- а маратонките и дрехите по него са сумарно за 200-300 лв 

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Много ме кефите "Андроидите". Една вечер бяхме излезли с една компания, с които не съм се виждал от половин година. Вместо да си приказваме някакви новости, един приятел със андроидфон цяла вечер седя до мен да ме убеждава колко зле бил айФона в сравнение със нек'во си ЛГ, колко грешно дадени били тия пари, колко осакатен бил тоя комерсиален телефон и т.н. глупости. И това без да съм предизвиквал тоя разговор по никакъв начин. Просто знаеше, че имам айФон.
И сега тука така се получава малко. Седнали някакви хора да дават мнение, че айФона бил гола вода (а съм сигурен, че са ползвали айФон само назаем и никога не са притежавали). Като изказвате мнение, поне казвайте "мене не ме кефи и тва е". Няма кво да давате експертни оценки на наблюдатели. Достойнствата на айФона не са само на хартия, а се усещат в ежедневната употреба. Сигурен съм, че има и недоволни потребители на айФон-а, но са значително по-малко от доволните. Така че, айде стига сте бълвали отрова.
И сега тука така се получава малко. Седнали някакви хора да дават мнение, че айФона бил гола вода (а съм сигурен, че са ползвали айФон само назаем и никога не са притежавали). Като изказвате мнение, поне казвайте "мене не ме кефи и тва е". Няма кво да давате експертни оценки на наблюдатели. Достойнствата на айФона не са само на хартия, а се усещат в ежедневната употреба. Сигурен съм, че има и недоволни потребители на айФон-а, но са значително по-малко от доволните. Така че, айде стига сте бълвали отрова.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
exotique написа:Най- ми е забавно като видя някой да вади телефон за 1000 лв в трамвая- а маратонките и дрехите по него са сумарно за 200-300 лв
По-тъпо нещо не бях чел..