iPhone 5 премиера
Модератор: Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: iPhone 5 премиера
Тва е телефона!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не знам кое вие наричате "бизнес", обаче телефон с по-добра интеграция на exchange (email, calendar, directory...) няма. по-secure телефон, също няма. от тука нататък какво да коментираме изобщо 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
b2 написа:Би трябвало този дето е за 699$ да е ънлокд и да си бачка тук
въпроса беше в сим-картата
обаче сега с тоя наносим, от мтел ще ти отрежат главата, за да ти издадат такъв, това след като те премотат 1-2 месеца - не знае, не можем, чакаме, след като са ти казали без телефон не даваме такава сим карта и още куп други л***а, или пък 1-2 месеца, след като те пуснат тяхната оферта с новия телефон, което ще е някъде преди Коледа........
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Ако бг операторите правят спънки в издаването на нано сима , колегата може да си резне старата сим карта
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е това не мога да го разбера с тая нано-сим карта. За какво правят тая безумна глупост , техните апарати да работят с различна от обикновените сим карти. Даже в комплектите на галакси ЕС 2 имаше преходник в който да сложиш нано-сима за да става за обикновен телефон.
Защо ли
Като чета ревютата ейпъл тотално си изостанаха от андроид-смартфоните.
Защо ли

Като чета ревютата ейпъл тотално си изостанаха от андроид-смартфоните.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Днеска ходих до магазинът на Аpple и ми казаха, че в БГ ще го имат най-рано след месец 

Пратих братовчедка ми ( тя живее във Вегас ) да пита в магазина на Епъл колко пари ще е там без договор и отключен , и са и дали цена 650 $ за 16 GB версията . Мисля , че е добра цената .
А телефона си е супер . Не е огромен да си го носиш в раница , не е пластмасов ... истински е !
А телефона си е супер . Не е огромен да си го носиш в раница , не е пластмасов ... истински е !
nightdriver написа:Ако бг операторите правят спънки в издаването на нано сима , колегата може да си резне старата сим карта
няма рязане- нано сим картата е по-тънка
http://www.ubergizmo.com/2012/09/micro- ... -nano-sim/
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
малко под 1500 лева ще е в Мтел цената на 16 ГБ от тази нова мистрия на Айфон.Като се има в предвид че 32 е оптималния вариант за мен ако е под 1700 ще е приемлива оферта.
нано-сима за разлика от микрото не подлежи на адаптация.Мен лично ме дразнят продукти които целенасочено ограничават кръга на плъг енд плей периферията само до собствената гама продукти.Преди сони така ме отказаха от тях.
нано-сима за разлика от микрото не подлежи на адаптация.Мен лично ме дразнят продукти които целенасочено ограничават кръга на плъг енд плей периферията само до собствената гама продукти.Преди сони така ме отказаха от тях.
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
5.10.12 ще го има в Глобул. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
jordanpar написа:малко под 1500 лева ще е в Мтел цената на 16 ГБ от тази нова мистрия на Айфон.Като се има в предвид че 32 е оптималния вариант за мен ако е под 1700 ще е приемлива оферта.
Ако 1500 искат за отключен тел от Мтел не виждам причина някой да не си го вземе от Ейпъл УК за 1300. 200лв са си 200лв.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
http://gizmodo.com/5942923/jimmy-kimmel ... -iphone-4s
Снимката с овцете е много вярна за някои хора явно