iPhone 5 премиера
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iPhone 5 премиера
Няма как да пуснат S толкова скоро след премиерата на петицата, когато продажбите им са още много силни. 5S ако изобщо излезе ще е тогава, когато наситят пазара с 5-цата и продажбите падна под някакво приемливо за Ейпъл ниво.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища

Bum_bum само дето и айфон няма как да земеш за 1000 ...
защо да го изтрия ? чистата истина си е с изключения. На ден провеждам по 10-15 срещи е как пък един човек не си извади айфон бре толкова ли са назад ... Също така немога да разбера хората който си купуват айфон за пред хората ... може ли през деня да ходи на работа със старата нокиа а вечерта на кафето с айфона, както и да е всеки със вкуса си

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
GKuzmanov написа:
Bum_bum само дето и айфон няма как да земеш за 1000 ...
защо да го изтрия ? чистата истина си е с изключения. На ден провеждам по 10-15 срещи е как пък един човек не си извади айфон бре толкова ли са назад ... Също така немога да разбера хората който си купуват айфон за пред хората ... може ли през деня да ходи на работа със старата нокиа а вечерта на кафето с айфона, както и да е всеки със вкуса си
е кви пък си тия хора

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това, че тук сме селяни и гащници не променя таргета на Ейпъл.
от appleinsider
Less shocking were the cultural and gender demographics of the interested subjects. The majority fit the pattern of the young, successful male. According to Solutions Research Group, the average iPhone customer is a 31-year-old man with a college degree and an income of $75,600 per year -- a salary 26 percent higher than the American average. Almost half (43 percent) of all likely buyers lived in technically adept states such as California and New York, but only 28 percent were female. Younger buyers dominated, with 63 percent aged 34 or younger.
от appleinsider
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
И сега ако направиш проучване в БГ ще видиш, че мойта таргет група е по-актуална
Пак казвам въпрос на вкус е, но при положение, че толкова години работя само с боровинки немога да свикна на друг мобилен апарат (може би защото го ползвам за разговори, имейли и месенджъра само, но е факт, че немога без него). Нямам нищо против хората дето имат айфони, но за мен не е оправдан разход.
П.П. таблетите също нещо не ги разбирам (а и тоя в гардероба дето съм го хвърлил и тои сигурно се чуди що е там), ама айде викам си удобно млако нещо за работа вместо лап-топ ... е да ама кво се оказа, че за да работя на него с офис трябва да съм мега дрогиран че да не разбирам че си губя времето и нервите при положение че има лап топ-и... та в тоя ред на мисли го взимаш да играеш сърдити птици и докато седиш някъде да не мъкнеш лап топ-а за сърфиране ами с него че е по малък... е не мерси

Пак казвам въпрос на вкус е, но при положение, че толкова години работя само с боровинки немога да свикна на друг мобилен апарат (може би защото го ползвам за разговори, имейли и месенджъра само, но е факт, че немога без него). Нямам нищо против хората дето имат айфони, но за мен не е оправдан разход.
П.П. таблетите също нещо не ги разбирам (а и тоя в гардероба дето съм го хвърлил и тои сигурно се чуди що е там), ама айде викам си удобно млако нещо за работа вместо лап-топ ... е да ама кво се оказа, че за да работя на него с офис трябва да съм мега дрогиран че да не разбирам че си губя времето и нервите при положение че има лап топ-и... та в тоя ред на мисли го взимаш да играеш сърдити птици и докато седиш някъде да не мъкнеш лап топ-а за сърфиране ами с него че е по малък... е не мерси

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
GKuzmanov написа:И сега ако направиш проучване в БГ ще видиш, че мойта таргет група е по-актуална![]()
аз като проблем виждам единствено факта, че не ти се дават толкова пари за подобна играчка...
а и явно ще ти е по-приятно с дископатия след някоя и друга година "мъкнене" на лаптопи, боровинки, сапунерки и т.н.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Блекбъри аз не съм ползвал и не знам как е. Свикнах с Айфона и ми е ОК.
Освен това лесно и бързо се синхронизира с лаптопа и двата в тандем ми вършат чудесна работа. Така като гледам може би ще пропусна петицата най-малкото защото за това за което го ползвам няма да ми даде нищо повече от 4-ката. Може би ЛТЕ ще е готино ама кой знае М-тел кога ще го пуснат. Просто не си струва 1300-те лв (ако взимам ще е без договор, заради разните цигании на М-тел.) Като цяло ако купувам нещо ми се струва по-разумно да добавя едни 1000лв още и да си взема iMac, отколкото 5-цата.
Освен това лесно и бързо се синхронизира с лаптопа и двата в тандем ми вършат чудесна работа. Така като гледам може би ще пропусна петицата най-малкото защото за това за което го ползвам няма да ми даде нищо повече от 4-ката. Може би ЛТЕ ще е готино ама кой знае М-тел кога ще го пуснат. Просто не си струва 1300-те лв (ако взимам ще е без договор, заради разните цигании на М-тел.) Като цяло ако купувам нещо ми се струва по-разумно да добавя едни 1000лв още и да си взема iMac, отколкото 5-цата.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Аз пък подкрепям GKuzmanov,не че не ми се дават пари,напртив Таблета го дадох на баща ми да си чете вестника докато е в кенефа,телефона не е по-различен,просто IOS-а ми е по-ограничен от андроида иначе тъча и дизайна са ок.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Projektzwo написа:аз като проблем виждам единствено факта, че не ти се дават толкова пари за подобна играчка...
а и явно ще ти е по-приятно с дископатия след някоя и друга година "мъкнене" на лаптопи, боровинки, сапунерки и т.н.
именно защото е играчка няма да дам толкова пари... дори ще ми е по евтино от боровинките със планове, но просто не стават за бизнес ...
за дископатията няма да коментирам

bum_bum написа:Блекбъри аз не съм ползвал и не знам как е. Свикнах с Айфона и ми е ОК.
Е това е единствения минус, ако може да се каже минус ако си купиш програма от сайта за боровинки ... иначе и на мен ми беше тегаво да ги синхронизирам ...

в щатите болшниството от бизнес хората са с айфони. телефона е изключително удобен за "секретар в джоба".
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Е да но, нали трябва да знаеш и как да го ползваш оптимално, повечето кифли и киселяци не могат една песен да си прехвърлят.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Имам 3Г от 3 год. И аз мисля да си го купя.
Пише, че на 21 го пускат в ритейл аз 22-30 съм в САЩ.
Как стои въпроса за купуването от US Apple store без договор при положение, че съм временно пребиваващ? Може ли и на каква цена? Не мога да намеря в нета?
А това, че не става за бизнес са глупости.
Как стои въпроса за купуването от US Apple store без договор при положение, че съм временно пребиваващ? Може ли и на каква цена? Не мога да намеря в нета?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
b2 написа:Имам 3Г от 3 год. И аз мисля да си го купя.
Но дали ако се върнеш в бг ще можеш да го ползваш за друго освем за интернет..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Франсетата го пускат на 21-ви по магазините на цени :
16G-679€
32G-789€
64G-към 900€
Само не разбирам защо казват , че ще е на цената на 4ес , а всъщност е с точно 100€ по-скъп ... Иначе и на мен много ми харесва
16G-679€
32G-789€
64G-към 900€
Само не разбирам защо казват , че ще е на цената на 4ес , а всъщност е с точно 100€ по-скъп ... Иначе и на мен много ми харесва
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
iPhone 5 премиера
Би трябвало този дето е за 699$ да е ънлокд и да си бачка тук
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.