iPhone 5 премиера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: iPhone 5 премиера

Мнение от alx » 12 Сеп 2012, 22:29

мене ми харесва. като стария е, но малко по-бърз. не се краш-ва, няма "опасни" програмки, интерфейса е прост, интуитивен и всичко е много красиво поне за мене.

като излезе на 21ви- ще си го взема.

андроидите са много готини, мощни и могъщи, но са всичките са некви дървени кошници за прощаващи хора с железни нерви.

и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 12 Сеп 2012, 22:40

alx написа:мене ми харесва. като стария е, но малко по-бърз. не се краш-ва, няма "опасни" програмки, интерфейса е прост, интуитивен и всичко е много красиво поне за мене.

андроидите са много готини, мощни и могъщи, но са всичките са некви дървени кошници за прощаващи хора с железни нерви.

и така.

какво значи не се крашва ? аз не съм имал проблеми с предишните.

Иначе и на мен ми харесва и аз също ще си го взема. :)
Казаха, че на 21ви започват продажбите, но на 14-ти ще може да се направи pre-order.
а това, че са го направили още по-тънък ми харесва още повече.
Единствено не знам като е по-голям(4 инча) дали ще окаже влияние на носенето, смисъл такъв знам, че повечето например Самсунг и HTC са по 4,3", но размера на 4/4S за мен си беше перфектен размер.
Е сега browse-ването ще е малко по-удобно. :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 12 Сеп 2012, 23:47

Май България я няма във втората вълна на пускане (от 28 септември)...сефте...и ще го видим след около 2 месеца официално от операторите сигурно :confused: . Е, разбира се, преди това разни магазинчета ще са го изкарали на 2 бона за гъзетата-шарани :mhihi:

alx написа:мене ми харесва. като стария е, но малко по-бърз. не се краш-ва, няма "опасни" програмки, интерфейса е прост, интуитивен и всичко е много красиво поне за мене.

и така.

:yes: Е това е истината - изкарах година и 3 месеца на андроид и...никога повече :evil:
Последна промяна Maverick_VS на 12 Сеп 2012, 23:48, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Сеп 2012, 23:48

изглежда, че ще е малко по-дълъг (1см), но няма да е по-широк (тва от снимките така си го представям). едва ли ще е проблем.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Сеп 2012, 9:11

Не знам защо ама аз съм леко разочарован. Лошото е, че не знам защо. Ако ме пита някой какво съм очаквал от 5-цата не мога да кажа. Явно именно от това съм разочарован, че не показаха нищо, което някой да не е очаквал. По-голям, по-бърз .. ОК, нищо революционно както сме свикнали да виждаме от Епъл.

Явно на този етап няма компания, която е готова да предложи нещо изцяло ново и революционно, а за тях съвпадението с първата година когато Джобс не е на кормилото е много кофти ситуация. Всеки казва- ето, компанията вече не е същата.

Ето презентацията на Айфон 7, много е добро :mhihi: http://www.doburvecher.com/iphone7
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 13 Сеп 2012, 10:05

еи богу немога да Ви разбера ...

Тоя телефон таргет-а му е папчивитие тинове и дък фейс кифлите, как може толкова да се прехласвате по него ... Ок някой ще каже да ама мога да ползвам интернет, да ама мога да пращам имейли или да знаеш ли колко супер гига хипер яки приложения има. Е да ама ако пренебрегнем хората който го взимат за да го извадят на масата във ревю или града на греха :mhihi: и въпросната таргет група която съм споменал, защо да си го взима човек ... ?
За тия пари си взимаш таблет за интернет, боровинка за имейли и фрии месинджър и сапунерка за снимки и даже ще останат пари да се напиете в ревю или поне да си смените маслото на бмв-то ... честно немога да Ви разбера...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 13 Сеп 2012, 10:37

Ами може би, щото не искам да разнасям 3 неща мен, които изброи, когато може всичко да е в едно, например :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Сеп 2012, 10:39

Тва за таргета по-добер го изтрий, че е смешно.

Като оставим другите неща на страна би ли посочил таблет, боровинка и сапунерка с обща цена от 1000лв?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 13 Сеп 2012, 10:43

Ти все едно каза, че таргета на бмв са селяндури и цигани, не сме виновни че някои хора са изградили такъв имидж за айфон..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 13 Сеп 2012, 10:47

Мислех, че времето когато мобилния телефон е гъзария е отминало и се е превърнал в ежедневна необходимост. Никой не обръща внимание на това какъв телефон слагаш на масата. Като оставим комплексарщината настрана, истината е, че въпреки недостатъците си, айФон-а е най-завършения продукт в класа си. От както имам айФон, не съм и поглеждал какво друго се предлага на пазара, не съм имал нужда от друго подобно устройство. Красив е (особено след айФон 4), удобен е, бърз е, приятен за употреба, със сравнително неограничени възможности. Петата версия не е нищо революционно ново, но то и същото може да се каже за Порше 911. Изглежда същото, но си е просто по-добро с всяка следваща версия.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 13 Сеп 2012, 10:53

Не е зле телефончето,но наистина трябваше да има нещо ново и интересно в него,та дори и да е само едно...аз лично не изпитвам желание да го сменя със сегашния ми 2G,просто банални са всички следващи модели.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Сеп 2012, 11:04

Според мен революционното ще дойде в iPhone 5S, който ще се появи след около 3 месеца около Коледа ...

Аз също очаквах нещо ново, някаква нова технология и според мен това ще се случи със facelift-a

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 13 Сеп 2012, 11:11

До преди 2 седмици ползвах първото поколение на Iphone но го изгубих .... премиерата - от появата на 4S разбрах,че времето на гръмките иновации и Уау ефекта си остана някъде в 2007 година.... за това нямах големи очаквания, а напротив и честно казано за това сега ми харесва 5цата :mhihi:

Аз ще си го взема също и планувам да изкарам пак ако не повече то поне 4 години с него :mhihi: , не вярвам , че ще имам нуждата да го заменя през това време :yes:

Но има нещо което доста хора не разбират - Iphone не е най-добрият телефон на пазара, не е най-красивият, и т.н. мн неща които не е , въпроса е че е направен за работа с един пръст за хора предимно в Северна Америка , което значи че е адски елементарно :mhihi: , което на мен ми харесва! Не искам да се затормозявам използвайки нещо толкова обикновено като телефон ....
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 13 Сеп 2012, 11:13

vlad0 написа:Според мен революционното ще дойде в iPhone 5S, който ще се появи след около 3 месеца около Коледа ...

Аз също очаквах нещо ново, някаква нова технология и според мен това ще се случи със facelift-a

5S за което няма никакви индикации все още (поне аз не съм срещал) ако се появи ще е догодина по това време или най-рано Юни-Юли месец, но ме съмнява :ok:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Сеп 2012, 11:16

Прав си нещо съм се заблудил за времето между 3г и 3гс, мислех си, че е било 3-4 месеца, но нещо съм се объркал - 12 месеца е било.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата