Гори бушона за светлините на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Гори бушона за светлините на таблото
Колеги, от 2 месеца го следя проблема, но не мога да го установя. Като карам градско не ми гори бушона, тръгна ли извънградско и по някое време изгаря. Явно, когато за по-дълго време са пуснати фаровете и просто има по мрежата нещо, което не е наред и ми гори бушона, който отговаря за десен заден габарит, светлините по таблото и конзолата с приборите, и единия габарит отпред. Също и плафона за купето не светва автоматични като угасиш колата след като е била с пуснати фарове, което явно е към същия бушон. Дайте някакви насоки, че закарам ли я при жичкаджия накрая ще ми обяснява как от светлините е намерил проблема в шарнира
Карах цял месец градско и не изгоря бушона, онзи ден карах 25км извън града и може би на 20-тия километър цъкна бушона, понеже ми угасна таблото и по това разбрах, че бушона пак изгоря.
Благодаря предварително!
Поздрави!

Благодаря предварително!
Поздрави!
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Re: Гори бушона за светлините на таблото
Благодаря за отговора, още утре ще пробвам. Темата може да се изтрие от модератор. Просто не намерих тема по моя проблем и за това пуснах тази. Благодаря!
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: Гори бушона за светлините на таблото
Колега алтернатора претоварва с по-силно напрежение. Погледни го с мултицет колко ток подава на празен ход и при 5 хиляди оборота.
Бъди честен пък да става квото ще
4 мнения
• Страница 1 от 1