М6 кабрио и сл63

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

zxsport
Аватар

Re: М6 кабрио и сл63

Мнение от zxsport » 05 Сеп 2012, 18:55

BMWPOWERRR_ACM написа:Аз лично мисля, че тези снимки ги пускаш поне за 3-ти път, като са правени преди ерата с кафето. :dunno: :mhihi:
Иначе си прав, не се губи.

Ейййй, голяма драка си мааму стара ... :mrgreen:
Приеми, че са просто снимки от нета, на които има БМВ и Ламбо ... :mhihi:
Иначе 6-та не се губи, но излъчването ѝ (спорт, агресия и т.н.) на фона на Ламбото не е същото ... изглежда като симпатична евридейка за ходене на работа/пазар и нищо повече ... все едно някой от нас (дори и много добре да изглеждаме) да излезе на Мр. Олимпия срещу бат' Рони :mhihi:

ПС: Блексафир, поздравления за аватара!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Сеп 2012, 19:50

Еми той така започна една измислена история(по негови думи)като каза, че снимките са от нета. :mhihi: Та се чудя защо тези нецелящи нищо снимки пак се пускат. :mhihi:
Абе и без това трябва да я заключват тази тема, дай да я олеем още. :mhihi:
Мен много ме радва иначе характерната за щатите къщичка на снимката. Още от гледането на АЛФ като малък, много ги харесвам подобни къщи. :angel:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Сеп 2012, 20:20

BMWPOWERRR_ACM написа:Еми той така започна една измислена история(по негови думи)като каза, че снимките са от нета. :mhihi: Та се чудя защо тези нецелящи нищо снимки пак се пускат. :mhihi:
Абе и без това трябва да я заключват тази тема, дай да я олеем още. :mhihi:
Мен много ме радва иначе характерната за щатите къщичка на снимката. Още от гледането на АЛФ като малък, много ги харесвам подобни къщи. :angel:

E ... пичът нали пусна и клип (в другата тема) и с Х6М? Ламботата до колкото помня са тотал и 2-те (за което имаше май и снимки някакви) ... та сега и да искаш няма как да ги снимат заедно с "Чашата" ...
ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...
Аз лично им свалям шапка, защото знам колко е трудно да тръгнеш САМ и от НИКЪДЕ и да постигнеш нещо!!!
Само за протокола - докато живеех на Албиона, роднините ми не можеха да приемат (а някои от тях все още не могат да повярват), че с 3 работни заплати (тамошни) си купуваш чисто нов Форд Фокус - без заеми/кредити/ипотеки!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Сеп 2012, 20:30

Това последното едва ли някой го оспорва. Но пък се чеша защо при някой базик и се почва как всичко е реално. Хубаво де, разбрахме, че вярвате. Аз не споря кое е истинско и кое не, оставям това на вас. Просто попитах защо мотиватора пак изкара тези снимки, понеже целите пак се разминават с реалността, но...все тая.
Нещо по темата както казах едва ли ще се напише.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Сеп 2012, 20:42

Еее, хайде пак се почна... Тук единствената ми цел беше да покажа няколко 6ци, че не са толкова големи боклуци. Понеже има толкова снимки на мерцове :).
A освен това само 2рата снимка съм я пускал, на първата е първото злополучно кабрио, 3тата само в галерията я има.
Иначе да, всичките ги намерих в галерията на някакъв тип в bimmerfest ли беше, m5board... нещо такова.

BMWPOWER DUDE, понеже толкова ти хареса къщата виж какво има зад прозореца над гаражите :mrgreen:
http://razzi.me/p/779889
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Сеп 2012, 21:06

Това долу в ляво трябва да е чашата. :mhihi: Или неее, не е тя. :mhihi:
Не съм фен на ваните, но виж за китките умирам. :mhihi:
Бързо ли ги строят този вид къщи при вас? По принцип знам, че ги правят така заради природните стихии, но може да съм дезинформиран, знам ли. :mhihi:
Засяват ли много кленови дървета сега спрямо други, които лесно падат при стихиите?
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Сеп 2012, 21:08, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Сеп 2012, 21:07

zxsport написа:.ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...

е то само да е диаблото.някви литрови мотори,някви екзотики имаше...общо взето само бабаитски машини се трошат :bowdown:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Сеп 2012, 21:15

павката написа:
zxsport написа:.ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...

е то само да е диаблото.някви литрови мотори,някви екзотики имаше...общо взето само бабаитски машини се трошат :bowdown:

Забравяш МакЛарън Ф1 :ok:
Това по времето когато си е купил Е39 М5 , явно с нея е ходил за дърва в гората , че на Макларън , му малък багажника . Остава въпроса за какво е дизеловото голфче :mhihi:
Енигмата и сие - Искате да уважаваме постовете ви , а вие какво уважение имате към нас като ни засипвате с приказки от 1001 нощ и настоявате да ви вярваме :idea: За крайни "мОрони" ли ни вземате ...

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Сеп 2012, 21:19

BMWPOWERRR_ACM написа:Това последното едва ли някой го оспорва. Но пък се чеша защо при някой базик и се почва как всичко е реално. Хубаво де, разбрахме, че вярвате. Аз не споря кое е истинско и кое не, оставям това на вас. Просто попитах защо мотиватора пак изкара тези снимки, понеже целите пак се разминават с реалността, но...все тая.

Много хлъзгав ще дойдеш ти ... нищо не се разминава с реалността - темата е за 6-та серия и СЛ! Колегата даде снимки на 6-ца купе и кабрио, а на теб незнайно защо отново ти падна пердето ...
П.С. - И аз като теб не съм вярвал, че такива неща са възможни, но съм кум на един младеж (който е в момента на 34 г.) вървящ по стъпките на енигма (колеги са в бранша), който в момента заминава за щатите (при компанията "майка" е създадена с негово участие - тя ще му плаща да ръководи дейността на неговата дъщерна фирма в БГ (към 150 човека, програмисти) и филиалите и по цял свят -компанията има офиси чак във Индия)... Та пичът е с 2 малки деца и си оставя чисто новото луксозно жилище с гараж в центъра на София заедно с чисто новия ДЖИП. Нищо не му липсва, но заминава "щото" там ще стане като алх/енигма а тук ще си остане като "пръв на село" ако ме разбираш ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 05 Сеп 2012, 21:24

Аз предлагам , щом е толкова интересно да се отвори тема - кой е фантома от форума - и там да се дискутират , кой е филмар :idea:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Сеп 2012, 21:27

acho.rs написа:
павката написа:

Забравяш МакЛарън Ф1 :ok:
Това по времето когато си е купил Е39 М5 , явно с нея е ходил за дърва в гората , че на Макларън , му малък багажника . Остава въпроса за какво е дизеловото голфче :mhihi:
Енигмата и сие - Искате да уважаваме постовете ви , а вие какво уважение имате към нас като ни засипвате с приказки от 1001 нощ и настоявате да ви вярваме :idea: За крайни "мОрони" ли ни вземате ...

Пичове, само за един момент се замислете, че това може да е истина! Къде са те и къде сме ние?! Инак, винаги ни е удобно да се утешаваме с мисълта, че АЛХ и ЕНИГМА са селскостопански работници и копи-пейстър фантазьори :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 05 Сеп 2012, 21:32

Аз предлагам , щом е толкова интересно да се отвори тема - кой е фантома от форума - и там да се дискутират , кой е филмар

;)
И защо ли никой не оспорва казаното от Алекс 320и кабрио и ОХАМ , например ;)

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Сеп 2012, 21:35

enigma написа:BMWPOWER DUDE, понеже толкова ти хареса къщата виж какво има зад прозореца над гаражите :mrgreen:
http://razzi.me/p/779889

Ей са Мите "Пищова" трее ти отговори колко си смотан с т'ва празно Жакузи .... :)

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Сеп 2012, 21:38

acho.rs написа:
Аз предлагам , щом е толкова интересно да се отвори тема - кой е фантома от форума - и там да се дискутират , кой е филмар

;)
И защо ли никой не оспорва казаното от Алекс 320и кабрио и ОХАМ , например ;)

Е .. ти ... сам питаш?! ... и сам си задаваш въпрос? :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Сеп 2012, 21:40

zxsport написа:
BMWPOWERRR_ACM написа:Това последното едва ли някой го оспорва. Но пък се чеша защо при някой базик и се почва как всичко е реално. Хубаво де, разбрахме, че вярвате. Аз не споря кое е истинско и кое не, оставям това на вас. Просто попитах защо мотиватора пак изкара тези снимки, понеже целите пак се разминават с реалността, но...все тая.

Много хлъзгав ще дойдеш ти ... нищо не се разминава с реалността - темата е за 6-та серия и СЛ! Колегата даде снимки на 6-ца купе и кабрио, а на теб незнайно защо отново ти падна пердето ...
П.С. - И аз като теб не съм вярвал, че такива неща са възможни, но съм кум на един младеж (който е в момента на 34 г.) вървящ по стъпките на енигма (колеги са в бранша), който в момента заминава за щатите (при компанията "майка" е създадена с негово участие - тя ще му плаща да ръководи дейността на неговата дъщерна фирма в БГ (към 150 човека, програмисти) и филиалите и по цял свят -компанията има офиси чак във Индия)... Та пичът е с 2 малки деца и си оставя чисто новото луксозно жилище с гараж в центъра на София заедно с чисто новия ДЖИП. Нищо не му липсва, но заминава "щото" там ще стане като алх/енигма а тук ще си остане като "пръв на село" ако ме разбираш ...

Толкова се изписа по тези простотии, че вече е банално. Специално за теб ще повторя едни мои думи от темата на Енигмата в страхотни истории! Аз не подлагам на съмнение факта, че има такува хора - напротив! То е пълно с такива в България, какво остава за САЩ. Самият аз познавам достатъчно хора с възможности за да подлагам на съмнение 2 Ламбота. Моите съмнения за истинността твърденията на колегата бяха породени от факта, че той изтъква причината да описва лукса с това, че иска да мотивира и помогне на хората, а реално нищо не казва, освен снимки с лукс в Америка. Толкова. Нахвърлих няколко коментара там и съм спрял да подлагам на съмнение нещо, което не ме интетесува живо, даже питам някои неща.
Хайде стига вече с кой кум и кой сват.
Работата с Макларъна обаче е повече от смешна поради няколко факта, но те касаят друг човек, друга тема и т.н.
Като ти пускат от няколко години кино в моловете и какво пише? Believe your eyes. Е, всеки е свободен. Такива хора има, бол при това.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум