М6 кабрио и сл63
Модератор: Общи модератори
- zxsport
-
Re: М6 кабрио и сл63
BMWPOWERRR_ACM написа:Аз лично мисля, че тези снимки ги пускаш поне за 3-ти път, като са правени преди ерата с кафето.![]()
![]()
Иначе си прав, не се губи.
Ейййй, голяма драка си мааму стара ...

Приеми, че са просто снимки от нета, на които има БМВ и Ламбо ...

Иначе 6-та не се губи, но излъчването ѝ (спорт, агресия и т.н.) на фона на Ламбото не е същото ... изглежда като симпатична евридейка за ходене на работа/пазар и нищо повече ... все едно някой от нас (дори и много добре да изглеждаме) да излезе на Мр. Олимпия срещу бат' Рони

ПС: Блексафир, поздравления за аватара!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Еми той така започна една измислена история(по негови думи)като каза, че снимките са от нета.
Та се чудя защо тези нецелящи нищо снимки пак се пускат.
Абе и без това трябва да я заключват тази тема, дай да я олеем още.
Мен много ме радва иначе характерната за щатите къщичка на снимката. Още от гледането на АЛФ като малък, много ги харесвам подобни къщи.

Абе и без това трябва да я заключват тази тема, дай да я олеем още.

Мен много ме радва иначе характерната за щатите къщичка на снимката. Още от гледането на АЛФ като малък, много ги харесвам подобни къщи.

- zxsport
-
BMWPOWERRR_ACM написа:Еми той така започна една измислена история(по негови думи)като каза, че снимките са от нета.Та се чудя защо тези нецелящи нищо снимки пак се пускат.
![]()
Абе и без това трябва да я заключват тази тема, дай да я олеем още.![]()
E ... пичът нали пусна и клип (в другата тема) и с Х6М? Ламботата до колкото помня са тотал и 2-те (за което имаше май и снимки някакви) ... та сега и да искаш няма как да ги снимат заедно с "Чашата" ...
ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...
Аз лично им свалям шапка, защото знам колко е трудно да тръгнеш САМ и от НИКЪДЕ и да постигнеш нещо!!!
Само за протокола - докато живеех на Албиона, роднините ми не можеха да приемат (а някои от тях все още не могат да повярват), че с 3 работни заплати (тамошни) си купуваш чисто нов Форд Фокус - без заеми/кредити/ипотеки!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това последното едва ли някой го оспорва. Но пък се чеша защо при някой базик и се почва как всичко е реално. Хубаво де, разбрахме, че вярвате. Аз не споря кое е истинско и кое не, оставям това на вас. Просто попитах защо мотиватора пак изкара тези снимки, понеже целите пак се разминават с реалността, но...все тая.
Нещо по темата както казах едва ли ще се напише.
Еее, хайде пак се почна... Тук единствената ми цел беше да покажа няколко 6ци, че не са толкова големи боклуци. Понеже има толкова снимки на мерцове
.
A освен това само 2рата снимка съм я пускал, на първата е първото злополучно кабрио, 3тата само в галерията я има.
Иначе да, всичките ги намерих в галерията на някакъв тип в bimmerfest ли беше, m5board... нещо такова.
BMWPOWER DUDE, понеже толкова ти хареса къщата виж какво има зад прозореца над гаражите
http://razzi.me/p/779889

A освен това само 2рата снимка съм я пускал, на първата е първото злополучно кабрио, 3тата само в галерията я има.
Иначе да, всичките ги намерих в галерията на някакъв тип в bimmerfest ли беше, m5board... нещо такова.
BMWPOWER DUDE, понеже толкова ти хареса къщата виж какво има зад прозореца над гаражите

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това долу в ляво трябва да е чашата.
Или неее, не е тя.
Не съм фен на ваните, но виж за китките умирам.
Бързо ли ги строят този вид къщи при вас? По принцип знам, че ги правят така заради природните стихии, но може да съм дезинформиран, знам ли.
Засяват ли много кленови дървета сега спрямо други, които лесно падат при стихиите?

Не съм фен на ваните, но виж за китките умирам.

Бързо ли ги строят този вид къщи при вас? По принцип знам, че ги правят така заради природните стихии, но може да съм дезинформиран, знам ли.

Засяват ли много кленови дървета сега спрямо други, които лесно падат при стихиите?
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Сеп 2012, 21:08, променена общо 1 път
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
zxsport написа:.ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...
е то само да е диаблото.някви литрови мотори,някви екзотики имаше...общо взето само бабаитски машини се трошат

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
павката написа:zxsport написа:.ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...
е то само да е диаблото.някви литрови мотори,някви екзотики имаше...общо взето само бабаитски машини се трошат
Забравяш МакЛарън Ф1

Това по времето когато си е купил Е39 М5 , явно с нея е ходил за дърва в гората , че на Макларън , му малък багажника . Остава въпроса за какво е дизеловото голфче

Енигмата и сие - Искате да уважаваме постовете ви , а вие какво уважение имате към нас като ни засипвате с приказки от 1001 нощ и настоявате да ви вярваме

- zxsport
-
BMWPOWERRR_ACM написа:Това последното едва ли някой го оспорва. Но пък се чеша защо при някой базик и се почва как всичко е реално. Хубаво де, разбрахме, че вярвате. Аз не споря кое е истинско и кое не, оставям това на вас. Просто попитах защо мотиватора пак изкара тези снимки, понеже целите пак се разминават с реалността, но...все тая.
Много хлъзгав ще дойдеш ти ... нищо не се разминава с реалността - темата е за 6-та серия и СЛ! Колегата даде снимки на 6-ца купе и кабрио, а на теб незнайно защо отново ти падна пердето ...
П.С. - И аз като теб не съм вярвал, че такива неща са възможни, но съм кум на един младеж (който е в момента на 34 г.) вървящ по стъпките на енигма (колеги са в бранша), който в момента заминава за щатите (при компанията "майка" е създадена с негово участие - тя ще му плаща да ръководи дейността на неговата дъщерна фирма в БГ (към 150 човека, програмисти) и филиалите и по цял свят -компанията има офиси чак във Индия)... Та пичът е с 2 малки деца и си оставя чисто новото луксозно жилище с гараж в центъра на София заедно с чисто новия ДЖИП. Нищо не му липсва, но заминава "щото" там ще стане като алх/енигма а тук ще си остане като "пръв на село" ако ме разбираш ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз предлагам , щом е толкова интересно да се отвори тема - кой е фантома от форума - и там да се дискутират , кой е филмар 

- zxsport
-
acho.rs написа:павката написа:zxsport написа:.ПС: АЛХ беше писал, че благодарение на него има 1 Диабло по-малко на този свят ... не е споменал, че го изплаща и до момента (и наследниците му в това число) така, че "тия двамата" (с енигмата) може само да си пишат а ние да си продължаваме да не им вярваме ... а в същото време да се чешеме по тиквите ...
Забравяш МакЛарън Ф1![]()
Това по времето когато си е купил Е39 М5 , явно с нея е ходил за дърва в гората , че на Макларън , му малък багажника . Остава въпроса за какво е дизеловото голфче![]()
Енигмата и сие - Искате да уважаваме постовете ви , а вие какво уважение имате към нас като ни засипвате с приказки от 1001 нощ и настоявате да ви вярвамеЗа крайни "мОрони" ли ни вземате ...
Пичове, само за един момент се замислете, че това може да е истина! Къде са те и къде сме ние?! Инак, винаги ни е удобно да се утешаваме с мисълта, че АЛХ и ЕНИГМА са селскостопански работници и копи-пейстър фантазьори

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз предлагам , щом е толкова интересно да се отвори тема - кой е фантома от форума - и там да се дискутират , кой е филмар

И защо ли никой не оспорва казаното от Алекс 320и кабрио и ОХАМ , например

- zxsport
-
enigma написа:BMWPOWER DUDE, понеже толкова ти хареса къщата виж какво има зад прозореца над гаражите
Ей са Мите "Пищова" трее ти отговори колко си смотан с т'ва празно Жакузи ....

- zxsport
-
acho.rs написа:Аз предлагам , щом е толкова интересно да се отвори тема - кой е фантома от форума - и там да се дискутират , кой е филмар![]()
И защо ли никой не оспорва казаното от Алекс 320и кабрио и ОХАМ , например
Е .. ти ... сам питаш?! ... и сам си задаваш въпрос?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
zxsport написа:BMWPOWERRR_ACM написа:Това последното едва ли някой го оспорва. Но пък се чеша защо при някой базик и се почва как всичко е реално. Хубаво де, разбрахме, че вярвате. Аз не споря кое е истинско и кое не, оставям това на вас. Просто попитах защо мотиватора пак изкара тези снимки, понеже целите пак се разминават с реалността, но...все тая.
Много хлъзгав ще дойдеш ти ... нищо не се разминава с реалността - темата е за 6-та серия и СЛ! Колегата даде снимки на 6-ца купе и кабрио, а на теб незнайно защо отново ти падна пердето ...
П.С. - И аз като теб не съм вярвал, че такива неща са възможни, но съм кум на един младеж (който е в момента на 34 г.) вървящ по стъпките на енигма (колеги са в бранша), който в момента заминава за щатите (при компанията "майка" е създадена с негово участие - тя ще му плаща да ръководи дейността на неговата дъщерна фирма в БГ (към 150 човека, програмисти) и филиалите и по цял свят -компанията има офиси чак във Индия)... Та пичът е с 2 малки деца и си оставя чисто новото луксозно жилище с гараж в центъра на София заедно с чисто новия ДЖИП. Нищо не му липсва, но заминава "щото" там ще стане като алх/енигма а тук ще си остане като "пръв на село" ако ме разбираш ...
Толкова се изписа по тези простотии, че вече е банално. Специално за теб ще повторя едни мои думи от темата на Енигмата в страхотни истории! Аз не подлагам на съмнение факта, че има такува хора - напротив! То е пълно с такива в България, какво остава за САЩ. Самият аз познавам достатъчно хора с възможности за да подлагам на съмнение 2 Ламбота. Моите съмнения за истинността твърденията на колегата бяха породени от факта, че той изтъква причината да описва лукса с това, че иска да мотивира и помогне на хората, а реално нищо не казва, освен снимки с лукс в Америка. Толкова. Нахвърлих няколко коментара там и съм спрял да подлагам на съмнение нещо, което не ме интетесува живо, даже питам някои неща.
Хайде стига вече с кой кум и кой сват.
Работата с Макларъна обаче е повече от смешна поради няколко факта, но те касаят друг човек, друга тема и т.н.
Като ти пускат от няколко години кино в моловете и какво пише? Believe your eyes. Е, всеки е свободен. Такива хора има, бол при това.