Нова 530Д във форума :)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Нова 530Д във форума :)
А дали и при 3.0д ще се включва на същата температура...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Честито за придобивката.Можеш да следиш температурата от скритото меню.Там ще видиш точно на колко се включва .По спомен над 100С.Провери и термостатите ако често се включва.
Дебитомер и ЕГР най–добре им направи едно профилактично почистване.Ако не се оправят емисиите може да почистиш и ДПФ.
Всички тези неща са коментирани и описани нагледно.Много има писано и затова на колегите им е досадно да повтарят .
Дебитомер и ЕГР най–добре им направи едно профилактично почистване.Ако не се оправят емисиите може да почистиш и ДПФ.
Всички тези неща са коментирани и описани нагледно.Много има писано и затова на колегите им е досадно да повтарят .
Ако загрява много вероятно радиаторите са затлачени с мухи. Чест проблем при е60 свали ги и ги измий.
Tool - Fear Inoculum
- netmurder
- старши ентусиаст
-
memorex написа:Честито за придобивката.Можеш да следиш температурата от скритото меню.Там ще видиш точно на колко се включва .По спомен над 100С.Провери и термостатите ако често се включва.
Мерси колега... иначе тези профилактики съм ги направил, даже взех чисто нов дебитормер

А и да попитам нещо, което ми се струва странно.... Значи като си карам в градски условия отчитането на борда за разход пада, а като карам извънградско се увеличева... В смисъл такъв, че например в градско ми показва 7,5 а извънградско ми показва 12-13... Има ли някакъв начин да го настроя това или....
И за това имаше писано но .... Трябва да влезеш от И драйв и да промениш настройките на компютъра т.е да ти мери литри на сто а не както е сега километри на литър.И един съвет ако нямаш ръководство може да го дръпнеш от нета.Аз го имам в ел.вариант но е голямо за прикачане.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
Колега без ръководството няма ли да мога да се оправя, можеш ли да ми кажеш къде точно да вляза... Ще съм ти много благодарен, че това много ме дразни да го гледам така все едно ми е развалена колата.
Или поне някой линк към темата да прочета...
Благодаря.
Или поне някой линк към темата да прочета...
Благодаря.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
memorex написа:И за това имаше писано но .... Трябва да влезеш от И драйв и да промениш настройките на компютъра т.е да ти мери литри на сто а не както е сега километри на литър.И един съвет ако нямаш ръководство може да го дръпнеш от нета.Аз го имам в ел.вариант но е голямо за прикачане.
Колега прочетох това което си ми постнал, но пак не мога да се оправя.
Влизам в онбоард инфо и от там немога да намеря от къде да го сменя това да е литри на 100. Сега наистина забелязах че е км на литър....
Ако не Ви затруднявам колеги дайте още малко инфо за това как става да се промени....
- netmurder
- старши ентусиаст
-
Колега много благодаря за инфото
При мен незнам защо това Units се оказа в подменю Language/Units влезох там и си го направих.
Още веднъж благодаря колега.

Още веднъж благодаря колега.
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
който желае може да си поръча безплатно ръководството (на хартиен носител) от БМВ - http://www.bmw.bg/bg/bg/owners/bmw_owne ... ation.html
отнема 2-3 седмици да ти го пратят
отнема 2-3 седмици да ти го пратят
- netmurder
- старши ентусиаст
-
Колеги искам да попитам това уплътнение което се намира върху фара ми е леко прегоряло та въпроса ми е дали може да се поръча само ТО без целия фар разбира се 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
netmurder написа:Колеги искам да попитам това уплътнение което се намира върху фара ми е леко прегоряло та въпроса ми е дали може да се поръча само ТО без целия фар разбира се
То бива мързел,ама .......
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05
Номенклатурен номер : 63126934511
Описание : УПЛЪТНЕНИЕ
Ед.цена (с ДДС) : 27.05 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- netmurder
- старши ентусиаст
-
Колега благодаря ти много, наистина не се оправям много добре с риал оема.... Просто не знаех как да го потърся...
П.С. Благодаря ти отново.
П.С. Благодаря ти отново.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3