Катализатор от 528?
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Катализатор от 528?
georgipass написа:MaxMeyer написа:ddddk написа:Почти правилно си разбрал.
Няма как БМВ официално да ти дадът възможност да премахнеш катализатора.
Но автърмаркет фирмите си позволяват това нарушение. Не всички разбира се, на специално АСПО да.
Има има гърне без катализатор, баш оригинално си е на БМВСлага се на първите М50 без ламбда контрол, намира се трудно... но мисля... че някъде из обявите във форума мярнах такова
Ако искаш , утре ще го снимам
За съжаление, не мога да го намеря като номер в реалоем-а
Найстина има такова гърне. Моята е34-ка 91 година беше с 2.0 кубика и оригинална генерация, и точно това гърне седи преди средното. Аз го мислех за катализатор и реших да го махна, но като го свалих видях че няма катализатор вътре.

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-

цялото е34 подфорум седи и мисли какво питаш? ама дребни душици, ли мушици, как да очакваш компетентен отговор. сега ни остава да чакаме "корифеите" да споделят безценния си опит....дерзай

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Максчо, нямаш право да категоризираш хората само защото нямат желание да легнат и да премерят вместо теб
Искаш да ти се снесе наготово, без да си изцапаш кунките...е няма такъв вариант.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Митко Стоянов написа:Максчо, нямаш право да категоризираш хората само защото нямат желание да легнат и да премерят вместо тебИскаш да ти се снесе наготово, без да си изцапаш кунките...е няма такъв вариант.
Аз до тоя извод с категорията не стигам сега.

Ако имах катализатора от Е39 купен да съм го измерил.
Трябва ли да го купя за да го измеря и да видя че няма да стане например?
Въпроса ми е поставен за да знам за какво точно да дам пари и да ми свърши работа.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
MaxMeyer написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Дребните душици задават въпросите , по едрите душици отдавна карат с такива катализатори , ма понеже си много отворен а не можеш да хвърчиш затова няма да кажа нищо по въпроса , както и по много други още повече пък задавани от теб!
И не учи "дребната" душица а се научи да четеш да гледаш и да мислиш. Идеята на форума е да си помагаме , а не да ти дам сдъвкано всичко ! ТИ да си ми помогнал с нещо ,че не се сещам?
Ужас и космиКакво ще правя без твоето компетентно и философско мнение...
![]()
![]()
Както вече споменах дребен си и това ти е съдбата
Да не видиш някой дребен шамар само

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Сега след като разбрахме ,че ролетката е откритието на 21-век и са спрели часовете по труд и техника отдавна
....също,че катализаторите от б28 стават на б25,аз искам да попитам за какво става въпрос при тия БГ гърнета на АСПО?
Изпълняват ролята на резонант ,на катализатор или и на двете?

Изпълняват ролята на резонант ,на катализатор или и на двете?

by ''kompleksa''
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3