Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Re: Киномания

Мнение от st.George » 05 Авг 2012, 14:11

Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996 год.)

Изображение

Най добрия "баскетболен" филм правен до сега... Above the rim, Blue chips, White men can`t jump, та дори и Coach Carter бледнеят.

На почитателите на жанра - Препоръчвам!!!
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 06 Авг 2012, 15:01

Изображение
Препоръчвам го!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 06 Авг 2012, 17:33

Zapa написа:Последният Ватман, най-слабият от Нолановата трилогия, липсва атмосферата на първите два, липсват някакви по смели идеи и решения. Но пък за сметка на това ремонта на прешлена изби рибата :lol:

"Един прешлен ти е излязъл, сега ще го наместя" 2 минути не можех да спра да се смея в киното хахахха :mhihi:. Иначе не знам защо ти е толкова негативно мнението - за мен това е най-добрият екшън от мнооого време насам и е по-добър от the dark knight - но то си е до вкус ;) - на мен не ми се беше случвало досега като изляза от киното и да искам да вляза отново за следващата прожекция :mhihi: . Ако беше свършил 4 минути по-рано щеше да е шедьовър обаче, убеден съм. Просто студиото явно са го натиснали за хепи енд и евентуално продължение - отдалече си личи за мен, че не този край му е бил в главата на Нолан :confused: . Музиката -> 11/10 :bowdown:

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 06 Авг 2012, 19:49

Spoiler alert!
За мен много слаб Батман.. всичко точно, много добре измислено, ама от къде ги намериха тия кладенци-затвори в близкия изток, че и с кабелна телевизия?! естествено там има американци затворници.. и наш Брус с една манерка вода за два дни се пръква в отцепения готам.. Ако не беше тоя митичен/средновековен мотив мисля, че щеше да се получи по-добре. Но все пак, нищо общо с атмосферата и посланието на The Dark Knight.

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 08 Авг 2012, 7:29

st.George написа:Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996 год.)

Изображение

Най добрия "баскетболен" филм правен до сега... Above the rim, Blue chips, White men can`t jump, та дори и Coach Carter бледнеят.

На почитателите на жанра - Препоръчвам!!!

Чак да бледнеят не, все пак този е по истински случай. Жалко за похабения талант...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 08 Авг 2012, 13:13

Тея дни имах повечко свободно време и реших да видя какво ново е излязло,та:

Battleship - ако не се приема на сериозно не е лош ей така за убиване на времето,има си съответната доза високобюджетен екшън и ефекти,но не е чак това,което очаквах.

The tall man - oпределено ми надхвърли очакванията и ме изненада приятно.Държи в напрежение до края ,има си "интрига" ,а откъм сюжет е доста по-съдържателен отколкото изглежда и е далеч от "поредния хорър",който предполага заглавие,обложка и т.н.Силно препоръчвам.

Тhe Dictator - Много яка и отпускаща комедия.От най-добрите през последните години и 100% си заслужава гледането.

The hunger games - По-добър от колкото очаквах след всички негативни коментари които чух за него,но все пак си е маааалко детски.Естествено не може да се мине без сълзливата тийн драма,но поне е компенсирана с достатъчно екшън.Става за губене на време.
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 26 Авг 2012, 21:19

Изображение
Много, ама много слаб филм. Най-обикновения екшън който сте гледали от едно време е по-хубав от този. Съжалявам само за актьорския състав, че са участвали, като Брус Уилис и Сигърни Уивър. Аз и заради това се вързах да го гледам, но не повтаряйте същата грешка.
Докато пък този е много добър и интересен - препоръчвам:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Авг 2012, 21:37

zzuzi написа:Тея дни имах повечко свободно време и реших да видя какво ново е излязло,та:

Battleship - ако не се приема на сериозно не е лош ей така за убиване на времето,има си съответната доза високобюджетен екшън и ефекти,но не е чак това,което очаквах.

The tall man - oпределено ми надхвърли очакванията и ме изненада приятно.Държи в напрежение до края ,има си "интрига" ,а откъм сюжет е доста по-съдържателен отколкото изглежда и е далеч от "поредния хорър",който предполага заглавие,обложка и т.н.Силно препоръчвам.

Тhe Dictator - Много яка и отпускаща комедия.От най-добрите през последните години и 100% си заслужава гледането.

The hunger games - По-добър от колкото очаквах след всички негативни коментари които чух за него,но все пак си е маааалко детски.Естествено не може да се мине без сълзливата тийн драма,но поне е компенсирана с достатъчно екшън.Става за губене на време.

Припокрива ми се мнението за изброените филми :)
Никой от тях не ми направи силно впечатление , за това ме мързи да качвам постер .
Батълшип , наистина ако го приемеш за развлечение кефи , особено сцената когато НЪРД-а помисли негъра за киборг :mhihi:
Игрите на глада ... не знам кой го е писал , но по-глупав сценарии няма как да бъде измислен. То пък нищо не се връзва . Обаче много ми хареса начина по който е заснет филма . Струва си да му се хвърли едно око , но е мнооооо далеч от това говорят за него

Авенджърс ... Нещо като Батълшип , само че с доста по-як екшън . Жалко че гига банално , отново американски град е центъра на събитията . Липсва екшън на екзотични места , цялото действие се развива през деня а филма се предполага че трябва да е доста по-мрачен . Никой не разбра как така Хълк от неуправляемо чудовище изведнъж се превърна в послушна мутра :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 03 Сеп 2012, 11:39

Ако някой е пропуснал да го гледа, да го направи сега.
Изображение

А този са го направили мисля най-добре от всичките подобни до момента. Най-ефектен.
Изображение
Последна промяна Fixxxer на 03 Сеп 2012, 12:15, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Cabrio с M52B28
Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен

Мнение от stillo » 03 Сеп 2012, 11:45

Някой знае ли от къде може да се намери филма Шменти Капели ?
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 03 Сеп 2012, 21:44

nightdriver написа:
doomy525 написа:Ако има някои повече свободно време и харесва сериали - Breaking Bad
Гарантирано, че няма да съжелява :lol:
Доста висока оценка има и в imdb вече 5 сезон (сега излезе :)

Хм , мислех че четвърти сезон е последен...просто нямаше какво повече да се случи .
За хора с много свободно време и аз го препоръчвам , доста е зарибяващ :yes:

Мерси за сериала на колегата който го препоръча, зарибих се :yes: сега съм до 3 сезон към края и имаше супер серии :bchug:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 03 Сеп 2012, 21:52

ryan83 написа:
nightdriver написа:
doomy525 написа:Ако има някои повече свободно време и харесва сериали - Breaking Bad
Гарантирано, че няма да съжелява :lol:
Доста висока оценка има и в imdb вече 5 сезон (сега излезе :)

Хм , мислех че четвърти сезон е последен...просто нямаше какво повече да се случи .
За хора с много свободно време и аз го препоръчвам , доста е зарибяващ :yes:

Мерси за сериала на колегата който го препоръча, зарибих се :yes: сега съм до 3 сезон към края и имаше супер серии :bchug:

Пети сезон продължава в същия дух :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 04 Сеп 2012, 3:06

Той продължава ама до 8мата серия..другите 8 от 5ти щели да ги излъчат лятото на 2013та.. :bang: Много ме дразнят с тея адски почивки, които правят между сериите/сезоните :twisted: А последната серия завърши доста заинтригуващо и дано наистина не познаят за времето, когато ще се излъчат останалите, чее.. :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Сеп 2012, 19:27

Fixxxer написа:А този са го направили мисля най-добре от всичките подобни до момента. Най-ефектен.
Изображение

И на мен много ми хареса . Мисля , че след ЛОТР , това е най-красиво филмираната приказка :bowdown:
Някой неизяснени неща в сценария и Кристен Стюарт са причините това да не стане любимия ми филм за 2012 .
Лична оценка - 7,5/10 :)
Ако сте гледали трейлъра , малко ще се разочаровате , защото всичко е показано във него , което е супер тъпо .

И един филм от който нищо не очаквах ...
Изображение
и нищо и не получих . Доста по-бозав от предишните два филма . Чиста загуба на време .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 05 Сеп 2012, 23:52

The Devil's Advocate това е филмчето ,маи го нема в темата което само по себе си е пропуск :bang:
the_devils_advocate_bluray_artwork.jpg

http://zamunda.net/details.php?id=322516&hit=1
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата