проблем с гнп....
Модератор: Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci
Re: проблем с гнп....
Към колегата Пресиян,ще го пробвам това със зеления кабел,а да питам след като си правил няколко такива суапа как реяи проблема с темп.датчик и оборотомера ?

troublemaker написа:Към колегата Пресиян,ще го пробвам това със зеления кабел,а да питам след като си правил няколко такива суапа как реяи проблема с темп.датчик и оборотомера ?
няма кой да ти отговори

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
ivan. написа:troublemaker написа:Към колегата Пресиян,ще го пробвам това със зеления кабел,а да питам след като си правил няколко такива суапа как реяи проблема с темп.датчик и оборотомера ?
няма кой да ти отговори
Чакаи бре ,трябва да се бачка,немои само на компютъра.
Оборотомера ще ти доиде ,след като сложиш табло от е36 325тдс.Мисля че ти казаха вече .
Какъв темп. датчик ще не вдянах.
Към Змея заядлив

Обесено просто Коритото е компакт 318тдс,с ЕВС 2 .Колата си познава ключа щото тои си е там .Просто сигнала от него ,не трябва да утива изобщо към терминала на е34-ковото ДДЕ .
При бензиновите мотори е съвсем друго.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
бах го това Еws ,за какво ще му трябва на човек като мога да включа 3-та на чужда кола с предполагаемо предназначение кражба и с него?

by ''kompleksa''
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
Там е проблема с табло от 325тдс съм и обортомера превърта като му дам гас,а темп.датчик не отчита правилно стои си студена ....

troublemaker написа:Там е проблема с табло от 325тдс съм и обортомера превърта като му дам гас,а темп.датчик не отчита правилно стои си студена ....
първият проблем дето пишеше за него реши ло го?

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
troublemaker написа:Там е проблема с табло от 325тдс съм и обортомера превърта като му дам гас,а темп.датчик не отчита правилно стои си студена ....
Я да се върнем назад тогава .Мотор ,кутия ,половинката кардан от 2.5 ,нали така ? Моторната инсталация комплект ? Буксата Х20,там какво и къде връзва ?
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
А бе пичове, я като сте го подхванали тва Гнп да задам и аз една задачка закачка.
Течеше от гарнитурите и го водих на доктор(тука във дизел сервиза във Варна). Спря да тече ма и спря да върви и почна да гори па и започна да ми гасне като съм на клима. Майстора казва, че на стенд я правил и часовник слагал, та нямало как да ми е объркал настройките на горивото.
Течеше от гарнитурите и го водих на доктор(тука във дизел сервиза във Варна). Спря да тече ма и спря да върви и почна да гори па и започна да ми гасне като съм на клима. Майстора казва, че на стенд я правил и часовник слагал, та нямало как да ми е объркал настройките на горивото.
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
малко застой ....колата е на еладжия...а май ще минавам през габрово за гнп-то да го види колегата Преско и после май към Русе да се чипне.....

и така
изчистиха ми електрониката на гнп-то и вдигнаха малко оборотите сега е на 1500 като натисна спирачката падат до 900 но колата не гасне вече
изгасва в определени моменти когато волана е в някакво крайно положение и натварва сервото

изчистиха ми електрониката на гнп-то и вдигнаха малко оборотите сега е на 1500 като натисна спирачката падат до 900 но колата не гасне вече
изгасва в определени моменти когато волана е в някакво крайно положение и натварва сервото
jey написа:и така![]()
и за какво е тая усмивка?
да я разбираме,че си доволен ли?
Ако е така ,то това което описваш не е въобще нормално....и го пиша само,за да не си помисли някой друг обратното.
Поздрави...
сега е на 1500

by ''kompleksa''
то е ясно ,че не е нормално но на този етап съм доволен,че въобще мога да я карам ,понеже вече не гасне на всяко тръгване
а след намиране на читава електроника и това ще се оправи
а след намиране на читава електроника и това ще се оправи
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3