ламбда сонда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bavaro
- кандидат ентусиаст
-
Re: ламбда сонда
аз пък немога да разбера как като е разкачена ще гори по малко а като не работи но е закачена повече
от там следва и въпроса закво тогава да слагам нова сонда като по добре да си я карам с разкачена
и като я разкачиш тая ламбда не се ли вклучва някакъв авариен режим на колата
от там следва и въпроса закво тогава да слагам нова сонда като по добре да си я карам с разкачена
и като я разкачиш тая ламбда не се ли вклучва някакъв авариен режим на колата

Да,колега,не е добре с откачена да караш,1во,че харчи доста повече .На 320и купе е36 с 2-3 литра повече отколкото пише на борда , някъде около 16.8 го сметнах,на борда пишеше 14.7, а беше с много нормално каране и борда не е лъгал никога.А и там 14.7 с това каране да покаже също е много.Мирише много на бензин и като запалиш отзад люти на очите.2ро,че колата влиза в авариен режим ,дюзите не работют през интервал, а едновременно и е по-слаба колата във високите ,няма същата мощ и отделно,че трупа грешки компа.За това трябва да се вземе друга и 2ра ръка да е пак е по-добре.По 40 лева вървят и аз имам тоя проблем и ще взема сега.
А някой да даде инфо за вариант за Сименс елетроника : сименс сонда или алтернативна марка ?
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3