Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.

Re: Случки на пътя

Мнение от Shadowed » 14 Авг 2012, 21:58

Започнаха се пак адските истории.. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Случки на пътя

Мнение от frizzante » 16 Авг 2012, 8:52

Преди известно време пътувам аз извънградско (не е важно мястото). Пред мен една Астра от полицейските, скороста е 90-100 км/ч. Движим се спокойно, няма трафик и така. Почва плавен и дълъг десен завой. В един момент виждам как Астрата влиза в насрещното и изведнъж някакви пластмаси и облък прах се разхвърчават като в същия момент виждам и куче да се търкаля по пътя, от тая суматоха изкача в насрещното срещу мен пък бял пасат комби, избягващ Астрата пред него и аз не знам как успях да избегна челния и се наврях в прахоляка край пътя и спрях. Всичко това стана за 2-3 секунди...от супер спокойно каране до тотален хаус. Слизам и гледам Астрата се едно кон беше блъснала...заради тва куче щяхме да се избием, как се разминахме с пасата не знам. Доста голямо куче беше. Вървяло покрай пътя и колегата с Астрата дава леко ляв да го заобиколи настрани а тва точно тогава тръгва да пресича...Астрата срещу Пасата, Пасата срещу мене и от нищо нещо щеше да стане мазало. Тоя да си беше карал направо и да удари кучето, ама навик гледа да избегне и...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Авг 2012, 10:46

Е да си е карал направо и като го шибне кучето, вместо да го избегне си троши целата кола отпред и остава на пътя.

И да не е офф, да кажа и аз една от вчера.
Решаваме с братовчеда да отидеме до Копитото, да снимам аз колата и после да гледаме залеза, малко романтика, а ние трима коча. Как и да е, мина романтичната част със залеза и тръгваме надолу, като аз му казвам да забоде трета и само да цъка спирачката и да кара бавно, щото са остри завоите. Както се спускаме и по едно време гледам няк'ви фарове как изкачат от завоя със пищене на гуми и право към нас, братовчед ми най-дясно и на спирачките и на клаксона, отминават и виждам, че колата е не някое БМВ с опит да се завърти, а Алфа 156, не знам каква му беше целта. Идиоти колкото искаш ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Случки на пътя

Мнение от Gqbriel » 16 Авг 2012, 11:53

Вчера бяхме на риба с племенниците,аз съм с един МЛ че 3каъа по черния път нямаше да мине...караме си с 80 че бях изморен по едно време един кретен с Е класа реши че ще изпреварва срещу мен а място никакво ,видя ме и все пак излезе -първо че спрях след като нямаше шанс да прибере,видимо и другата кола на и спирачки а тоя като се разминавахме най-нагло ми призветна че ме и псуваше...няма толкова нагли копе*енца..с 3 деца в колата щеше да стане беля
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Случки на пътя

Мнение от frizzante » 16 Авг 2012, 13:31

randity написа:Е да си е карал направо и като го шибне кучето, вместо да го избегне си троши целата кола отпред и остава на пътя.

Той пак си остана на пътя, радиатора беше протекъл...кучето го блъсна в насрещното, точно щото реши да го избегне а онова не се върна а побягна напред, та можеше и да няма удър ако не беше сменил лентата!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Авг 2012, 14:51

Ами кучетата по принцип не се избягват така. Можело е да надуе клаксона още като го вижда, тогава кучетата по принцип се връщат или...тръгват да пресичат, но не чакат като идиоти да ги блъснеш. :mhihi: Да пази бог де, че никой не е застрахован.
Аз съм виждал нещо подобно с куче преди около 5-6 години. Излизам от Стара Загора в посока Казанлък някъде след полунощ. След бензиностанцията на Петрол вече като минеш и моста на околовръстното се насочваш в посока каменния мост на влака и пътя си е еднопосочен. Един Кадет GSi(тогава бяха много вървежни "бегачки" тип гоУф от Перник :mhihi: )ме изпревари с едно гадно бръмчене, мисля 3 секунди и давам газ малко да го заиграя. Тъкмо вече скоростта отива към 140-150 и тръгвам да го настигам. Оставаха ми около 50 метра да го изпреваря и без да кривне никъде просто видях как удари нещо, което хвръкна във въдуха(направих го на куче в тъмното), а предната му броня също излетя някъде.
Иначе пък още по-назад в годините близо до Шипка пак след полунощ както си карах и гледам едно приличащо на куче тръгва да пресича точно пред колата и нямаше как да го избегна по никакъв начин. Просто стиснах волана и минах през него. Спрях да видя какво стана и се оказа чакал. Не ми направи никакви поразии по бронята защото тогава ми беше доста висока.
Други случаи с кучета по пътя нямам и лично аз да се благодаря на господ засега не съм удрял такива, а доста пъти са ми излизали отпред. Абсолютно винаги когато ги видя близо до пътя и свиря.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528i e39
Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп

Мнение от Motorsport Technik » 23 Авг 2012, 21:06

bmw-maximilian написа:Една случка от преди малко :ranting: Карам си по 202-ра улица,с 50км на автопилот,посока кръговото преди ломско шосе.И един нещастник с черен голф 5-тица, :ranting: наточена с джанти 19-ки и прочие,се изравнява с мене и ми прави некви неадекватни знаци с ръце,аз само му махнах с ръка,с намек че не искам да се дърпаме,изморен бях и не ми се занимаваше,нямах и настроение.Голфа беше със форумните им стикери отзад,и на страничните джамове.При което явно на тоя сладур не му хареса моя отказ,ускори рязко и мина пред мен,и плавно намали до 30 км нарочно..лепнахме се броня в броня :kuku: Ляв мигач,и минавам в другата лента,тоя пак пред мен и намали пак до 30км нарочно :kuku: и си викам тоя иска да слезна и да му *** майката,и тамън реших,че ще слезна да видя къв му е проблема върнах на 2-ра,газ до дупка да мина пред него с намерение да намаля рязко пред него и да го накарам да спре...обаче точно в момента в който се изравних с него,гледам на 100 метра пред мене ми блещука нещо..жилетка..--кукa.И докато разбера какво става куката вече беше минал пеша в най-лявата лента..при което както се бяхме изравнили куката ме посочи мен с палката,а от голфа до мен получих чаша с кафе,която прелетя от неговата кола в мойта и ме удари малко под окото и осра всичко в колата и на всичкото отгоре бях с бяла фанелка,за съжаление е лято и джамовете са отворени...куката видя това и не направи нищо,а застана пред колата и не ми даде да тръгна след него..слезнах и започнах да му крещя,а той преспокойно ми вика записахме му номера,така все едно го питам "извинете колко е часа"..и застана тъпия ушеф пред колата и не ми даде да го подгоня...а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата :ranting: :ranting: :ranting:

Колега гледам ,че си писал в vw foruma че си му причинил нещо на колата.. Би ли споделил и аз имах подобна случка едно лайненце го е яд щото от скоро си взех книжка постегнах една кола на бащата и я карам от време на време та аз си я оставям зад блока и един приятел го видял от тях и му казал :Ейй м*ика ти де*ба е сега слизам и той естествено избягал ,но знам къде живе ходих на другия ден тропах тропах звънях псувах по вратата и го няма и няма и доло на баща му един 560sel от едната страна целия надраскан с клуч и на другия ден като го видях се гледаме нормално и като се доближихме като го свалих на земята лява десна лява десна лява десна и само в главата бойй и той :"Стига ,бе бате нищо не съм ти направил" и аз му викам: Нищо ли?? Тогава защо капака е надраскан (С маркер) и мълчи целия в кръв събра си зъбките и си тръгна той само като ме видя ,че малко тръгвах да се засилвам към него се насра все пак 90кг. активно трениращ фитнес съм и от тази случка после не е припарвал дори и до блока ми..
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 24 Авг 2012, 19:00

cHaunepucTa написа:Незнам обаче има една "кифла" с бяло Ауди а5 с варненска регистрация, която се подвизава в София.
Вече с най-малко 5 човека съм си говорил за тая, прави хипер нарушения постоянно и псува и свири на хората, които засича.
Първия път като се засякох с нея караше срещу мен в насрещното на ул.Хенрих Ибсен/Сребърна. Щеше да ме убие, а караше срещу мен с надут клаксон и докато се разминавахме на косъм ме псуваше и ми показваше среден пръст.
Втория случаи беше, когато ми взе предимството в кв.Гоце Делчев, свирнах й , а тя започна да ме псува, тръгнах да карам след нея и тоя път да я нокаутирам, но тя избяга в насрещното с пуснати аварийни и постоянно натиснат клаксон...
Имам и други случки с нея, както и други мои 5 приятели са се засичали с нея неприятно, та явно тая цяла София я знае.
Последния път като я видях обаче...възмездие...беше се заяла с един дядо с ладичка и му свиреше, изпревари го и пред него наби спирачки, след това тръгна и пак спря, абе гавреше се с човека, а аз бях на светофара и се чудех как да я докопам тая :banghead: . Но възмездието дойде, даде яко газ, тръгна по една малка уличка сигурно със 60км/ч и се чу баааам. :lol: Мина през бая дълбока дупка и така изтрещя, че чак драго ми стана :)

Черно А5 4door с номер 8000 ли е?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Авг 2012, 21:29

То в самото начало на поста беше написано, че е бяло. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 24 Авг 2012, 22:45

BMWPOWERRR_ACM написа:То в самото начало на поста беше написано, че е бяло. :mhihi:

fail :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 27 Авг 2012, 22:21

Motorsport Technik написа:
bmw-maximilian написа:Една случка от преди малко :ranting: Карам си по 202-ра улица,с 50км на автопилот,посока кръговото преди ломско шосе.И един нещастник с черен голф 5-тица, :ranting: наточена с джанти 19-ки и прочие,се изравнява с мене и ми прави некви неадекватни знаци с ръце,аз само му махнах с ръка,с намек че не искам да се дърпаме,изморен бях и не ми се занимаваше,нямах и настроение.Голфа беше със форумните им стикери отзад,и на страничните джамове.При което явно на тоя сладур не му хареса моя отказ,ускори рязко и мина пред мен,и плавно намали до 30 км нарочно..лепнахме се броня в броня :kuku: Ляв мигач,и минавам в другата лента,тоя пак пред мен и намали пак до 30км нарочно :kuku: и си викам тоя иска да слезна и да му *** майката,и тамън реших,че ще слезна да видя къв му е проблема върнах на 2-ра,газ до дупка да мина пред него с намерение да намаля рязко пред него и да го накарам да спре...обаче точно в момента в който се изравних с него,гледам на 100 метра пред мене ми блещука нещо..жилетка..--кукa.И докато разбера какво става куката вече беше минал пеша в най-лявата лента..при което както се бяхме изравнили куката ме посочи мен с палката,а от голфа до мен получих чаша с кафе,която прелетя от неговата кола в мойта и ме удари малко под окото и осра всичко в колата и на всичкото отгоре бях с бяла фанелка,за съжаление е лято и джамовете са отворени...куката видя това и не направи нищо,а застана пред колата и не ми даде да тръгна след него..слезнах и започнах да му крещя,а той преспокойно ми вика записахме му номера,така все едно го питам "извинете колко е часа"..и застана тъпия ушеф пред колата и не ми даде да го подгоня...а на шофьора с черния голф с регистрационен номер CA 8141 PC ,ако от някъде някак си прочете това,ще му кажа да се оглежда и да си отваря очите на четири,защото намеря ли те кoпеленце,ще те разфасовам и ще ядеш бухалката парче по парче след като ти я разбия в главата :ranting: :ranting: :ranting:

Колега гледам ,че си писал в vw foruma че си му причинил нещо на колата.. Би ли споделил и аз имах подобна случка едно лайненце го е яд щото от скоро си взех книжка постегнах една кола на бащата и я карам от време на време та аз си я оставям зад блока и един приятел го видял от тях и му казал :Ейй м*ика ти де*ба е сега слизам и той естествено избягал ,но знам къде живе ходих на другия ден тропах тропах звънях псувах по вратата и го няма и няма и доло на баща му един 560sel от едната страна целия надраскан с клуч и на другия ден като го видях се гледаме нормално и като се доближихме като го свалих на земята лява десна лява десна лява десна и само в главата бойй и той :"Стига ,бе бате нищо не съм ти направил" и аз му викам: Нищо ли?? Тогава защо капака е надраскан (С маркер) и мълчи целия в кръв събра си зъбките и си тръгна той само като ме видя ,че малко тръгвах да се засилвам към него се насра все пак 90кг. активно трениращ фитнес съм и от тази случка после не е припарвал дори и до блока ми..

Колега аз не съм агресивен,просто има хора които си го просят,ей така просто искат да слезнеш и да им напълниш главата.А на колата му само хубави неща. :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от MaNueT » 29 Авг 2012, 12:52

Gqbriel написа:Вчера бяхме на риба с племенниците,аз съм с един МЛ че 3каъа по черния път нямаше да мине...караме си с 80 че бях изморен по едно време един кретен с Е класа реши че ще изпреварва срещу мен а място никакво ,видя ме и все пак излезе -първо че спрях след като нямаше шанс да прибере,видимо и другата кола на и спирачки а тоя като се разминавахме най-нагло ми призветна че ме и псуваше...няма толкова нагли копе*енца..с 3 деца в колата щеше да стане беля

Такива тарикати много ги мразя, все едно са господари на пътя :bang:
за имоти във Варна посетете този сайт, за наеми кликнете тук, а за апартаменти посетете тази уеб-страница

Потребител
Аватар

Мнение от SashoDikov » 14 Сеп 2012, 11:09

тази сутрин на симеоновско от семинарията към студентски, един лилав мерцедес (стара Е мисля, не ги знам) направи обратен от крайна дясна през един бакшиш и мене (аз съм в лявото платно)... добре че го видях на време, абс-а се включи и се пързалях към него докато се разминем, ненормална работа ... 5км/ч отгоре ако бях и тотализирах предницата ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745d, 530d, 335d
Мечтае да кара: Су-35
Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)

Мнение от MCPO » 14 Сеп 2012, 23:10

Една случка която стана скоро. Карам си аз по пътя Балчик-Добрич нормално с 90 км/ч. Малко преди Сенокос ме настига един варненски голф 3 ка !!! До тук добре, пича обаче реши, че не трябва да спазва дистанция и започна да кара плътно зад мене като пресвяткаше с фарове. В първия момент помислих, че има нещо по колата. Малко след Сенокос нашият човек пуска мигача и тръгва да изпреварва, да ама не пак не познах изравни се и сочи с пръста насреща е така :bang: Човека просто искал да се дърпаме ама не си падам по тези улични изпълнения и просто намалих за да ме изпревари. Изпреварва ме той и след няколко секунди бам стоповете му светнаха :ranting: , ако не бях реагирал бързо сигурно щях да го сгъна като кутийка от кола и аз да съм виновен, че не спазвам дистанция . Мръсна газ и изчезна напред. Ако не бях сам в колата може би щях да тръгна след него(няма къде да ми избяга с тая малолитражка) ама на нямам намерение да се правя на келеш. Бях направо изумен какви кавали има само. След няколко дена по случайност разбрах, че голфаджията бил гадже на една комшийка и редовно идвал до града. Как разбрах ли ? Първо видях колата в моя квартал, а после поразпитах тук там. Викам си е сега ще те оправя аз тебе, ще те видим какъв си рейсър. Точно какво съм направил няма да казвам, ама само ще кажа, че имам един много добър приятел автоджамбаз и, че на гоуфо му затегна двигателя ден по късно.

Който ще гад да ме нарече ама такива са за разстрел и зареди е такива има толкова жертви по пътя.
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich Just Cavalli 

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Сеп 2012, 8:43

Какви индивиди има само... :help:
Захар в резервоара предполагам :mhihi:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории