Тапицерия на вратите!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Тапицерия на вратите!
Дайте идея как да претапицирам мойте разлепени кори на БМВто Е36 купе!Отвратително са се разлепили и мисля да махна плата и да сложа кожа?!Дайте снимки ако някой е правил тази интервенция!Кажете долу горе и цена за направата при тапицер!

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Абе момче какъв енсутсиаст си ти ако ще даваш колата на тапицер за такова нещо , снимки имах но не мога да ги открия ако не успея утре ше снимам и ше ти кача но най си е кефф да си го направиш сам ! лесно е 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Тапицерия на вратите!
BMWIKTOR написа:Дайте идея как да претапицирам мойте разлепени кори на БМВто Е36 купе!Отвратително са се разлепили и мисля да махна плата и да сложа кожа?!Дайте снимки ако някой е правил тази интервенция!Кажете долу горе и цена за направата при тапицер!![]()
Имам от Жигули оригинални,кафява кожа

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Абе не проблема че аз не мога да си ги направя ма не знам с какво лепило!пиши марки съвети и прочие!@щ
"Знаещия не се нуждае от обяснение!
За незнаещия нещета са невъзможни!!!"
За незнаещия нещета са невъзможни!!!"
- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Re: Тапицерия на вратите!
BMWIKTOR написа:Дайте идея как да претапицирам мойте разлепени кори на БМВто Е36 купе!Отвратително са се разлепили и мисля да махна плата и да сложа кожа?!Дайте снимки ако някой е правил тази интервенция!Кажете долу горе и цена за направата при тапицер!![]()
Moeто е с разлепена кожа.За ремонт на съществуващата ми искат по 35-40лв.на кора.За подмяна с изкуствена българска каде горе-долу прилича по шарка на оригиналната 11лв.кв.м и някакво си по-скъпо лепило та стана цена от 80-85лв.на кора

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Мдаа интересна тема дайте малко повече инфо основно ме интересува какво лепило да се използва за плюшен салон, че и на мен на едната ми врата се е поразлепила.
SGV
- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Tender написа:Мдаа интересна тема дайте малко повече инфо основно ме интересува какво лепило да се използва за плюшен салон, че и на мен на едната ми врата се е поразлепила.
Общо взето мнението на всички тапицери беше че каквото и лепило да използваш пак ще се разлепят.
8 мнения
• Страница 1 от 1