Тема за взаимопомощ

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: X5 Е70, Х5 Е53; Е61

Re: Тема за взаимопомощ

Мнение от siska1709 » 21 Авг 2012, 15:42

Jerk написа:Да попитам, колеги, дали знаете някого в Русе, който прави качествено претапицирване на волан?

Изключително съм доволна от следното място бул. "Липник" 133 /пради КАТ в дясно/ - Валери / Фери / 0899 655 603

Три от колите ми са правени там и до сега не съм имала никакви забележки.
"Когато всичко върви гладко, значи пътят е хлъзгав."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 21 Авг 2012, 19:47

Jerk написа:Да попитам, колеги, дали знаете някого в Русе, който прави качествено претапицирване на волан?

Аз също преди се интересувах от претапицирване, ама после направо си смених волана :mhihi:
иначе чух за един много добър майстор в с. Червена вода - разходи се и все ще го намериш ;) и видях на един познат как му е направил волана :yes: много добра работа, а цената беше около 50 лв 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
Мечтае да кара: Е24 635CSi

Мнение от dobrev3 » 21 Авг 2012, 20:48

И аз да кажа за кого съм чувал добри отзиви в кв. Средна кула като тръгнеш да се качваш по баира посока с.Басарбово и там на една от пресечките на един стълб има табела даже тапицер и е някъде навътре в уличката ама предполагам все някой ще има да те ориентира . Все се каня да ходя да ми направят топката на скоростния лост и все не остава време за нея :Д
Едно БМВ и от 100 Гоулфа не го е страх!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525 tds, E36 325i
Мечтае да кара: E21 323

Мнение от Martoni » 22 Авг 2012, 17:54

dobrev3 написа:И аз да кажа за кого съм чувал добри отзиви в кв. Средна кула като тръгнеш да се качваш по баира посока с.Басарбово и там на една от пресечките на един стълб има табела даже тапицер и е някъде навътре в уличката ама предполагам все някой ще има да те ориентира . Все се каня да ходя да ми направят топката на скоростния лост и все не остава време за нея :Д

В сервиза наскоро идва едно бмв е36 и човека каза че е ходил в Средна кула при някакъв тапицер и никак не беше добре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dobrev3 » 22 Авг 2012, 19:08

Martoni написа:
dobrev3 написа:И аз да кажа за кого съм чувал добри отзиви в кв. Средна кула като тръгнеш да се качваш по баира посока с.Басарбово и там на една от пресечките на един стълб има табела даже тапицер и е някъде навътре в уличката ама предполагам все някой ще има да те ориентира . Все се каня да ходя да ми направят топката на скоростния лост и все не остава време за нея :Д

В сервиза наскоро идва едно бмв е36 и човека каза че е ходил в Средна кула при някакъв тапицер и никак не беше добре.

То тоя майстор в Средна кула сигурно редува една кола прави хубаво една не :lol: :lol: или ако си му симпатичен тогава ти прави хубаво каквото ще ти прави.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525 tds, E36 325i
Мечтае да кара: E21 323

Мнение от Martoni » 22 Авг 2012, 19:29

dobrev3 написа:
Martoni написа:

То тоя майстор в Средна кула сигурно редува една кола прави хубаво една не :lol: :lol: или ако си му симпатичен тогава ти прави хубаво каквото ще ти прави.

Знам ли :) Аз казвам каквото съм видял. Беше правен целия салон. Някой трябва да прежали бмв-то и после ще видим. За радост моя салон си е супер :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dobrev3 » 22 Авг 2012, 20:53

Martoni написа:
dobrev3 написа:
Martoni написа:

Знам ли :) Аз казвам каквото съм видял. Беше правен целия салон. Някой трябва да прежали бмв-то и после ще видим. За радост моя салон си е супер :bchug:

Аз само скоростния лост трябва да направя и едно пране да му ударя на тапицерията и от към интериор го докарвам :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Мнение от ivo752 » 23 Авг 2012, 6:01

На ул.Котовск има едно момче,видях някой работи които е правил и да ви кажа добре се беше справил:
http://www.facebook.com/pages/%D0%B4%D0 ... 7523697587
има и снимки на негови неща

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dobrev3 » 24 Авг 2012, 8:33

Да попитам някой знае ли и има ли си представа какво безконтактно да си купя да си мия колата? Има такава тема ама никой не казва да не стане реклама и ако някой знае драснете едно ЛС. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 26 Авг 2012, 17:33

Колеги търся си виско перка (само перката) от ТДС такава с обръч :D
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 29 Авг 2012, 17:36

Колеги, трябва да пререгистрирам една кола в КАТ. Чувам, че било някакъв ад тая процедура, щото много трудно се вземало ред. Някой ходил ли е скоро? Преди 2 години като ходих ми казаха, че хората се записват предварително за ред на влизане и вземане на билет от автомата. В 3 сутринта отидох, някви двама стояха в един Голф и раздаваха номера, бях 67-ми :mhihi: Сега още ли е така, или става по друг начин? Към полунощ мисля да се врътна и да видя какво е положението.

Потребител
Аватар
Кара: X5 E53 3.0 D 03

Мнение от HERMES » 30 Авг 2012, 12:50

Има си хора и за тази работа,казват се "регистратори".Отиваш пред КАТ и питаш.Услугата струва между 30 и 50 лева,зависи какво ще правиш.Отделно вече си плащаш печатане на документи,такси и комисиони,канал.Миналата седмица регистрирах нововнесена кола и всичко ми излезе 130 лева.Също така трябва да отбелрежа,че процедурата трае три,четири дни.В един ден минаваш канал,в друг монтиране на рег.табели.Ако колата ти е без регистрация ще трябва да стои някъде около КАТ докато приключи всичко.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 30 Авг 2012, 17:24

За тия регистратори ми е ясно. Но не ме устройват като вариянт. Днес оправих документацията, другата седмица минавам канал и през гише и готово. Интересуваше ме главно вземането на билетче за гишето, щото чувам, че било адски трудно.

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 03 Сеп 2012, 11:31

Ами трудно си е. Някой дава на джамбазите първите номера и те задръстват гишетата защото имат да оправят документи на поне 10 коли, и става една мнооого дълга. Ние с един приятел последно като ходихме, уж отидохме много рано, и бяхме не повече от 20 човека, като ние бяхме някъде към средата, а накрая стана да чакаме до 5 и кусур... Буквално 10 мин преди края на работното време дойде нашият ред :kuku: Ужас е просто.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 04 Сеп 2012, 4:56

Четвъртък следобед отидох и за 20 мин. си оправих документацията и платих таксите. На канала ми казаха да отида в понеделник. Вчера минах канал 2ч.+ след като бях влязъл. Сега към 7 отивам на опашката и дано свърша до следобед :mhihi: Според мен няма начин да се направят всички процедури за под 2 дни, защото за да отидеш на канал ти трябват документи, а за да си вземеш билет за гишето ти трябва потвърждение, че си минал канал.

ПредишнаСледваща

Назад към Русе