HHO система
Модератор: bum_bum
Re: Чакам г
adovet написа:Toва от къде го копира щото и аз съм доктор? Ако е така и усетя, че нещо ме бъзика ще има разговор на по високо ниво. До сега му вярвах на момчето, но усета ли че ме бъзика ще стане кофти работа. Чакам го и да се обади да си вземе балбукатора ама нещо никакъв го няма.
Ми то и обявата я няма вече и продавача изчезна...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: HHO система
Голям резил за търговците на балбукатори.Не знам с кви очи ще дойде да го потърси тоя тестовия балбукатор та си мисля че колегата тествал системата ще си остане с бурканите подарък.Най вероятно струват жълти стотинки и не си струва разтакаването да ги прибира човека.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Притебвали са ми. То за нищо не стават. Между другото трябва да си досвали някои неща.
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83
- Мечтае да кара: Каквото и да е с индекс "M"
adovet написа:............................
Toва от къде го копира щото и аз съм доктор? Ако е така и усетя, че нещо ме бъзика ще има разговор на по високо ниво. До сега му вярвах на момчето, но усета ли че ме бъзика ще стане кофти работа. Чакам го и да се обади да си вземе балбукатора ама нещо никакъв го няма.
Как от къде? Писал съм фейсбук. Линка от подписа му, ето заповядай https://www.facebook.com/HHOLife даже май има снимки на твоя автомобил с монтаж на Набулбатора, явно с рекламна цел.
И точно за тебе става въпрос.И не му е изчезнала обявата, ето я http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=134&t=304788&p=3382047#p3382047
и линка е там, съвсем "случайно"
тоя към тукашната тема вече не работи
В този форум за разлика от други, платиш ли си може всякакви боклуци да продаваш,няма да изчезне обявата
.Никога не казвай никога, защото няма начин да няма начин.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
- adovet
- старши ентусиаст
-
мерси за линковете. Добавих там няколко разяснения.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Еййййй почнаха сега да ме плюят в страницата на продавача, че не ми била в ред колата и за това не се получавало.
Еййййй почнаха сега да ме плюят в страницата на продавача, че не ми била в ред колата и за това не се получавало.
страница 90та
http://www.stenli-bg.com/tu/I-kurs/Fizi ... izika1.pdf
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:Еййййй почнаха сега да ме плюят в страницата на продавача, че не ми била в ред колата и за това не се получавало.
страница 90та
http://www.stenli-bg.com/tu/I-kurs/Fizi ... izika1.pdf
По принцип си прав .Разбирам идеята на цитата и съм съгласен с тебе предвид написаното по нагоре по темата.Но за съжаление точно този цитат не ни върши работа понеже се отнася за затворена термодинамична система тоест в идеални условия за показване на адиабатната крива.На практиката всеки един двигател с вътрешно горене представлява термодинамична система от отворен тип.Това обаче не променя нищо от фантасмагориите на ННО клетките.Аналогичния случай в който се ползва /добавя пропан за оптимизиране на разхода показва че има разход поне 2-3 литра течен пропан на 100 км за да падне разхода на дизелово гориво драстично .Така че ННО докато не достигне тоя масов капацитет /не в литри газ/ няма въобще никакъв шанс да е алтернатива за автомобила.А енергопотреблението на такъв метод за получаване на Н2 обезсмисля всякакво приложение в автомобил.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Steve70 написа: В този форум за разлика от други, платиш ли си може всякакви боклуци да продаваш,няма да изчезне обявата.
Ще те помоля да престанеш с "тези" изказвания по посока на форума... приеми го като предупреждение. Никой не ти е позволил да говориш глупости и неверни неща за форума (както и администрацията на форума). Повече няма да те моля.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв