Зад волана на BMW M5 /E60/
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Re: 310км/h
interlagos написа:това 4е вдига 305км е лъжа днеска вдигнах 310 без проблем и може6е о6те ама има6е много коли все пак е неделя мисля с един приятел да я изпълним до 330 някоя сутрин. кога се сабирате не екото? и къде?
Наистина ми е много чудно къде ги вдигна тия 310км, а за 330 да не говориме .. ?!

- Methodius
- Митоди яде мисо
-

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Methodius написа::confused: Аз на моята красавица ше ми е терсене да и напълня километража, дето е 250да не говорим за 300 .. и то по бг пътища .. където и да било ..
ба ше ти е терсене, с 525ТДС, само що не си го напълнил

нищо лично
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
vicho написа:Methodius написа::confused: Аз на моята красавица ше ми е терсене да и напълня километража, дето е 250да не говорим за 300 .. и то по бг пътища .. където и да било ..
ба ше ти е терсене, с 525ТДС, само що не си го напълнил![]()
нищо лично
Сериозно близо 240 съм и вдигал най-много(аз и още един човек до мен) и имаше мегдан за още .. с малко мерак ще го напълни ..

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
GaD написа:То може и 300 да ти пише на километража, ама едва ли с повече от 210/220...
Просто отбелязах, че е до 250, а иначе ще го напълни 100%, не сме седнали да се лъжем я ..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Methodius написа:GaD написа:То може и 300 да ти пише на километража, ама едва ли с повече от 210/220...
Просто отбелязах, че е до 250, а иначе ще го напълни 100%, не сме седнали да се лъжем я ..
Честно да си кажа, вярвам на това, което пишеш, и е така, защото наистина както каза ти, не сме седнали да се лъжем. И това е просто защото го пишеш ясно и простичко. Виж да вярвам на някой в тунинг.бг-то дето вдигнал 260++ с сток в-тека си

и пак се отклонихме от темата...
извинявам се за което
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Flat 6 написа:Наистина ми е много чудно къде ги вдигна тия 310км, а за 330 да не говориме .. ?! Shocked
Има няколко места на Тракия, които са подходящи...
мм ... действително има, ама при 240 ми е тясна магистралата .. да не говорим за 300+ .. не съм се возил с повече от 250 и затова немога да добия представа явно ..

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
А знаеш ли каква е разликата в ускорението на това М5 и ТДС-а
М5-та ще направи 310 на по късо разстояние отколкото ТДС-а ще напражи 220 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Azrail
- UFO Pilot
-
Бре, интересно...
Айде и аз да добавя нещо към оффтопик-а
Начи с мойта съм вдигал мах 252 по километраж и ме достраша да пусна волана да включа шеста... Ма ти с тоя 525тдс - 240... бах, освен на печка да мина
Просто ми се струва малко странно и се чудя защо е така, не оборвам нищо
Айде и аз да добавя нещо към оффтопик-а

Начи с мойта съм вдигал мах 252 по километраж и ме достраша да пусна волана да включа шеста... Ма ти с тоя 525тдс - 240... бах, освен на печка да мина

Просто ми се струва малко странно и се чудя защо е така, не оборвам нищо

MORE BEER!
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
сори че и аз се включвам в оффтопика ама как така на един от най-неравните участъци от магистралата със това спортно окачване ги дигна тези километри бе пич??
нищо лично просто питах щото аз бях с жипът дето иначе спи много приятно и точно на новият участък от магистралата на около 200-220
колата се държеше доста непристойно....
точно по този участък не съм минавал с М-ка ама съм минавал по всички други участъци и при такива неравности беше доста неприятно усещане и то със скорост около 260+ незнам как е 300++ просто при всичките селяни по пътищата не мисля че искам да дигам такава скорост...
нищо лично просто питах щото аз бях с жипът дето иначе спи много приятно и точно на новият участък от магистралата на около 200-220
колата се държеше доста непристойно....
точно по този участък не съм минавал с М-ка ама съм минавал по всички други участъци и при такива неравности беше доста неприятно усещане и то със скорост около 260+ незнам как е 300++ просто при всичките селяни по пътищата не мисля че искам да дигам такава скорост...
gambling with the devil on the road
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
нещо мирише тука!
но не мога да преценя на какво....................на изненада нещо..........на постановки нещо......................................май на люляк
но не мога да преценя на какво....................на изненада нещо..........на постановки нещо......................................май на люляк
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4