Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Па на 36 съм, колко да съм млад.. ма щом го дървя от тренровка, значи още бива 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Май идеята за снимки в тая тема не е никак лоша
Иначе се създава впечатление, че има и хора НЕчовеци

Иначе се създава впечатление, че има и хора НЕчовеци

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги да ви попитам във фитнеса, където ходя има уред, който имитира гребане с гребла и гледам, че е доста популярен. За каква мускулна група е този уред и ефикасен ли е? Днес го пробвах и ми хареса доста се натоварва гърба, но за 5мин. проба само това са ми впечетленията. 

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Гръб, крака ръце . Общо взето за цялото тяло е добре.

Отдавна не ходя в залите. Леки дъмбели, лека щанга, 60 кг гладиатор в домашни условия и предимно/да не кажа само/ лостове. Не взимам абсолютно нищо и само си внушавам преди всяка тренировка - че няма да боли

Силата даже ми в повече, оо доста в повече

Така, че стига сте мислили за лесни стимуланти! И те без труд няма да оправдаят очакванията ви, ако не си го поставите за цел в

Ето малко надъхване за тези които не вярват в нечовеците

http://www.youtube.com/watch?v=OFIJjgDRjKA
http://www.youtube.com/watch?v=Wt2yxFOrwxA
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Темата малко замря и затова нека да продължа аз с тъпите си въпроси. По принцип от 2 3 месеца си пия по 4 амино преди и след тренировка със протеин, но миналия ден ми казаха че на гладно не хубаво да се приема БЦАА. Как според вас да променя приема им ? 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Някой има ли преки впечатления от Tribu ZMA на AMIX ? И каква беше схемата със сапонините ... полезни/вредни
?

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Може ли да се добие по-голяма плътност на мускула, някъде четох че трабвало с по леко повече сери, а другъде обратното ?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
малък хинт за приемащите Animal Cuts -кофеина е във червената капсула (имах проблеми със заспиването аз)
Искам витамини и се спрях на Animal Pak(сигурно не са най-доброто,но..), май няма смисъл да си ги купувам онлайн, в Мол ъв София ги видях за 55лв
Срам ме е да кажа от колко време ходя на лостове и не мога 1 (едно) силово да направя -сила или техника (или идвете
)явно ми липсват или ще дойда толстолобче явно
Наскоро направих едно
коремно, достойно изпълнение за фън темата
на опита за 2ро увиснах (буквално)

Искам витамини и се спрях на Animal Pak(сигурно не са най-доброто,но..), май няма смисъл да си ги купувам онлайн, в Мол ъв София ги видях за 55лв

Срам ме е да кажа от колко време ходя на лостове и не мога 1 (едно) силово да направя -сила или техника (или идвете

Наскоро направих едно

на опита за 2ро увиснах (буквално)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз сега порачах Анимал М-стак, да видим как ще се отрази, от две седмици пия пак-а, то си е само витаминчета, много леко се усеща!
Иначе сега почвам плавно нагоре от 64кг, взех си и една кутия протеинови вафли малко са скъпи, но да се даде малко тласък нагоре, че сега с този бърз метаблизъм няма качване въпреки че дигнах с 50% калорийте!
Иначе си меря пулса от извесно време в спокойно състояние около 57-59, е някъде, на френдовете който не тренират е над 85, даже един приятел си държи постоянно 110, вие как сте с пулса?
Иначе отскоро си правя няколко серий силови, още не мога да оправя техниката да го правя с двете ръце, сега избутвам с едната!
Иначе сега почвам плавно нагоре от 64кг, взех си и една кутия протеинови вафли малко са скъпи, но да се даде малко тласък нагоре, че сега с този бърз метаблизъм няма качване въпреки че дигнах с 50% калорийте!
Иначе си меря пулса от извесно време в спокойно състояние около 57-59, е някъде, на френдовете който не тренират е над 85, даже един приятел си държи постоянно 110, вие как сте с пулса?
Иначе отскоро си правя няколко серий силови, още не мога да оправя техниката да го правя с двете ръце, сега избутвам с едната!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ditko1 написа:Може ли да се добие по-голяма плътност на мускула, някъде четох че трабвало с по леко повече сери, а другъде обратното ?
Чети за sarcoplasmic и myofibrillar hypertrophy. Първото е към каквото се стремиш, второто е което са до голяма степен културистите и 90% от трениращите.
Абе 110 пулс в спокойно състояние не е много нормално... да не кажа ИЧ 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
alX3m написа:Абе 110 пулс в спокойно състояние не е много нормално... да не кажа ИЧ
Освен ако не е птица тоя човек.
Дори при атлетите пулса в покой трябва да е по-нисък от това на обикновенния нетрениращ човек ...
Дано се излекува тоя твой приятел.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ами той 105кг нищо не тренира, и триглицеридите му бяха 2-пати над нормата, колко го карам да почне да тича, ама го мързи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!