С какво да изчистя салона?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

С какво да изчистя салона?

Мнение от Yordanovv » 15 Мар 2011, 12:45

Колеги с какво да си изчистя салона , на задните седялки има много петна от лютеница и сирене пък на предната има разлято уиски и смърди на кръчма . Търках ги с веро ама нищо не стана

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: С какво да изчистя салона?

Мнение от spacepl » 15 Мар 2011, 12:51

:mhihi: Ако кажеш, че имаш и нещо за еб@не в багажника, ща разбера :)

Изчакай още малко да се стопли и на автомивка - пране на тапицерия. За толкова качествено омазване (особенно лютеницата) няма как по друг начин да се оправиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Мар 2011, 12:56

Отиваш на зимният дворец на автомивката и срещу около 70 лева ще те лишат от комфорта който имаш сега в колата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 15 Мар 2011, 14:25

Салона е кожен , да беше плюш щях да отида да го измият . Петната отзад не ме притесняват много ама отпред смърди на кръчма ужасно :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 16 Мар 2011, 10:43

Ми наздраве бе, колега :D :D

А сега сериозно-кожата както знаем попива добре, особено ако е т.нар. "обърната". Просто свали седалките и вземи един хубав препарат от рода на Вениш или нещо такова. Взимаш четка с мек косъм, правиш силен разтвор с малко вода и ги почваш едалките. Търкай в една линия, не в кръг. Много е лесно. Става бързо, само трябва да е хубаво времето, щото много бавно съхнат. Пък и трябва да ти се занимава да ги вадиш и слагаш.
И 70-те лева- ще си купиш уйски с тях, надявам се и да почерпиш, щото пък и аз искам да ми замирише на него. :D :D

Поздрави, колега.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 16 Мар 2011, 11:06

spacepl написа::mhihi: Ако кажеш, че имаш и нещо за еб@не в багажника, ща разбера :)

Изчакай още малко да се стопли и на автомивка - пране на тапицерия. За толкова качествено омазване (особенно лютеницата) няма как по друг начин да се оправиш.

имам силни подозрения,че петната не са от лютеница....вземи ДНК проби,да не се окаже,че пияна девойка в цикъл и пиян момък с неумита чучурка си правят оргии в колата ти :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 16 Мар 2011, 11:09

Манчев73 написа:
spacepl написа::mhihi: Ако кажеш, че имаш и нещо за еб@не в багажника, ща разбера :)

имам силни подозрения,че петната не са от лютеница....вземи ДНК проби,да не се окаже,че пияна девойка в цикъл и пиян момък с неумита чучурка си правят оргии в колата ти :mhihi:

:puke: :puke: :puke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 16 Мар 2011, 22:29

Манчев73 написа:имам силни подозрения,че петната не са от лютеница....вземи ДНК проби,да не се окаже,че пияна девойка в цикъл и пиян момък с неумита чучурка си правят оргии в колата ти :mhihi:

Определено скоро ще те има в бисерите на форума :yes:
Иначе колега отиди при някой кожар той да те светне за някой препарат.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 16 Мар 2011, 23:21

добре ве мой , ти си човекът :ok:
тука направо умрех
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 16 Мар 2011, 23:21

аааа , и другото
абе братле у ващо село лютеница и сиренье ли му викате?
....щото у нащо още си му викаме мензис и спермоляк :ok:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 17 Мар 2011, 1:48

Мириса от уиски ще си изчезне сам сигурно, а за другото пробвай с обезмаслител Меглио, струва от 4 до 5 лева и е в разфасовка като препаратите за стъкла, цвета му е жълт
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 17 Мар 2011, 2:21

Човека елегантно си попита за лютеницата как да я изчисти и малко мозък трябва да се досетиш... и с цел да спести неприличните думи, Вие му очернихте темата :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
Мечтае да кара: Е24 635CSi

Мнение от dobrev3 » 21 Авг 2012, 21:13

Айде да съживим темата . Какво стана изчисти ли се, че искам да си изтъркам моя плюш обаче ама не от "лютеница и сирене" , а просто от некви петна в следствие от това, че все нещо като сложа по седалките и все е оцапано и са ми се получили едни грозни петна...Кажете някой препарат професионален да речем за тапицерия...
Едно БМВ и от 100 Гоулфа не го е страх!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Авг 2012, 22:40

dobrev3 написа:Айде да съживим темата . Какво стана изчисти ли се, че искам да си изтъркам моя плюш обаче ама не от "лютеница и сирене" , а просто от некви петна в следствие от това, че все нещо като сложа по седалките и все е оцапано и са ми се получили едни грозни петна...Кажете някой препарат професионален да речем за тапицерия...

MeтилЕтилКетон, Бутилацетат, Ацетон, Бензин, Керосин, Промишлена газ, Разредител А, Кореселин, Бутанол, Етанол, Люта ракия с черен пипер и всичко това ако го смесиш в едно ще се получи някаква абсолютна боза, от която може не само седалката да изчезне, но и дупка в пода да отвори. Виж ако разяде бетон да взема да поръся в гаража малко да разшир канала :mhihi:
Абе не разбирам как ще чистите вие лютеница и сирене от седалките...Тва е символ на българското такива неща има само в служебните коли на партия "АТАКА" трябва да сте горди с факта, че и вашата кола има такова.
+това тая лютеница хората с толкова труд са я правили и вие сега да я чистите....
Лоши хора :mhihi:

Иначе по темата:
Пробвано ли е седалката да се накисне с меглио(ама да се накисне как си трябва) и след това да се четкоса с някаква четка и да се измие с вода след това?
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 21 Авг 2012, 22:57

Колега и колеги,купете си това:
Изображение
и забравете за всякакви други боклуци.Пробвал съм го лично на кожа надраскана с химикал и маркер и всякакви други петна по кожа и дамаска.Мацам както е концентрат,без да разреждам и всичко е като ново без да уврежда матРЯла.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата