вибрации
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			14 мнения
			 • Страница 1 от 1

- македонец
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 520i
вибрации
Правихме муабет со еден што има 318и од 1984 година, и имаси чоеко проблеми. кога оде на прав пат колата си возе супер, ама като има малки нерамнини или ударе некойа дупка много му вибрира волано особено на поглеми брзини ? гумите не му са нови ама баланирани се. 
имал ли е некой искуство со тоа?

имал ли е некой искуство со тоа?
- Дилян Пенчев
- 
				E30 Fanatic!  
- 

- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- viper
- Crash Master
- 

- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
viper написа:Може и да е заминал някой вътрешен накрайник на рейката или амортесьорчето
И аз съм за накрайник или рейка, на мен ми беше по същия начин и проблема се оправи след смяната на втулки на рейката и накрайник

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- logout
- старши ентусиаст
- 

- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми то всичко що държи носача, може да е проблем - и шарнир, и тампон, и биелетка (т'ва последното не съм сигурен, че така се пише   ). При мен също яко вибрираше волана при неравности и се оказа, че и шарнира (накрайника) е сдал, а и тампона на носача беше скъсан (за левите говоря, десните са си добре). След смяната всичко беше ОК.
 ). При мен също яко вибрираше волана при неравности и се оказа, че и шарнира (накрайника) е сдал, а и тампона на носача беше скъсан (за левите говоря, десните са си добре). След смяната всичко беше ОК.
			 ). При мен също яко вибрираше волана при неравности и се оказа, че и шарнира (накрайника) е сдал, а и тампона на носача беше скъсан (за левите говоря, десните са си добре). След смяната всичко беше ОК.
 ). При мен също яко вибрираше волана при неравности и се оказа, че и шарнира (накрайника) е сдал, а и тампона на носача беше скъсан (за левите говоря, десните са си добре). След смяната всичко беше ОК.It's not who You are, it's who You know...
		Аз смених биалетки оня ден, и волана направо заспа. Съвсем леко се върти.   

Македонец, що не го закара на сервиз да прегледат ходовата част? Тук цената на прегледа е 5-10 лева (2.5-5 евро), не би трябвало да е по-скъпо и при теб.

Македонец, що не го закара на сервиз да прегледат ходовата част? Тук цената на прегледа е 5-10 лева (2.5-5 евро), не би трябвало да е по-скъпо и при теб.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
		- македонец
- младши ентусиаст
- 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
stenly написа:ge_a написа:viper написа:Може и да е заминал някой вътрешен накрайник на рейката или амортесьорчето
И аз съм за накрайник или рейка, на мен ми беше по същия начин и проблема се оправи след смяната на втулки на рейката и накрайник
А откъде намери втулки на рейката?
Един приятел, майстор ми ги взе от някъде от софия, ще го питам и ще ти кажа!!! Само че при слагането от едната страна ги счупихме!!! И после при един местен стругар врътна едни от неква яка пластмаса, такаче и тва е вариант

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- македонец
- младши ентусиаст
- 

многу менниа, ама какво е това: рейката,  биалетки ,накрайник ? 
може ли малко помош некой кратко да ми преведе некако?
Поздрав Кирил

може ли малко помош некой кратко да ми преведе некако?
Поздрав Кирил
- ivantchoG
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Рейка :

Накрайници №8:

Биелетки №8:

Накрайници №8:

Биелетки №8:

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- македонец
- младши ентусиаст
- 

14 мнения
			 • Страница 1 от 1