Купих.... съвет гуми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Купих.... съвет гуми
Търсих из темите,но ненамерих можеби защото бързам (ако е така се извниявам). Проблема е следния имам 4 гуми 235/40/17 като 2 от тях са супер даже имаха тея стърчащите като иглички нови гъми с две думи, и 2 ама като парцал гуми никакъв грайфер. Искам да си взема 2 гуми само и да ги сложа отпред а готините 235/40 да си идат отзад, та въпроса ми е мога ли да сложа отпред 225/45/17??????? практически да, ама за колата как ще е....не съм спец по гумите ама все пак. гумите който ми предлагат са тези
2броя излизат около 700лева и ви питам също и за цената , марката и мнения какво е оптимално да направя. Гумата на живо я видях и е уникална......., ама ако има по евтино и добро приемам предложения.

2броя излизат около 700лева и ви питам също и за цената , марката и мнения какво е оптимално да направя. Гумата на живо я видях и е уникална......., ама ако има по евтино и добро приемам предложения.
Последна промяна BrAmKo на 19 Юли 2006, 12:41, променена общо 2 пъти
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
мойта си харчи 11-12 градско и 8 извън мах 9wanks написа:И после що 320-ките харчат много!!!:)
Sorry за
Слагай ги 225 и хич да не ти пука. Няма никви ядове (с правилното ЕТ на джантите). Така си карам от година почти и колата си е доста стабилна. Иначе за отзад си карам с 235/45/17. Знам че не са точния размер, който дават (235/40/17), но за сметка на това стоят уникално отзад, без промяна по окачването и без да опират никъде, пак казвам с правилното ЕТ на джантите 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
размерите са ок .. ама аз толкоз пари за гуми не давам .. че като ги изсуча на светофара и ще ми закапят сълзите .. а мириса на изгоряла гума е много приятен 

- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
Alexi написа:размерите са ок .. ама аз толкоз пари за гуми не давам .. че като ги изсуча на светофара и ще ми закапят сълзите .. а мириса на изгоряла гума е много приятен
колко струват в бг свестни гуми????
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
На този размер не знам точно, но си мисля, че цената на която ще ги вземеш тея за отпред е доста добра. А иначе слагай ги точно така, както си решил и ще стане супер. С какви гуми си сега по принцип. Щото аз сум с 4 броя 205/55/16 и не знам със 17-ките как ще е.
Моите са 2 еднакви отпред и 2 отзад, че малко спуках задна лява навремето със 190 по магистралката
Та не можах да ги направя пак 4 броя.
Моите са 2 еднакви отпред и 2 отзад, че малко спуках задна лява навремето със 190 по магистралката

- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
с
turbo написа:На този размер не знам точно, но си мисля, че цената на която ще ги вземеш тея за отпред е доста добра. А иначе слагай ги точно така, както си решил и ще стане супер. С какви гуми си сега по принцип. Щото аз сум с 4 броя 205/55/16 и не знам със 17-ките как ще е.
Моите са 2 еднакви отпред и 2 отзад, че малко спуках задна лява навремето със 190 по магистралката![]()
Та не можах да ги направя пак 4 броя.
аз съм с 4 броя 235/40/17 и имам 2 много добри отиват отзад а отпред мисля 225/45 тук в италия полицията прави проверки и неискам да ми конфискуват колата за липса на грайфер отзад

затова ви моля за съвет.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
А в Италия има ли изискване 4-те гуми да са еднакви като грайфер, размер и марка? Ако няма такова изискване вземай гумите и карай! 

Последна промяна turbo на 17 Юли 2006, 15:56, променена общо 1 път
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
не
по принцип няма за 4ри еднакви но итал документи за кола имат записано какви гуми като размер си задължен да слагаш и има няколко изброени, а грайфера е 1.6мм допустимо.turbo написа:А в Италия има ли изискване 4-те гуми да са еднакви като грайвер, размер и марка? Ако няма такова изискване вземай гумите и карай!
но като цяло те карат с такива галоши ....без коментар.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
везмутен
не искам да псувам ама .... българска му работа, мястото от което исках да взема гумите работи българин, естествено той ми каза: момче мини след 2 дена и имаш хубава оферта!!! и какво се оказва --- гумите са скъсани отвътре ръба при сваляне и са карани, а аз се правя на ЛУД, ТЪП и неразбирам... и питам ама те нови ли са?? ДА нови са, ама нямат ли лепенки като са нови на пройзводителя?? Не тези са новите модели идват без лепенки. Толкова съм нервен ....bmwdriver написа:Мисля,че цената е добра за тези гуми и тук няма да са по-евтини.

сега тарся други гуми.... но съм се спрял на 225/45/17
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2