Проблем с заключването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с заключването
Привет. Тъй като колата се отключваше само с алармата и след един инфаркетн момент когато батерията на алармата падна реших да си направя ключ за вратата.Отивам при ключар и си отнасям бравата (сам я свалих). Обаче се оказва едно лостче го няма (това което от ключалката отива в бравата и отключва) та след хубаво търсене намерих. Почвам да сглобявам и една пластмасова "щипка" на бравата (тая дето хваща лостчето за отключване) се счупи.Хубаво намерих от др врата и пак се счупи, оказва се пластмасата много стара и чуплива.Та въпроса ми е от къде мога да намеря такава щипка? Сега ще кача снимка за да видите за какво говоря. 
П.С. Колата е е36 93год седан и съм от Дупница

П.С. Колата е е36 93год седан и съм от Дупница

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Проблем с заключването
колега това може да си го порьчаш от сервиз на BMW и няма да струва повече от 1,2 лв.
То е ясно, че няма да е кои знае колко много пари, но как да го потърся.Не знам какво да им обясня по телефона за да ме разберат, то не е само една пластмаса в бравата.... 

Проблема беше решен след като намерих подобна "щипка" от друг автомобил (не мога да ви кажа марка модел ). Модератора може да изтрие темата,че като цяло няма с какво да помогне на някого
Поздрави 

4 мнения
• Страница 1 от 1