Странен проблем със загряване на място
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем със загряване на място
И сега въпроса е следният : Смених виско не с чисто ново, но от колега работещо и съхранявано изправено по думите му, мислех, че имам проблем със климатика нещо, защото, като го пусна и застана за повече от 1мин на място и започваше да вдига темп. но се оказа следното, и без пуснат климатик започна да вдига температура на място термостата е сменен, и клоня към издало багажа виско, мислех, че само на топло и на място загрява, но се оказа, че и снощи при темература в 1:30 около 20 градуса пак на място вдига температура до следващата черта, а може би и повече но не го оставих да видя до къде ще стигне и потеглих, след като тръгнах след 10м се върна в центъра в движение не мърда, но на място проблем
най-странното е, че и като пусна парното пак не се оправя на място
Дали съм се насочил правилно към виско перката или ? Само не съм погледнал нивото на антифриза, но не мисля, че ще играе такава роля
И да попитам този предпазител 41 с 30А пише, че е допълнителен вентилатор какво ще рече това? Беше изгорял и понеже нямах 30А сложих 25А не е изгорял още, но се чудя какъв ли зор трябва да е видял за да изгори 30А бушон? Някой да каже кое е това допълнително вентилаторче, да видя за оголени кабели нещо на късо да не би да е давало, че иначе бая зор трябва да е видяло да изгори...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Странен проблем със загряване на място
b2d написа:Само не съм погледнал нивото на антифриза, но не мисля, че ще играе такава роля
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&t=268432 Чети тука и помисли пак

Re: Странен проблем със загряване на място
a относно допълнителна перка с бушон с ампераш 30А и гнездо 41-во някакво инфо?
колкото до загряването е като преди 5-6мес гледайте тази пуста течност ( вода , антифриз ) на 1-2мес, че вкарва във филми
след доливане на около литър към момента не се наблюдава загряване дори след допълнителна температура, а именно пускане на място на климатика, но теста беше напревен вечер при температура 23градуса ще наблюдавам и в жегата през деня как ще е... само това, което заслушах при пуснат климатик - климатроник с врътките е че през 10-на сек. се вкл. и изкл. компресора, което не е нормално, но количеството фреон е окей, а именно 1000гр и се чудя защо така вкл-изкл като подам газ и работи по продължително, а не е достигнало температурата защото съм го оставил на 16градуса и в купето е поне 25градуса и съм го пуснал преди мин
вярно фука яко студ ама... а и тъпотията е, че духа студено само на позиция напред, дам ли го на стъклото или в краката почва да духа топло, колкото и да е странно, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели, за пуск-спира на компресора и за позицията на студено-топло МЕРСИ 
колкото до загряването е като преди 5-6мес гледайте тази пуста течност ( вода , антифриз ) на 1-2мес, че вкарва във филми

3 мнения
• Страница 1 от 1