морски обитатели
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- HeAdY-NuKeR
- Потребител
-
- Кара: 206 GTi
- Мечтае да кара: М5
Малко не разбрах и аз заглавието защо е такова , позаболяха ме очите от четене иначе няма 2 мнения по въпроса - много добро разказче

Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Duratec написа:еми на момчето на море му се ходи..
Батко ще го заведе

tsvet40 написа:Само не става ясно с какво е виновен шофьора на камиона.![]()
Ако караш с 100 и някой се приближава с 220+, няма опция да го видиш в огледалата, колкото и да гледаш. Нали се сещате, че за ситуацията е виновен основно лирическия герой с БМВ-то?Щото всъчност той е в нарушение на ЗДвП?
Мисля че камиона въобще не е имал право да бъде в най-лявата лента...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
X-citer написа:Duratec написа:еми на момчето на море му се ходи..
Батко ще го заведеИ какички ще му намери та да не си мисли за глупости
алоо ,а бой де

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Loewe
- младши ентусиаст
-
XaMaB написа:Само нещо не можах да схвана заглавието
Малко не разбрах и аз заглавието защо е такова...
Човека е ходил до морето и обратно. Случката е станала на връщане.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Loewe написа:XaMaB написа:Само нещо не можах да схвана заглавиетоМалко не разбрах и аз заглавието защо е такова...
Тц..
ati написа:S-Класа от модела 126, още известна като "Пура". Кафявото туловище пори въздуха като самотен кит
Е28

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
SlipKnoT написа:Loewe написа:XaMaB написа:Само нещо не можах да схвана заглавиетоМалко не разбрах и аз заглавието защо е такова...
Тц..ati написа:S-Класа от модела 126, още известна като "Пура". Кафявото туловище пори въздуха като самотен кит
Е28акула
Слипнот печели - наистина това беше причината да озаглавя темата така - защото винаги съм асоциирал S-класата с Кит, а старите БМВ-та с акули - просто срещата на двете беше интересна от един определен ъгъл.
Благодаря за хубавите отговори (особено това с българското жителство на Дан Браун беше много оригинално - благодаря;) ), също така благодаря на tsvet40 за правилната забележка - така е, ако случката се беше развила с позовлените 130 нямаше да я има като интересна случка. Наистина си прав със забележката си. Но идеята ми да разкажа това, освен че се е случило, е, че понякога човек се увлича и не винаги осъзнаването на този факт е с толкова щастлив край. И да напомня, че живота е доста преходно явление и не винаги предвидим, защото 3 секунди объркват понякога много животи, понякога и взимат. И не оставяйте носенето на новите си дрехи за утре, не оставяйте целувката на любимата за друг път и не забравяйте да казвате на хората, които значат нещо за вас, какво представляват те за вас, защото утре може и да нямате тази възможност......
Бъдете здрави и помислете над това, още по-добре ако дължите изинения на някого - кажете му, ако обичате някого - покажете му го, ако държите на себе си - простете грешките на другите - всички грешим, но няма смисъл да искаме прошката, когато вече не могат да ни я дадат.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
ati написа: И да напомня, че живота е доста преходно явление и не винаги предвидим, защото 3 секунди объркват понякога много животи, понякога и взимат. И не оставяйте носенето на новите си дрехи за утре, не оставяйте целувката на любимата за друг път и не забравяйте да казвате на хората, които значат нещо за вас, какво представляват те за вас, защото утре може и да нямате тази възможност......
Бъдете здрави и помислете над това, още по-добре ако дължите изинения на някого - кажете му, ако обичате някого - покажете му го, ако държите на себе си - простете грешките на другите - всички грешим, но няма смисъл да искаме прошката, когато вече не могат да ни я дадат.
Ати

ТДС - Турбо Див Селянин
Re: морски обитатели
ati написа: Със затаен дъх въртя контактния ключ - леко металическо "цък" и уредите за момент трепват, светват най-различни контролни лампички - още малко и ще събудя тази красавица с най-прекрасната целувка на света - чист безоловен 95.
Ати
Супер ,това като го прочетох имаше и смях и сълзи, не мога да го опиша

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: морски обитатели
хаха...мн интересно филмче ,с happy end разбира се 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
CuMo написа:Не случайно първия раздел, който посещавам в този форум е точно този!
Браво! Страхотна история.
Няколко минути разведряване в моя скапан ден, проточващи се впоследствие в часове!
Радвам се да чуя, че ти харесва раздела:)
Чуствай се свободно и поканен да споделиш и ти някоя случка - не е задължително да е с БМВ;)
Приятно пребиваване във форума и горе главата - след дъжд винаги изгрява слънце - вярвам, че и с твоите скапани дни ще се случи същото, както на дъждовбите обалци, когато ги пробие слънцето.
Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2