Случвало ли ви се е?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dumutko
- Потребител
-
- Кара: е46 М43Б19
- Мечтае да кара: чисто ново БМВ
Случвало ли ви се е?
Здравейте,
вчера ми се случи следното: Бях на плаж цял ден, колата паркирана на паркинга на плажа и на тръгване имах някакви листа по стъклото. Пускам пръскалките да измия стъклото, стъклото се намокря и чистачките тръгват, стигат до най-горната точка и спират там. Нито пръскалки, нито чистачки работеха .. тъй като бях крайно изморен ги оставих така, прибрах се благодарен, че не заваля като за 50-тина километра на връщане така и не проработеха тези чистачки. Вечерта ги зарязах така, а на сутринта като ги пробвах си бяха наред - и чистачките и пръскалките.
Чудя се дали могат да ми изиграят същия номер обаче когато завали някой път ? От какво може да се е получило така, нещо от жегите ?
вчера ми се случи следното: Бях на плаж цял ден, колата паркирана на паркинга на плажа и на тръгване имах някакви листа по стъклото. Пускам пръскалките да измия стъклото, стъклото се намокря и чистачките тръгват, стигат до най-горната точка и спират там. Нито пръскалки, нито чистачки работеха .. тъй като бях крайно изморен ги оставих така, прибрах се благодарен, че не заваля като за 50-тина километра на връщане така и не проработеха тези чистачки. Вечерта ги зарязах така, а на сутринта като ги пробвах си бяха наред - и чистачките и пръскалките.
Чудя се дали могат да ми изиграят същия номер обаче когато завали някой път ? От какво може да се е получило така, нещо от жегите ?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Случвало ли ви се е?
Залагам на реле на чистачките - и при мен чистачките правеха подобни мизерии, ровичках какво ли не и накрая се оказа, че е от релето. За да си сигурен - вземи реле от кола без такива проблеми и го пробвай.
Si non confectus, non reficiat.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
+1 за реле-имах подобен проблем само,че в дъжд със 150 километра,трябва да ти кажа че е неприатно 

- dumutko
- Потребител
-
- Кара: е46 М43Б19
- Мечтае да кара: чисто ново БМВ
Самото реле скъпо ли е? Направо да си взема едно ново и да го сменя .. предполагам няма да е над 10 лева. То ли е релето, което се намира под изкуствения педал отляво ?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Релето струва около 40 лева по спомен... аз го взех с отстъпка и беше по-малко.
Si non confectus, non reficiat.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
dumutko написа:Самото реле скъпо ли е? Направо да си взема едно ново и да го сменя .. предполагам няма да е над 10 лева. То ли е релето, което се намира под изкуствения педал отляво ?
релето на е46 се намира при кутията с релетата и бушоните в двигателния отсег,по спомен е кафяво

6 мнения
• Страница 1 от 1