Стопове.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Стопове.
Здравейте.
Онзи ден ми изчезнаха стоповете или по-точно:
Като пусна габарит свети габаритът - той нали е с крушка с 2 степени - свети си нормален габарит и светят и крушките на стоповете нон-стоп. Като натисна спирачка - никаква разлика - остава си така. Като е изключен габарита нищо не свети, но когато натисна спирачката и няма никакъв ефект.
Първото нещо, което ми мина през главата беше - стоп машинка. Смених я - същата работа - няма стопове, или по-точно има, но постоянно..
Благодаря предварително.
Поздрави.
Онзи ден ми изчезнаха стоповете или по-точно:
Като пусна габарит свети габаритът - той нали е с крушка с 2 степени - свети си нормален габарит и светят и крушките на стоповете нон-стоп. Като натисна спирачка - никаква разлика - остава си така. Като е изключен габарита нищо не свети, но когато натисна спирачката и няма никакъв ефект.
Първото нещо, което ми мина през главата беше - стоп машинка. Смених я - същата работа - няма стопове, или по-точно има, но постоянно..
Благодаря предварително.
Поздрави.
Сърдитко Петко - празна му торбата..
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: Стопове.
Пробвай да си почистиш "пистите" като махнеш капака ще ги видиш (на мен ми се оправи при същата ситуация)

- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: Стопове.
Колега окислили са пистите и ти дава на късо. свали стопа почисти и трябва да се оправят. Също така погледни буксата да няма някакъв проблем.
Бъди честен пък да става квото ще
3 мнения
• Страница 1 от 1