Най- смешното нещо което са ви казвали за колата ви?
Модератор: Общи модератори
- ricky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Гаражна е36-ца..!
- Мечтае да кара: Е36 без забележка..
- Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93
Re: Най смешното нещо което са ви казвали за колата ви?
Прибирам си се аз от работа и точно преди да спра пред магазина, изкача 1 кука.... '' Дай документи, дай т'ва, дай онова'' , видя че съм редовен и вика ''Ай отвори багажника'' отварям аз и той
'' Аве де ти е газовата бе?'' беше направо шокиран горкия.. "Де си скрил газовата айде казвай'' (става въпрос за е36 320 бензин).. "Я дигни кората на багажника да не си я пъхнал при резервната гума''
. Аз му казвам че няма газ това бмв и си го карам само на бензин, при което той ми вика: "Ти луд ли си ве, какво работиш" Отвръщам му че съм шофьор и карам шоколад, кафе и тн.. Той си свали капата и каза: "Мойто момче ти не си в ред аз мойто дизелче не му смогвам а е 1.6 представям си ти как го храниш сигурно си богаташко дете''
Друг случай беше когато точно си го купих и комшиите се насъбраха около него като паркирах и почнаха да ц-кат.. ''А бе що си зе бмв бе човек? Тука в квартала видял ли си бмв през зимата да обикаля (нашата улица и съседните са предимно под наклон).. И си коментираха че зимата ще бера ядове и прочее.. Зимата дойде аз го обух с почти нови гуми и една сутрин закуснях за работа, щото 2-ма от комшиите бяха закъсали точно на върха на баира.. Едвам издрапаха и после като ме видяха че излязох без проблеми ми казаха: "Еее то ние ти го отъпкахме''

Друг случай беше когато точно си го купих и комшиите се насъбраха около него като паркирах и почнаха да ц-кат.. ''А бе що си зе бмв бе човек? Тука в квартала видял ли си бмв през зимата да обикаля (нашата улица и съседните са предимно под наклон).. И си коментираха че зимата ще бера ядове и прочее.. Зимата дойде аз го обух с почти нови гуми и една сутрин закуснях за работа, щото 2-ма от комшиите бяха закъсали точно на върха на баира.. Едвам издрапаха и после като ме видяха че излязох без проблеми ми казаха: "Еее то ние ти го отъпкахме''

Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Продадох си Е39-та и си купих Е38.
Отивам доволен пред блока У Враца,доволен,ухилен,кеф отвсякъде.
Слиза майка ми да ми види новата кола.
Майка ми:
-Ама Самуиле ти пак БМВ си си купил?!
Аз:
-Е да бе мамо,що?
Майка ми:
-Е добре де,тва още по голямо от предното,сигурно ще гори още повече....ти акъл имаш ли ?!
Аз:
-Спокойно бе мамо,няма да гори повече.
Майка ми:
-Да бе да,само ме мотаеш ти....колко струва тая талига голяма?
Аз:
-Еми струва толкова и толкова.
Майка ми:
-Аз ти казАх че акъл нема у твойта глАва.На 31 години стана и акъл немаш.За тия пари да си беше купил една хубава и по малка кола....Хюндай Акцент !

Отивам доволен пред блока У Враца,доволен,ухилен,кеф отвсякъде.
Слиза майка ми да ми види новата кола.
Майка ми:
-Ама Самуиле ти пак БМВ си си купил?!
Аз:
-Е да бе мамо,що?
Майка ми:
-Е добре де,тва още по голямо от предното,сигурно ще гори още повече....ти акъл имаш ли ?!
Аз:
-Спокойно бе мамо,няма да гори повече.
Майка ми:
-Да бе да,само ме мотаеш ти....колко струва тая талига голяма?
Аз:
-Еми струва толкова и толкова.
Майка ми:
-Аз ти казАх че акъл нема у твойта глАва.На 31 години стана и акъл немаш.За тия пари да си беше купил една хубава и по малка кола....Хюндай Акцент !

- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Приятелката днес.
Гримира се в колата по магистралата на път за Търново:
Тя: "Не може ли да не друса толкова много"
Аз: "Ами не пътя е неравен."
Тя:"О-о-о-о забравих че сме с каручката"
П.С. Е46 с М suspension
Гримира се в колата по магистралата на път за Търново:
Тя: "Не може ли да не друса толкова много"
Аз: "Ами не пътя е неравен."
Тя:"О-о-о-о забравих че сме с каручката"

П.С. Е46 с М suspension
- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
- Потребител
-
ricky написа:Едвам издрапаха и после като ме видяха че излязох без проблеми ми казаха: "Еее то ние ти го отъпкахме''

Никога не ми се е случвало да ми коментират колите в мое присъствие

- zxsport
-
"Е*ааааа го у камиона, работи като ЗИЛ и върви като състезателна кола ... т'ва чудо как изобщо успяваш да го изхраниш?!" - това са думи на шефа ми по адрес на моето Гранд Чероки (5,2 - V8) след като му направих един тест драйв 
Вчера бях на оглед на един Мерцедес и продавача като ме видя, че слизам от БМВ ми вика - ето, ти бърза кола си имаш а Мерцедеса ще го ползваш да си возиш семейството

Вчера бях на оглед на един Мерцедес и продавача като ме видя, че слизам от БМВ ми вика - ето, ти бърза кола си имаш а Мерцедеса ще го ползваш да си возиш семейството

Качвам двама бегли познати по служебен въпрос. Карам, те седят отзад. Единия гледа, гледа отпред и по едно време: "Лелеее, тва е с 6 скорости!". Другия му отговаря: "Ами да, ти представяш ли си каква лапачка щеше да е ако нямаше шеста?" (Е46 320д, разход 5-6 л нафта)
А оня ден съм спрял на един паркинг и тъкмо ще се качвам да тръгвам, минават две хлапета на по 8-9 години и едното: "Ебаси, това като на нийд фор спийд!"

А оня ден съм спрял на един паркинг и тъкмо ще се качвам да тръгвам, минават две хлапета на по 8-9 години и едното: "Ебаси, това като на нийд фор спийд!"

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
zxsport написа:"Е*ааааа го у камиона, работи като ЗИЛ и върви като състезателна кола ... т'ва чудо как изобщо успяваш да го изхраниш?!" - това са думи на шефа ми по адрес на моето Гранд Чероки (5,2 - V8) след като му направих един тест драйв

П.п. И аз карам Гранд 5,2V8 и въпроса за разхода е първото за което всички се сещат.
А по темата, купувам аз Е38 750 и няколко дни по късно се виждам с баща ми. Поглеждайки колата прави странна гримасаи се започва-
-Той- Пак си купил някакъв бензинояд, що не си купи нещо дето харчи по малко и тн.
-Аз- Е добре де според теб какво да си купя?
-Той- Ми като на чичо ти Любо(кума му) ей такова едно Пежо 107, дизелче малко харчи......

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Че Е30-то много вървяло, направо като самолет 

Никой не мое ма връне на селу!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
"Това шестак ли е? Браво! Ония от Лукоил вече изстудяват шампанското...".
Excellent! Steven is my name!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Няма ден в който да не пием кафе на една морга и един приятел да ми казва да оставям "нужника" в моргата, щото щял да ме сцепи с Примерата (комби)
Или пък:
- Това 20-ка ли е?
- Не, М3 е!
- Да бе, кажи 25-ца ли е?
- Не бе, М3 е!
- Да бе, аре бегай, 25-ца или 28-ца е?
- Отварям капака!
-

Или пък:
- Това 20-ка ли е?
- Не, М3 е!
- Да бе, кажи 25-ца ли е?
- Не бе, М3 е!
- Да бе, аре бегай, 25-ца или 28-ца е?
- Отварям капака!
-

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Понеже съм свалил мотора и съм го разглобил от до, понеже ще се сменят основни, биелни лагери, шлайф на вала, сегменти, гарнитури и ревизия на главата - абе повечето що има да се разглабя - съм го разглобил, и майка ми вика :
- сигурна съм на 80%, че няма да я сглобиш пак!
- що бе, друг път не съм ли я събирал ???
- тоя път ми се струва, че си я разглобил повече, от колкото трябва"

- сигурна съм на 80%, че няма да я сглобиш пак!
- що бе, друг път не съм ли я събирал ???
- тоя път ми се струва, че си я разглобил повече, от колкото трябва"

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
За Е38:
- хубава шкода!
- каква шкода?
- колата ти ми прилича на тези големите шкоди.
-WTF?!
GTFO
- хубава шкода!
- каква шкода?

- колата ти ми прилича на тези големите шкоди.
-WTF?!

Както колегите казаха по-горе при мен редовното е:
- Колко кубика е ?
- 1900
- А дизел
- Не, бензин
-
И класиката как всеки 2-ри (или по-често
) се ебава с разхода -> 15/100 (не, че не съм го правил редовно зимата
)
И още едно за зимата, че няма да мога да изляза, да слагам чувалите с пясък в багажника и т.н., а в крайна сметка от квартала в големите снегове излизах само аз и още 2-3-ма
- Колко кубика е ?
- 1900
- А дизел
- Не, бензин
-

И класиката как всеки 2-ри (или по-често

И още едно за зимата, че няма да мога да изляза, да слагам чувалите с пясък в багажника и т.н., а в крайна сметка от квартала в големите снегове излизах само аз и още 2-3-ма

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Tomekk написа:Mollov написа:- Твойта 320-ка ли е?
- Не, реално е 319-ка....
- А, дизелче?
-Кво е тва 328 ли (много бучи)
-Не IS ...
-А 1.8 ..
-Не 1.9
-А дизел ли е тва бе
![]()
Тези коментари, след като им кажа, че колата ми е с 1.9 л. мотор, ги чувам десетки пъти и всеки път едно и също: ''1.9 л., а значи е дизел!

Защо всички вкл. и немалко продавачи в магазини за авточасти

И всеки пъти едни малоумни уточнения че 318и че е бензин 118 коня и че има такава Е46 ка бензин и 318 и е с 1.9 литров бензин мотор и пак чудене в продавача

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Днес сутринта виждам един мой познат който отдавна не съм го виждал и той
"ти още ли си със БМВ-то"?Викам му да Що?"Е как и насмогваш на подръжката,горивото"?Ем как както всеки друг който кара каквато и да е кола
А той човека преди като си я взех още и ми вика"ти тая кола мах.1г.да я караш и ще я продадеш и ме вижда сега след 7г.и пак съм със нея