Време е за авто поход !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Авто поход до :

Анкетата свършва на 27 Юни 2006, 23:05

гр.Ловеч
17
23%
гр.Монтана
32
43%
гр.Стара Загора
26
35%

Общо гласове : 75
клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 02 Юли 2006, 18:51

Леле хора - ще пукна от кеф, лиги ми текат само при мисълта за прииждащите орди от БМВ ентусиасти и огромния пушек и гуми дето цвилят към Монтана - ще бъде лудо! Дано не го пропусна, че изпуснах събора и никога няма да спре да ме е яд. Близо до Вършец има едно селце, няма начин да не го знаете, много хора ходят там и рядко има места, аз бях 2 пъти - Спанчевци! Има минерални извори (то и на Вършец има, нали са едно до друго локациите). Въобще хубаво е, че избрахте Монтана. Много се надявам да не ми се падне дата за изпит... Имам изпити на 10, 11, 18 и 25 Юли. Ако е между тях или дай боже след тях съм в Монтана задължително, продавам си телефона за бензин ако трябва :D

едит: Демек аз ще се радвам да е след 25 Юли, но едва ли аз съм фактор, с който да се съобразявате - споделям идея.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 13 Юли 2006, 19:33

Такаам,айде да се завърна малко и аз,че от изпити ми запуши главата ;)
Какво става по този въпрос,има доста желаещи по принцип и смятам,че мога да 'възродя' тази тема до някаква степен!
За нищо на света не искам да пропускам ходенето точно! в Монтана :)
Говори ли се за това все още или нещо заспаха нещата?Пенчев? ;)

И тъй като дата не виждам да е определена и аз се присъединявам към призива на кандидат-судента :confused: ,ако това стане-то да е след 25 (примерно) както някой спомена..Най-добре началото на Август ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 13 Юли 2006, 20:52

Ще се радваме да ви посрещнем !
Ние сме на линия / с малки изключения....
все пак е отпускарско време / .

:OT:
Slavi_m , какво стана с тези изпити ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo gazcom » 13 Юли 2006, 21:06

до тук виждам 75 коли готови да тръгнат на приказки всички го докарваме а дали всъщност всички гласували ще участват подкепям Пенчев но дайте да уточним дата за да е сериозна анкетата и да гласувам и аз

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Юли 2006, 23:46

Аз направо се бях отчаял,защото в последния си пост помолих за активност при определяне на дата за похода ... Никой обаче нищо не каза а следях,че няколко дни след това темата се разглеждаше от все повече хора ...

Надявам се,че все пак може и да стане нещо :roll:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C82 » 14 Юли 2006, 2:48

Здравейте аз по принцип съм нов във форума струва ми се ще е забавно да присъствам и аз :uups: :lol: до сега не съм ходил на подобни мероприятия преди доста време около 4-5 години всяка неделя се събираха БМВ-та на един от полигоните в Панчарево всеки път беше лудница :mhihi: дано да съм почивка на избраната дата за да дойда и аз :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Юли 2006, 10:46

еми да ходим до Монтана на 12-ти 13ти август ... ще има и какво да се види там
http://www.team-disaster.com/en/index.php?page=news&id=109
не съм мноо фен ама па да ги видим :lol:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 18 Юли 2006, 19:55

Аз обаче не се извинявам щото мисля че не съм засегнал никой!
Писах в темата днес за да видя до къде стоят нещата с похода към Монтана защото ми се иска като ходим да е по масово.
Всички имаме работа все пак не сме на 15г ,но останах с впечатлението че някой вече е почнал да събира хора от СФ и околноста и да се оформя нещо като замисъл в който ние малкото хора от Варна да се включим. :)Все пак всички знаем че колкото повече толкова повече:) Пък ние Варненските фенове пак ще отидем дори и без да се организират такива масови изяви Монтана ми харесва ХОРАТА най вече:)

Поздрави от Варна :)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 18 Юли 2006, 21:05

Значи Иво от ГазКом-а,като един от основните организатори на тазгодишния събор с право се засегна ,затова,че до едно време имаше "юруш" тръгваме а после всичко утихна ,навсичкото отгоре и оффтопици ... Километрите са малко повече от 100 :mhihi:

Това даже не е разстояние 8) Давайте сега по същество,наистина няма смисъл от разправии - аз предлагам 2.09.2006г. /събота/ да бъде потеглянето ,като в последствие ще се уточним за часа - това е най-малкото нещо 8) Тогава няма да има хора на море,планина,при баба и дядо :mhihi: и всички заедно ще потеглим :D

Ако организирано потеглят и приятелите/колеги от Варна,просто няма да е истина какво ще се случи :twisted: :twisted: :twisted: За тях както и другите колеги по райони от страната се надявам силно да се включат :D :D

Дано поне сега се събуди аудиторията :roll:

Георги Пенчев
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Юли 2006, 14:53

Поразчистих малко темата от излишните мнения. От тук нататък ще помоля да се пише само по нея. Личните спорове и датите за изпити можете да изясните и на ЛС ;) Идеята за авто поход е добра и ще е жалко ако се изгуби някъде в офтопик-а.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36 320i » 19 Юли 2006, 15:32

значи аз сам от пазарджик,но сам навит за поход.с този маршрут (до колкото разбрах софия-враца ) някак си изолирате пазарджик,пловдив и околността-от пловдив до морето....няма да може да се направи организация от тази част на страната да се тръгне към софия и от там заедно...за което ме е яд,защаото ми се идва.Та просто предлагам(ако има желаещи,дори и след този поход) да се направи друг в Родопите-Асеновград-Пампорово-да се видят някои пещери...а бе с 2 думи обиколка на родопите :)наи-красивата планина за мен в БГ :) обмислете и този вариант.Ще се опитам да посабера някои приятелчета с БМВ :) Успех за начинанията на клуба и поздрави от пазарджик
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 19 Юли 2006, 17:06

E36 320i написа:значи аз сам от пазарджик,но сам навит за поход.с този маршрут (до колкото разбрах софия-враца ) някак си изолирате пазарджик,пловдив и околността-от пловдив до морето....няма да може да се направи организация от тази част на страната да се тръгне към софия и от там заедно...за което ме е яд,защаото ми се идва.Та просто предлагам(ако има желаещи,дори и след този поход) да се направи друг в Родопите-Асеновград-Пампорово-да се видят някои пещери...а бе с 2 думи обиколка на родопите :)наи-красивата планина за мен в БГ :) обмислете и този вариант.Ще се опитам да посабера някои приятелчета с БМВ :) Успех за начинанията на клуба и поздрави от пазарджик

Нищо против И такъв поход, но за Монтана отдавна се разисква темата, а и хората ни чакат с нетърпение.

Пенчев, защо чак септември? Август месец бездруго си е скука, да се организираме както има предложение за 12-13 август, а може и по-рано. Аз съм сигурен, че поне 30 коли ще се съберат - това са си половин петък, събота и неделя пълни с бира, бензин и пропан-бутан :mhihi:. А за септември пак може да се измисли нещо. Знам, че подобно нещо не се организира за два дни, но ми се струва че имаме достатъчно време. :roll:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 22 Юли 2006, 9:55

Griffin , О'К аз и за тогава съм навит,само че гледам , няам никакво развитие предложението :confused: Досега ако всички,които писаха поне от началото на темата продължават да имат интерес,щяхме да сме поне още 2 страници напред :confused:

12 и 13 август Монтана :?:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Юли 2006, 12:05

:confused: Айде малко повече активност а??? :confused:

Напишете си мнението поне-ходи ли ви се ,не ви ли се ходи,кога сте свободни,какво мислите?Доста хора са гласували,а сега никой не се обажда!Аз съм съгласен за която и да е дата (почти,но все пак ще се нагодя)
Има и друго-какъв тип ще е автопохода?За 1 ден ли или с преспиване за 1 или 2 вечери някъде?Предполагам колегите от Монтана ще помогнат за някое удобно място в такъв случай!
Engi,бате вземи се обади малко по темата :!: То и за другите се отнася... :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 22 Юли 2006, 12:47

Искам да изкажа и мойто мнение. На мен и на всички от моя град Монтана ни е близко! За датите аз съм свободен и на 12-13 август и на 2 септември, както бяха предложили момчетата по-горе! Това е Това е една голяма възможност да се съберат ентусиастите от "Северозападналия" :mhihi: регион и дано не остане само на приказки! Като гледам колегите от Монтана какви и колко събирания си правят мисля че ако се присъединят и хора от цяла България, дори и за 1-2 дена ще стане "яката" работа! 12-13 се падат почивните дни така че да е удобно за всички! Вече да пишат хората които имат ангажименти август месец, я по работа, я на морце, които ще ходят за да се наредят нещата и да можем да се съберем повечко народец! Това е моето скромно мнениеце! Благодаря за вниманието! :mhihi:
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия