М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

Мнение от ///MBlitzz » 07 Авг 2012, 13:13

trololo :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 07 Авг 2012, 16:08

За мен тези са лудница

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Авг 2012, 17:11

rado_rf написа:
hummer написа:
Kroki написа:Тая на ДЗП е много яка!

Вие сте абсолютни животни ! :lol

Мноу яка

Не виждам кое й е якото :kuku: Аз като я видя и получавам анални контракции с разкритие :paranoid: Бахти и тъпизма. И това е продукт за деца :banghead: Кажете ми кое е якото да се покефя и аз :conf:

Ако е такъв ефектът, да взема да я гледам :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Авг 2012, 7:52

Мани, че ако си много разредена, найш ли къв бууст следва :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Авг 2012, 9:11

Отмина модата на ровене в хладилника, дойде модата на крадене на коли:

http://www.youtube.com/watch?v=TWOBzLfYonA :bowdown:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 09 Авг 2012, 10:18

randity написа:Отмина модата на ровене в хладилника, дойде модата на крадене на коли:
http://www.youtube.com/watch?v=TWOBzLfYonA :bowdown:

Тая реклама като я чух по радиото и ме хвана диария... Като цяло тоя е ебаси лекето :puke:
А тия реклами с феър плей-а са най-голямата простотия, която могат да измислят... То и цялата им телевизия е едно недоразумение де :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 09 Авг 2012, 16:20

кажете нещо за рекламата и мозъчният тръст създал "рекламата" на еМтелската ТВ :lol:
дали са горди с постижението си а ?!
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Авг 2012, 22:42

Тъкмо търсих темата за да се оплача от мощно звучащата и бучаща простотия по всяко радио с това дразнещото "Криско, Криско..." :ranting: и гледам вече сте я описали. То направо не се трае бе, мине малко време и почва да мрънка "Криско, Криско..." и хиляда пачи от колата вътре се кикотят като ученички обсъждащи някое момченце. :censored: Ще зачеркна тотално БТВ май и без това по нея останаха само Турски сериали и новини тип "дайте да депресираме Българина, че да си тегли ножа възможно най-скоро или да се заключи у тях без да излиза". :banghead:
Няма ли кой да го хване този Криско и да му навре главата в...? :ranting: :ranting: :ranting:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: E46 N57 XD
Мечтае да кара: E60 535d
Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра

Мнение от auxx » 01 Сеп 2012, 23:08

Колеги много се смях в тази тема ахаххаа

Ама тази на Петрол дето щастливото семейство пее ЛяяялАЯллалялЛАл направо като я видя и ми се иска да напълня чинията :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Авг 2013, 12:45

Не знам защо, но са решили рекламата на ескимо да я направят с анимационен сладолед :kuku:
Супер тъпо изглежда - бащата подава изкуствения сладолед и малкия го взима и отхапва... Толкова ли е сложно да я направят с истински :dunno:
Голяма олигофрения :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 06 Авг 2013, 13:12

drago_pavlov написа:Не знам защо, но са решили рекламата на ескимо да я направят с анимационен сладолед :kuku:
Супер тъпо изглежда - бащата подава изкуствения сладолед и малкия го взима и отхапва... Толкова ли е сложно да я направят с истински :dunno:
Голяма олигофрения :mhihi:

Така е с много реклами. Това е като "заготовка" изкуствения сладолед лесно се сменя с вафла, шоколад или каквото ти дойде на ум. Гледал съм еднакви реклами - 1 към 1 отнасящи се за различни прахове за пране по различни по националност телввизии.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Авг 2013, 13:14

има и друг момент, които смятам, че е причината специално в този случай
размера на сладоледа е различен в действителност
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Авг 2013, 14:42

Аз пък от месец време дебна една реклама, ама все пропускам началото. "Да долееш масло..." - някакъв прах за пране рекламират. Дето една патка е спряла на бензиностанцията и долива масло в едно Х3 - дотук добре. Обаче има няколко неща в тази реклама, дето ме притесняват:

1. Тая Х3-ка трябва да е голяма масларка, ако се налага пред ден - два да обръщаш по една туба масло в мотора. И защо губи маслото? Дали го гори през гумичките на клапаните или маслените сегменти не го обират? Дали го духа през отдушника или лагерите на турбината? Дали тече от семеринга на коляновия вал, от гарнитурата на картера, от пробката или от другаде...?? Та тая вместо да тича с тубата да долива - по-добре да запретне ръкавите, да легне отдолу и да разбере откъде колата губи маслото.

2. Все не успявам да видя тая къде точно сипва маслото. Но ми се струва, че го налива в казанчето на чистачките... Там (отпред вдясно) друга капачка няма.

3. Не разбирам как така налива масло от тубата, без да следи нивото на щеката? Откъде знае колко да налее? Ами ако я препълни?

4. И къде успява да се омаже толкова за секунди? Явно моторът хвърля яко масло от турбината - значи само с доливане няма да мине...

5. И долива масло с бял копринен шал - все едно е на модно ревю... Ако си наплеска белия шал със старо дизелово масло - ще го изпере, ама друг път!

6. Добре де - прахът за пране е супер и омазаният шал става като нов - ОК! Но това решава ли проблемът? Нали тая барака ще продължава да духа маслото и след някой ден пак ще долива и пак ще се наплеска? Не е ли по -добре да помисли как да отстрани проблема по колата, а не как ще си изпере кърпата на врата?

Е такива въпроси ме мъчат, като гледам тая реклама...
Последна промяна Borymeckata на 06 Авг 2013, 14:44, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Авг 2013, 14:44

Borymeckata написа:Аз пък от месец време дебна една реклама, ама все пропускам началото. "Да долееш масло..." - някакъв прах за пране рекламират. Дето една патка е спряла на бензиностанцията и долива масло в едно Х3 - дотук добре. Обаче има няколко неща в тази реклама, дето ме притесняват:

1. Тая Х3-ка трябва да е голяма масларка, ако се налага пред ден - два да обръщаш по една туба масло в мотора. И защо губи маслото? Дали го гори през кумияките на клапаните или маслените сегменти не го обират? Дали го духа през отдушника или лагерите на турбината? Дали тече от семеринга на коляновия вал, от гарнитурата на картера, от пробката или от другаде...?? Та тая вместо да тича с тубата да долива - по-добре да запретне ръкавите, да легне отдолу и да разбере откъде колата губи маслото.

2. Все не успявам да видя тая къде точно сипва маслото. Но ми се струва, че го налива в казанчето на чистачките... Там (отпред вдясно) друга капачка няма.

3. Не разбирам как така налива масло от тубата, без да следи нивото на щеката? Откъде знае колко да налее? Ами ако я препълни?

4. И къде успява да се омаже толкова за секунди? Явно моторът хвърля яко масло от турбината - значи само с доливане няма да мине...

5. И долива масло с бял копринен шал - все едно е на модно ревю... Ако си наплеска белия шал със старо дизелово масло - ще го изпере, ама друг път!

6. Добре де - прахът за пране е супер и омазаният шал става като нов - ОК! Но това решава ли проблемът? Нали тая барака ще продължава да духа маслото и след някой ден пак ще долива и пак ще се наплеска? Не е ли по -добре да помисли как да отстрани проблема по колата, а не как ще си изпере кърпата на врата?

Е такива въпроси ме мъчат, като гледам тая реклама...

:ahah: :ahah:
Я разкажи за още някоя реклама :mhihi: :ok:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Авг 2013, 14:56

Има много тъпи реклами с коли и мотори. Наскоро гледах - един състезател от F1 обяснява, как най-важното за победата било скалпът му да няма пърхот... Една друга особено ме дразни, но май не съм я гледал скоро - дето някакъв мъжкар се бръсне СВЕТКАВИЧНО (така и не разбрах защо е толкова важно да се обръснеш бързо...) и после отива при някаква готина мадама със супер-спорт мотор. Изобщо не мога да си представя моторджия, който се бръсне точно преди да тръгне с мотора - лицето му ще се набие с прах и всяка раничка ще се възпали...
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата