Странно прекъсване при Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Странно прекъсване при Е36
Здравейте от доста време ми прави един номер 316-ската.Като покарам не го прави всеки път може 1 път в деня може 1 път в месеца изведнъж започва да се тресе все едно недостиг на гориво като задържа газта гаснеше,случваше се и да не гасне а лека полека да се изреже и да се оправи днес карах от Сливница до Световрачане и изгасих след 20 мин тръгнах да паля ии запали но все 1 работеше на 3 цилиндъра тресеше се адски много никакъв шанс нямаше да потегля изгасна и така няколко пъти дори и спря да пали оставих я там и след 1 час - 1 час и 30мин като се върнах запали от четвърт и до Сливница нямаше проблеми.На компютър нищо не излиза,има ли вариант това да е запалителната бобина да прави мизерии от време на време примерно?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Странно прекъсване при Е36
Ако е нещо по електрониката ще излезе на диагностика , било като грешка , било при четене на живи данни (ако този , който прави дагностиката знае какво гледа ... ) ... Принципно аз лично бих обърнал внимание на датчика на коляновия вал ,на бубините , на свещите и кабелите , на дюзите .... Ако нищо от това не ми излезе на диагностика като проблем , се насочвам към клапана за налягането на горивото , ако и там всичко е наред , отивам към горивната помпа .... Ако и там всичко е наред се цепи "маторя" ....Общо взето това е ... друго няма 

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
metodi80 написа:Ако е нещо по електрониката ще излезе на диагностика , било като грешка , било при четене на живи данни (ако този , който прави дагностиката знае какво гледа ... ) ... Принципно аз лично бих обърнал внимание на датчика на коляновия вал ,на бубините , на свещите и кабелите , на дюзите .... Ако нищо от това не ми излезе на диагностика като проблем , се насочвам към клапана за налягането на горивото , ако и там всичко е наред , отивам към горивната помпа .... Ако и там всичко е наред се цепи "маторя" ....Общо взето това е ... друго няма
Ами колега препоръчай някои в София които може да направи диагностика да каже за какво става въпрос.По принцип човека дето я прави ми е приятел ии е много добър авто-жичкаджия

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Може би -кабели .Пробвай от друг мотор и ще разбереш 

С много любов към децата!
4 мнения
• Страница 1 от 1