Как да узаконя DRL
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Как да узаконя DRL
M3 E92 написа:Ще ги накарам да мерят и да изчисляват, щом производителят е написал в списъка с екстри "Daylights", значи са такива
Накарай ги... като ти напишат фиша за 50лв, дето не можеш да обжалваш може и да ти обърнат внимание с "накарването"

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Аз си мислех допълнителни светодиоди в халогените могат ли да минат за такова нещо. Другият вариант, който съм мислел, е 4-5 светодиода на лайсните на бронята на Е36, но трябва да се направи на фотошоп един модел да не излгежда много циганско. Естествено ако се намерят от някъде Angel Eyes, които са силни като на новите 5ци, ще е най-добре.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
толкова ли е трудно да се дръпне едно лостче или да се бутне нагоре.
те такава драма нема нийде....
половината с мощни усилватели и сд-та, ама фаровете ще дигнат разхода... 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Mollov написа:M3 E92 написа:Ще ги накарам да мерят и да изчисляват, щом производителят е написал в списъка с екстри "Daylights", значи са такива
Накарай ги... като ти напишат фиша за 50лв, дето не можеш да обжалваш може и да ти обърнат внимание с "накарването"
Нали приеха закон, че такива "фишове за под 50лв." са незаконни и вече може да обжалваш абсолютно всичко?
В началото на март Конституционният съд реши, че фишовете въпреки малките си суми могат да се обжалват. Досега това не беше възможно.
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Не става въпрос за разхода, понижението ще е минимално така или иначе, НО тези светлини просто ще се пускат автоматично и няма да има риск да забравя да си пусна фаровете и отделно качествените такива наистина се виждат прекрасно отдалеч .. особено при слънчево време дневните светлини ги виждам по добре от късите фарове и то доста по добре. И другото ... колеги стига с това, аз си имам Angel или диоди на габаритите нека полицая да си мери .. ами вообще няма и да мери, директно ще ти пише АКТ ходи после се жалвай. Затова искам да си изпипам работата, нямам желание за разправии, а ако ме спре някой катаджия и се прави на интересен /знаят закона просто има някой такива/ да покажа някакъв документ нагледно. Намислил съм да си принтирам закона в тези си точки. Просто единствената точка която ме притеснява е силата на светене, как ще го мерят това не ми е ясно.
- Mollov
- Мародератор
-
M3 E92 написа:Нали приеха закон, че такива "фишове за под 50лв." са незаконни и вече може да обжалваш абсолютно всичко?
Дам, видях го преди малко, че са го променили... така вече може

Иначе диоди в "халогените" не става, щото това са отделен тип фарове, които са с друго предназначение... едва ли ще мине номера "ма аз ги пригодих за DRL"... щото и май не отговарят на законовите отстояния за позиция на DRL.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Eмилио Димитров написа:толкова ли е трудно да се дръпне едно лостче или да се бутне нагоре.те такава драма нема нийде....
Колега кое му е лошото да си караш без да пипаш нищо и дневните светлини да си светят? Защо на новите коли има вградени ДРЛ? Не е ли по добре да си връткат врътките и да си карат?

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Mollov написа:M3 E92 написа:Нали приеха закон, че такива "фишове за под 50лв." са незаконни и вече може да обжалваш абсолютно всичко?
Иначе диоди в "халогените" не става, щото това са отделен тип фарове, които са с друго предназначение... едва ли ще мине номера "ма аз ги пригодих за DRL"... щото и май не отговарят на законовите отстояния за позиция на DRL.
На новия Пасат дневните са точно в хаологена долу в бронята

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Mollov
- Мародератор
-
На такива чисто нови модели е по-малко вероятно да се дървят, щото най-малкото няма да са сигурни... но на "масовката" е друго 

Ivo_Borisov написа:Eмилио Димитров написа:толкова ли е трудно да се дръпне едно лостче или да се бутне нагоре.те такава драма нема нийде....
Колега кое му е лошото да си караш без да пипаш нищо и дневните светлини да си светят? Защо на новите коли има вградени ДРЛ? Не е ли по добре да си връткат врътките и да си карат?
Mи аз карам кола без DRL и нищо не въртя, просто врътката за фаровете си стои на А и те тава е. Страшна работа, чудо на чудесата, да си разтаковаме фаровете, че да не трябва да си включиме късите... Кажете си, че го правите щото си нямате работа и искате да се пра'йте на интересни

In Ban We Trust!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto ... tm?ca=12_s
това би трябвало да свърши работа , остава да му се намери място някъде по бронята /гледам , че има и буквата Е , както беше писал колегата /
това би трябвало да свърши работа , остава да му се намери място някъде по бронята /гледам , че има и буквата Е , както беше писал колегата /
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
maxpower написа:Mollov написа:M3 E92 написа:Нали приеха закон, че такива "фишове за под 50лв." са незаконни и вече може да обжалваш абсолютно всичко?
На новия Пасат дневните са точно в хаологена долу в бронятаходи обяснвай на редовия Катаджия, че това са дневни после
![]()
Оставяш го да ти пише акта и във възражението пишеш, че фабрично колата има вградени daylights, т.е. по чл. 70, ал. 3 смяташ актът за невалиден, а органите на реда - за некомпетентни по отношение прилагането на закона

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Eмилио Димитров написа:толкова ли е трудно да се дръпне едно лостче или да се бутне нагоре.те такава драма нема нийде....
Лошо няма да не пипаш нищо. Но.... единия бил в чуденка дали на 50 или на 30 % да са му дългите, втория ще си пробива бронята да "монтира" диоди, третия щял да преправя халогените, четвъртия щял да спори, че ейнджъла му бил дрл - отречи, че нема драма. и всичко това за едно съвсем просто движение. аз карам от 6-7 години на фарове и смея да твърдя, че ръката не ми е паднала и все още немам телесна повреда от тежкото движение да си дръпна "смукача" на фаровете на 30-ката.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Eмилио Димитров написа:Ivo_Borisov написа:Eмилио Димитров написа:толкова ли е трудно да се дръпне едно лостче или да се бутне нагоре.те такава драма нема нийде....
Лошо няма да не пипаш нищо. Но.... единия бил в чуденка дали на 50 или на 30 % да са му дългите, втория ще си пробива бронята да "монтира" диоди, третия щял да преправя халогените, четвъртия щял да спори, че ейнджъла му бил дрл - отречи, че нема драма. и всичко това за едно съвсем просто движение. аз карам от 6-7 години на фарове и смея да твърдя, че ръката не ми е паднала и все още немам телесна повреда от тежкото движение да си дръпна "смукача" на фаровете на 30-ката.
Като не ти трябват и си караш на къси защо пишеш в темата?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ми няма тема за тези дето не им трябва ...
пък и е ценно, че споделя - няма инвестиция няма мисъл, ръката прави всичко сама и е здрава
пък и е ценно, че споделя - няма инвестиция няма мисъл, ръката прави всичко сама и е здрава

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4