Въпрос 323И ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Радо69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36,e39
- Мечтае да кара: м3
Въпрос 323И ?
Колеги не сам много запознат с бензиновите двигатели на бмв попринцип карам дизел но сега ми трябва бензинка! Та да ви попитам как стоят нещата с тия 323-ки нещо да кажете за тях откъм вървеж как са частите трудно ли се намират?? Дано да сам писал на точното място. Общо взето можете всичко да казвате което ви е на душата. Да не обаркам мотора !
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Въпрос 323И ?
Ами за вървежа трябва да седнеш и да покараш такава, за да преениш устройва ли те. За някои 170 коня са много, за други малко. Мотора е 2.5, а не 2.3! Поддръжката е като на всеки друг шестак на БМВ от тия години. Влез в темата части за е36 и ще добиеш представа горе-долу кое колко върви.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос 323И ?
какво има да му объркаш на мотора, ако няма да се състезаваш на всеки е ясно, че 6така е по-идиотоустойчив от 4ри цилиндровите.
Гледаш дали е здрав и пазаруваш.
Иначе бях чел някъде по чуждите форуми, че е 170коня поради екологични норми и изисквания обаче лесно може да се направи на 190 к.с. тъй като си е 24 клапанова, 6 цилиндрова, 2500 кубикова гад.
Гледаш дали е здрав и пазаруваш.
Иначе бях чел някъде по чуждите форуми, че е 170коня поради екологични норми и изисквания обаче лесно може да се направи на 190 к.с. тъй като си е 24 клапанова, 6 цилиндрова, 2500 кубикова гад.

3 мнения
• Страница 1 от 1