Проблем при спиране м/у 80-90 км
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- StreetRacerBmw
- Потребител
-
Проблем при спиране м/у 80-90 км
Здравейте колеги,имам много неприятен проблем при спиране.Волана и малко купето започват да се тресат при натискане на спирачката.Сменил сам дисковете и накладките,също така и тампоните по предницата и преди два дена ходих да ми проверят джантите и гумите и всичко е идеално,но въпреки това тресе.Видях,че има такава тема,но не пише как се разрешава проблема.Моля,ако някой е успял да се пребори с него да помогне.Благодаря предварително 

Re: Проблем при спиране м/у 80-90 км
погледни и задницата, доста хора се оплакват от същото и излиза криво нещо по задницата
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Закарай някъде на канал (не на повдигач) колата и да ти проверят дали са стегнати болтовете които държат моста към купето
Барай шишарката Минкеее ....
- StreetRacerBmw
- Потребител
-
Благодаря Ви много,утре ще ги проверя и ще пиша 

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Колега, при мен също тресеше при спиране със същата скорост, но като смених предните дискове и накладки се оправи. Да не би да са ти пробутали накакви калпави дискове. Аз си взех TEXTAR и нямам проблеми.
Прегледай темата viewtopic.php?f=123&t=307342 . Там проблемът е подобен, но не при спиране.
Прегледай темата viewtopic.php?f=123&t=307342 . Там проблемът е подобен, но не при спиране.
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Да и при мен го имаше същия проблем при спиране на 80-90км и се оказаха предните дискове криви, като ги изправихме всичко утихна. И моя съвет е провери дисковете
- StreetRacerBmw
- Потребител
-
Благодаря на всички за мненията
След доста ходене по мъките се оказа,че понеже съм с 18-ки мн бързо ми омекват големите тампони на носачите и майстора ми сложи специални,направени от материал наподобяващ пластмаса и проблема се приключи 

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
ами колега като си видял темичката другия път като ти се случи пиши в нея тя ще излезне напред,просто за да не се получават различни теми за едно и също и мателиала да е пръснат,по-добре да е събрано на едно място.
Преди време аз бях сменил тампони,накладки,дискове, абе всичко и пак ми тресеше,всичко бях сменил БЕЗ средната щанга обаче където беше моя проблем.За тампоните едвали да заминали бързо защото си с 18-ки,по скоро са били боклуци.Аз съм доволен От Лемфьордер.
Преди време аз бях сменил тампони,накладки,дискове, абе всичко и пак ми тресеше,всичко бях сменил БЕЗ средната щанга обаче където беше моя проблем.За тампоните едвали да заминали бързо защото си с 18-ки,по скоро са били боклуци.Аз съм доволен От Лемфьордер.
8 мнения
• Страница 1 от 1