СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Нямаше ли ги бразилките, какво стана с пачангата? 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колеги, я да ви питам. Къде да ходя /паркинг/ да порисувам малко. Тоя на Арена отпада, че ми казаха, че нема сцепление, тоя на ХИТ-а също, че там е малко тестис. Дайте предложения къде близо до Люлин и околностите ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
mitaka7 написа:Нямаше ли ги бразилките, какво стана с пачангата?
Еми ти не дойде...

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
randity написа:Колеги, я да ви питам. Къде да ходя /паркинг/ да порисувам малко. Тоя на Арена отпада, че ми казаха, че нема сцепление, тоя на ХИТ-а също, че там е малко тестис. Дайте предложения къде близо до Люлин и околностите ?
В "извън темата" да не би да са те отсвирили нещо та почна и тука да спамиш ? Ако искаш утре питай от къде да си купиш закуска преди да излезнеш ....

- randity
- Photographer
-
GKuzmanov написа:randity написа:Колеги, я да ви питам. Къде да ходя /паркинг/ да порисувам малко. Тоя на Арена отпада, че ми казаха, че нема сцепление, тоя на ХИТ-а също, че там е малко тестис. Дайте предложения къде близо до Люлин и околностите ?
В "извън темата" да не би да са те отсвирили нещо та почна и тука да спамиш ? Ако искаш утре питай от къде да си купиш закуска преди да излезнеш ....
Забавна работа. Кое по-точно ти пречи, че питам ? Има модератори, админи, като решат, че мнението не е за тук имат едно бутонче "изтрий" и готово. Така като гледам модератор е писал след мен и не му пречи, на теб ти пречи. Айде стига заяжданици с мен ...

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
лошо няма да се спами
ама е тъпо постоянно едни и същи хора да ги виждаш компетентни по всеки въпрос : 

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
еи оставете фотографчето на мира
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
alexanderkirow написа:лошо няма да се спами![]()
![]()
ама е тъпо постоянно едни и същи хора да ги виждаш компетентни по всеки въпрос :
A ти жив ли си бре

Ще взема и аз да мина да ви видя 'танцьорките' някой път

Много като тебе вече плакаха ...
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
randity написа:GKuzmanov написа:randity написа:Колеги, я да ви питам. Къде да ходя /паркинг/ да порисувам малко. Тоя на Арена отпада, че ми казаха, че нема сцепление, тоя на ХИТ-а също, че там е малко тестис. Дайте предложения къде близо до Люлин и околностите ?
Забавна работа. Кое по-точно ти пречи, че питам ? Има модератори, админи, като решат, че мнението не е за тук имат едно бутонче "изтрий" и готово. Така като гледам модератор е писал след мен и не му пречи, на теб ти пречи. Айде стига заяжданици с мен ...
Защо си мислиш, че може да си пишеш кадето си искаш и ако не става модераторите да ти го трият ??? Заглавието на темата не е ли ясно написана ? Като си дошъл веднъж на сбирка с колело и си направил 100 снимки не означава, че можеш да си спамиш на воля... тая тема беше заключвана поне 10 пъти заради подобни спам изцепки и кавги ...
alexanderkirow написа:лошо няма да се спами![]()
![]()
макар и да нямат книжка ...

- randity
- Photographer
-
GKuzmanov написа:randity написа:GKuzmanov написа:randity написа:Колеги, я да ви питам. Къде да ходя /паркинг/ да порисувам малко. Тоя на Арена отпада, че ми казаха, че нема сцепление, тоя на ХИТ-а също, че там е малко тестис. Дайте предложения къде близо до Люлин и околностите ?
Защо си мислиш, че може да си пишеш кадето си искаш и ако не става модераторите да ти го трият ??? Заглавието на темата не е ли ясно написана ? Като си дошъл веднъж на сбирка с колело и си направил 100 снимки не означава, че можеш да си спамиш на воля... тая тема беше заключвана поне 10 пъти заради подобни спам изцепки и кавги ...alexanderkirow написа:лошо няма да се спами![]()
![]()
макар и да нямат книжка ...
1. Не пиша където си искам, а на модераторите една от работите им е да трият мнения. Не са ми длъжни, разбира се.
2. Радвам се, че си ме видял с колелото, а и не спамя на воля. Нека модератор изтрие всички мнения, за да не се заключи пак темата заради нашите скандали.
3. Какъв е проблема, че нямам книжка. Който има книжка е "по" от този, който няма ли ?
Предлагам караницата да спре, идвам на сбирка с цел създаване на приятелства, защото ми е приятно да съм сред тези хора и по между другото да направя някоя снимка.

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:alexanderkirow написа:лошо няма да се спами![]()
![]()
A ти жив ли си бре![]()
Ще взема и аз да мина да ви видя 'танцьорките' някой път
Шъ мъ обидеш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
до колегата randity споко братле няма смисъл да се връзваш тука няма угодия, но пък се събираме различни хора което го прави интересно, а по повод колелото кой с каквото може с това идва. Да не ти пука има сякви
аре идвай да направим няколко фотосесии на бързата ис-ка
А по въпроса с разбиращите и компетентните никой не се е родил научен, а ако има толкова голям спец може да се отвори един сервиз и да почва да бачка макар, че аз незнам да има такъв
айде поздрави от мен и до четвъртък дано да няма спорове, че темичката неискам пак да е заключена

А по въпроса с разбиращите и компетентните никой не се е родил научен, а ако има толкова голям спец може да се отвори един сервиз и да почва да бачка макар, че аз незнам да има такъв

айде поздрави от мен и до четвъртък дано да няма спорове, че темичката неискам пак да е заключена

- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
аман шъ спрА да я чета тая тема, кво се дърляте за глупости !!!

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
я какво става тука,нямаше ме но пак съм тук май сте ме забравили ми се струва
... ще мина да видя как върви сбирката,чувам нещо за местене в студенски град ... не е лоша идея