проблем с оригиналният касетофон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с оригиналният касетофон
Здравейте,от скоро имам бмв 318ис 95г.,момчето от което го купих ми го даде с оригиналния касетофон но не беше инсталиран.Вчера след като го инсталирах ми се показа следното в горният ляв ъгъл ми излезе "code" а в средата на дисплея пише "WA::"и не мога да натисна нито един бутон,аз имам кода на касетофона но не мога да го вкарам по никакъв начин,ако някой може да ми помогне благодаря предварително.Моделат на касетофона е филипс business rds.
Re: проблем с оригиналният касетофон
това да не е WAIT ама да са позаминали пикселите натам.. а кода се вкарва с цифричките долу за станциите, но щом не става и ти го пише това, трябва да изчакаш 1 час на контакт, маха се wait и вкарваш
ами и аз мисля да не е wait но сам чакал около половин час и нищо и не знам дали трябва още да се исчака или да не е блокиран.
wait е със сигурност, то и няма какво друго да е. а половин час е малко, чака се 1 и тогава изчезва тоя надпис и вкарваш кода
- cecibmw8901
- Потребител
-
Колега и аз така знам чакаш 1 час да изчезне wite 

- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Не знам точно каква е ситуацията с изчакването, но аз вече 2 пъти свалям оригиналното СД и веднага ми дава възможност да въведа кода. При касетофона може и да е различно, а иначе самия код се въвежда от цифрите за станциите
- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
wait го исписва при въвеждане на 3-пъти грешен код след това 1 час трябва да седи вклучен и след това пак можеш да въвеждаш и натискаш стрелката напред която е. 

8 мнения
• Страница 1 от 1