HHO система
Модератор: bum_bum
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: HHO система
Jordana написа:...
и аз мисля, че най-често се играе на струната на плацебото
до сега не видях техническа обосновка на случващото се
но,
днес трябва да е монтажа на adovet
да видим отзивите и как ще бъде оценен ефекта
за мен без дино всичко е ала-бала
bum_bum ще монтираш ли ти?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Момчета толкова ли е трудно да се опитате да разберете каква е идеята... Идеята е много проста -> произвежда се количество газ (константа) което се подава в смукателния колектор, в следствие на което обогатява сместа МНОГО когато се кара в най-ниските обороти и почти нищо след средата на оборотомера... Играта е просто да се произведе достатъчно ефективна система която в определените условия (в зависимост от двигателя, алтернатора) да не го претоварва... Просто трябва да е добре направена системата... А защо не може колата да се движи само с клетка...
Е вярно ли не можете да се сетите сами 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Boyadjiev написа:А защо не може колата да се движи само с клетка...Е вярно ли не можете да се сетите сами
не бе за това няма кво да се сещаме
перпетум мобилето все още го чакаме

сега важното е да видим
мощност + 25%
разход - 40%

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Чудя се за това което сега намекна колегата по-горе, а именно каква е ефективноста на клетката при ниски, средни и високи натоварвания или тя просто си произвежда па кой го интересува каква е неоходимоста в конкретния момент
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
K_Ilkov написа:bum_bum ще монтираш ли ти?
Тая седмица се случи да монтирам веранда

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Колегата монтира вчера клетката на количката ми. Сега почвам да засичам да видя какъв ще е ефекта. Най реалното ще е в събота - тогава отивам малко на почивка и ще я засека на дълго. Иначе за увеличение на мощността не мога да говоря още, защото преди да я взема мойта карах на колегата 328цата. Ще продължавам да пиша тук с живи данни и ще видиме дали е всичко мит или истина. Вчера заредих до максимално колко може да събере и жена ми ще я кара тези дни. Други ден ще зареда пак до горе и ще пиша какъв е резултата.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
adovet написа:Колегата монтира вчера клетката на количката ми. Сега почвам да засичам да видя какъв ще е ефекта. Най реалното ще е в събота - тогава отивам малко на почивка и ще я засека на дълго. Иначе за увеличение на мощността не мога да говоря още, защото преди да я взема мойта карах на колегата 328цата. Ще продължавам да пиша тук с живи данни и ще видиме дали е всичко мит или истина. Вчера заредих до максимално колко може да събере и жена ми ще я кара тези дни. Други ден ще зареда пак до горе и ще пиша какъв е резултата.
е поне по голямата мощност не усещаш ли??някъде между 0 и 5000 оборота трябва да има до 25%

И на мен ми стана чудно, как така не усещаш, разликата трябва да е осезаема. Вече би трябвало да си към 190 коня и да се кантариш с 330д 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има ли значение каква вода се налива в "балбукатора" ? Дестилирана или чешмянка? Ако си налял чешмянка може да има спад във КПДто на клетката и от там да не се усеща повишения вървеж .Или самата клетка да и трябва някаква "разработка" примерно 500км докато влезе в кондиция.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bum_bum написа:K_Ilkov написа:bum_bum ще монтираш ли ти?
Тая седмица се случи да монтирам верандаПосле паркоместа в двора, после разни работи из гаража, а в петък заминавам на море. Явно няма да съм първия престрашил се.
след толкова монтажи ще ти простим

kirililiev написа:е поне по голямата мощност не усещаш ли??
Dpy написа:И на мен ми стана чудно, как така не усещаш, разликата трябва да е осезаема. Вече би трябвало да си към 190 коня и да се кантариш с 330д
чакайте бе сигурно се разработва и не е почнало да балбука на мах

пък и 25% колко са та да ги усетиш
айде да видим с разхода поне как ще е ...
едит
Jordana написа:Има ли значение каква вода се налива в "балбукатора" ? Дестилирана или чешмянка? Ако си налял чешмянка може да има спад във КПДто на клетката и от там да не се усеща повишения вървеж .Или самата клетка да и трябва някаква "разработка" примерно 500км докато влезе в кондиция.
изпревари ме за разработването
ама си мисля, че трябва да се внимава с варовитата вода да не натрупа котлен камък
че тогава ше трябва и калгон да се взима

...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Jordana написа:Има ли значение каква вода се налива в "балбукатора" ? Дестилирана или чешмянка? Ако си налял чешмянка може да има спад във КПДто на клетката и от там да не се усеща повишения вървеж .Или самата клетка да и трябва някаква "разработка" примерно 500км докато влезе в кондиция.
Водата е дестилирана, чешмяна не става, разработка и влизане в кондиция също няма!
Градски ама ти сериозно ли нищо не усещаш в по-ниските обороти (2000-3000 об.)? Точно там трябва да имаш значително подобрение особено пък ти с турбо!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Честно казано не усещам да има повече мощ, ама нали преди това карах 200кончета та може и за това да е. Сега ще следя разхода. не я ръчкам, а карам икономично както си карам и обикновено та да видя разхода. По ме интересува икономията на горивото от колкото мощността.
mitrax написа:дай и някоя снимчица как "седи" в колата инсталацията
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.423737521011255.137527.367566186628389&type=1¬if_t=photo_album_comment

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
adovet написа:Честно казано не усещам да има повече мощ, ама нали преди това карах 200кончета та може и за това да е. Сега ще следя разхода. не я ръчкам, а карам икономично както си карам и обикновено та да видя разхода. По ме интересува икономията на горивото от колкото мощността.
ами то колегата се скъсва да обяснява как газа се ползва като добавка и овеличава кпд-то на мотора.това значи че без осезаемо повишаване на мощността няма как да има намаляване на разхода.чесно да ти кажа и 300 коня да караш преди това,на собствената си кола няма как да не усетиш 25% повишаване на мощността в каквито и да е било обороти,тва си е много пауар,че и с тоя пауар идва и един въртящ момент...трябва да има черни ленти