Политическа тема за властта, и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Политическа тема за властта, и още нещо

Мнение от flame » 31 Юли 2012, 11:38

bioz написа:Ъъъ дали някои друг освен теб разбра връзката на темата с баснята която разказа... прости хора има под път и над път това ли се опитваше да кажеш?

Колега, засрами се! :nono: Да не забравяме, че ние сме овце и се нуждаем от месия, който да поведе към прогрес и да ни измъкне от повсеместната гнаст, в която живеем :ok:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 31 Юли 2012, 11:43

flame написа:
bioz написа:Ъъъ дали някои друг освен теб разбра връзката на темата с баснята която разказа... прости хора има под път и над път това ли се опитваше да кажеш?

Колега, засрами се! :nono: Да не забравяме, че ние сме овце и се нуждаем от месия, който да поведе към прогрес и да ни измъкне от повсеместната гнаст, в която живеем :ok:

... което е напълно вярно, та ако ще и 100 " :mhihi: " да сложиш ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2012, 11:46

bioz написа:[

Ъъъ дали някои друг освен теб разбра връзката на темата с баснята която разказа... прости хора има под път и над път това ли се опитваше да кажеш?

Връзката на разказа ми и темата е следната:
Някой хора тук се опитват да убедят други хора,пак тук,че въпреки поскъпването на всичко,всекидневното обедняване на голяма част от хората,откровен лобизъм,защита на монополисти и тн...ни е много добре.Та ако утре поскъпне още нещо ще излязат някой и ще кажат че така било по-добре щото..незнам,някаква откровена идиотия ще е...
Та за това ми беше приказката...

п/п
ей го флейм,ярък пример за писаното по-горе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2012, 11:50

Yanko Petrov написа:
flame написа:

... което е напълно вярно, та ако ще и 100 " :mhihi: " да сложиш ;)

Колега, прости невежеството ми, но аз само за 2 месии мога да се сетя - единият е у Библията, а другият наскоро обеща некви чудеса за 800 дни :winky:
Тааааа... опитът ми некакси ме е научил, че е по-добре да си плюя на ръцете и да си седна на задника, отколкото да чакам някой да ме оправи ;)
Ама който има желание да чака Месията (или Шестицата[от тотото] :lol: ) - нямам нищо против, дори искрено се забавлявам :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 31 Юли 2012, 12:00

Бих ти простил невежеството, ако беше невеж :help: Ма понеже не си, че и се правиш на остроумен - не, няма да ти простя невежеството ;)

ПП: Ти в БМВ качвал ли си се някога, та имаш и регистрация в тоя форум :?:

ПП 2: Админите вместо да се занимават със световните тенденции, по-добре щеше да е, ако поизчистят форума от боклуците...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 31 Юли 2012, 12:27

Личат си сектантите отдалече...
flame, не изказва просто мнение, а се опитва да внуши на всеки как днешната управа е върха на сладоледа, независимо от обстоятелствата. Ще си помисли човек, че Б.Б. има син, а не дъщеря и той пише във форума :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 31 Юли 2012, 12:46

Е.Димитров написа:
bioz написа:[

Ъъъ дали някои друг освен теб разбра връзката на темата с баснята която разказа... прости хора има под път и над път това ли се опитваше да кажеш?

Връзката на разказа ми и темата е следната:
Някой хора тук се опитват да убедят други хора,пак тук,че въпреки поскъпването на всичко,всекидневното обедняване на голяма част от хората,откровен лобизъм,защита на монополисти и тн...ни е много добре.Та ако утре поскъпне още нещо ще излязат някой и ще кажат че така било по-добре щото..незнам,някаква откровена идиотия ще е...
Та за това ми беше приказката...

п/п
ей го флейм,ярък пример за писаното по-горе.

По-добре не сме, но както виждаш в по-голямата част от страните ЕС откровенно казано се случват същите икономически процеси каквито си споменал( Гърция, Испания, Ирландия, Италия ... ), надявам се не очкваш нашата страна като най-потърпевша от соц строя да бъде подмината нали? Още повече, че в България масовото обедняване и покачване на цените не от днес и утре, а от близо 20тина години...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Юли 2012, 13:00

Аз за личните нападки предупредих нещо, но понеже днес съм рожденик, ще направя още едно предупреждение преди да развъртя нинджа-мишката...
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2012, 13:02

Yanko Petrov написа:ПП: Ти в БМВ качвал ли си се някога, та имаш и регистрация в тоя форум :?:

Club BMW написа:Ще си помисли човек, че Б.Б. има син, а не дъщеря и той пише във форума :)

:lol: :lol: :lol:
Затова обичам форума! Почти винаги се забавлявам, а понякога се смея от сърце! :D :yes:

Е.Димитров написа:въпреки поскъпването на всичко,всекидневното обедняване на голяма част от хората,откровен лобизъм,защита на монополисти и тн...ни е много добре

Аз лично се старая да не си затварям очите пред нищо и соча и хубавото, и лошото ;)
За разлика от некои хора, които плюят де що видят и прекарват живота си в ядосване за това, което нямат, вместо в радост от това, което имат :winky:
Тия горните поначало ги съжалявам... :confused: Но да си призная честно - понякога, когато се разпенят, ми става адски смешно и не мога да се въздържа :mrgreen: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2012, 13:03

Leon написа:днес съм рожденик

Ами хайде честито тогава! :D :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2012, 14:13

flame написа:[
Аз лично се старая да не си затварям очите пред нищо и соча и хубавото, и лошото ;)

:

Моля те,не дей да си измисляш,хайде посочи нещо което си казал че е лошо,може би само ако премиера стъпи на криво ,тогава ще кажеш "премиера стъпи лошо" и това ще е единственият път когато слагаш думата "лошо" до "премиера"
Така че ,не се прави на неутрален и независим.

Пък на колегата "Биос" само ще кажа ,понеже виждам това онова и мога да ти кажа че по лобистко правителство аз не съм виждал,и тука става основно въпрос за монополи,освен това колко пъти по време на криза се качиха акцизите и то на горивата,което води до поскъпване на всичко,хората в криза не вдигат цените,а вдигането на цените на всеки е известно че води до намаляване на потреблението,където пък води до намаляване на производството...
Та такивамити работи

Ииии
ЧЕТИТО НА ЛЕОН,голям да порастеж и много положителни емоции ,щастие и успехи.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2012, 15:11

Е.Димитров написа:
flame написа:[

Моля те,не дей да си измисляш,хайде посочи нещо което си казал че е лошо,може би само ако премиера стъпи на криво ,тогава ще кажеш "премиера стъпи лошо" и това ще е единственият път когато слагаш думата "лошо" до "премиера"
Така че ,не се прави на неутрален и независим.

Както казах - старая се да бъда максимално обективен :winky: Един от скорошен пример ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BC%D0%B0

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Юли 2012, 16:07

На властимащите не можем да се сърдим само едностранно.Факт е ,че българите сме глупави гласоподаватели.Всъщност не просто глупави,а най-тъпите.Няма как на база основни национални черти всеки възкачил се на управленска позиция да не се възгордее,възползва и облажи от това,при условие че народът ни никога с никого не се е саморазправял,линчувал,свалил от власт с кръв и усилия.Българина благоговее пред шеф,началник,длъжностно лице в униформа,чиновник,политик.......абе всеки който е отгоре му в йерархията.Ние сме си гъзоблизци и сребролюбци и нямаме обществено поведение.
Тези,които не им отърваше решиха най-адекватното-икономическа и социална емиграция.
Тези,които остават за съжаление все по-малко могат да се наричат българи в истинския смисъл на думата.
България е като една изтисквана ,куха фирма ,създадена и поддържана само докато ще е полезна за източване на пари и капитали за единици хора,за сметка на масата народ.И,разбира се,както всяка такава фирма ще последва нейната съдба-до 10-15 години циганин президент и той ще обере всички негативи на преждеуправляващите.Това разбира се в рамките на шегата,ама да не вземе от шега да си кажем истината.
Пичове,пички от форума,проблемите са ни много дълбоки.И цените на стоки,услуги и предмети са само айсберга на тези проблеми.Колелото се върти,догодина и най-върлите почитатели на сегашните управляващи ще си извият Д-то на 180 градуса,ама кел файда.Ще им лъснат и на тея насраните гъзове,ама какво от това????
От народ дето живее ден за ден,един да мине друг да дойде,какво да се очаква???????

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2012, 16:16

jordanpar написа:Факт е ,че българите сме глупави гласоподаватели.Всъщност не просто глупави,а най-тъпите
...
народът ни никога с никого не се е саморазправял,линчувал,свалил от власт с кръв и усилия

Нали знаеш, първо лице единствено число :winky: :mhihi:

А извън шегата - човече, ти знаеш ли в САЩ как се правят избори?! Нашите мангали и кебапчета ряпа да ядат в сравнение с парите, които там се пръскат за избори :!:
А в талибанските държави знаеш ли как решават проблемите?! Със саморазправа, бой с камъни, преврати и др. подобни "демократични мерки" :!:
Така че ако жадуваш да бъдеш талибан и да лееш кръв - ми прав ти път - в момента Сирия е много актуална дестинация! :kuku:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2012, 16:25

jordanpar написа:България е като една изтисквана ,куха фирма

тва ми хареса

flame написа:...

между :mhihi: :winky: :lol: и другите емотикони, които ползваш тъй усърдно
не казваш нищо

само как и в САЩ било така :mhihi:
и на майната си, че е по-зле ...

честно, ти виждаш ли смисъл в нещата, които пишеш?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата