Политическа тема за властта, и още нещо
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа тема за властта, и още нещо
Jordana написа:"Трезво " ни разтяга локуми.Уж всичко е идеално вървим бодро към светлото бъдеще а на практика?
1 повишаване на безработицата до рекордни нива
2 спекулативно повишаване на цените на всички стоки и услуги спрямо 2019-2010г
3 корупция по високите етажи на власта без изключение лобистки закони и импотентно законотворчество
4 безобразия в здравната каса и нулева здравна реформа
5 фалити на 1/3 от фирмите в България за периода 2010-2012г
6 брутален рекет на държавната бюрократична машина върху бизнеса и гражданите
7 нулева енергийна политика-обслужва интересите на енергийните лобита
8 посредствени успехи в борбата с организираната престъпност-недосегаемите остават недосегаеми
9 нулеви резултати при реформата в съдебната система
10 липса на правосъдие и социална справедливост-нито един ефективно осъден от тройната коалиция
11 постепенно оценките на европа за ББ минават от "осанна към разпни го" което не учудва никой
12 провал в полето на вътрешната сигурност -атентатата в Бургас
13 замразени на смешни нива пенсии и социални плащания
Ако човек е наистина трезво мислещ ще разбере че се смениха едни политически мърши с други на държавната хранилка.
За положението в страната народа е измислил и приказката "Огледал се Илия-пак в тия"
1. в европа по злато ходат, а испанците и гърците замерват туристите със сеньорити и узо? началото на юли 2009 износа на държавата спада с 20%, провери в НСИ.
2. темида е последната крепост на комунистите, те подкрепят другарите си олигарси. монополите си правят каквото искат, съдебната власт е неприкосновена и няма как герб да промени нещо (поне не без ЕК)
3. навсякъде има "черни", и докато предишните работех ЗА колектива и общото крадене, тука който хванат хвърчи на момента (аврамов, калина, желева)
4. тука имаш право, бавят се, но поне се отпускат пари за болни деца.
5. фалират тия, които не знаят правилата на играта, също и тарикатите дет са свикнали да си "взимат" " обществени поръчки и други форми на измами. + спада в износа.
6. Наричаш рекет опита на управляващите да изкарат фирмите от масивната сива икономика? знам фирми, дето имат 10 млн оборот, а декларират 900 хил, шефа кара френска кола 93г. а другият факт, че за последните 2г 2700 гръцки и 900 румънски фирми са се преместели в страната показва, че рекета е само към тарикатите.
7. да, зеленета енергия беше изпусната извън всякакъв контрол, но тука има и договори подписаните от предишните.
Отказа от Белене е повратната точка за България, освобождение след 65г зависимост.. и едновременно удар в ахилесовата пета на БСП, затова
и се чува отвсякъде този рев, защото умират. Едва ли има и 1 (един) човек в държавата, който да си мисли че червените ги вълнува цената на тока.
8,9 10. за темида и олигарсите и децата научиха.
12. трябва да си крайно против дясно управляващите за да се кажеш такава глупост.
13. сърди се на докладите за корупция и престъпност, които отблъскват инвеститорите. вината очевидно е в съдебната система, а сегашното ВСС са избрани от тройната коалиция. логически няма смисъл, все едно да обвиняват Кенеди за управлението на Обама.
изобщо не знам за какво е пусната цялата тема, няма как всички да са еднакви, има едни хора, които не искат да бъдат "честни балъци", не ги интересува как живеят другите, искат от днес за утре да са заможни и ще правят всичко за да го постигнат, дори да гласуват за партията, която изгони хиляди българи и на практика унищожи държавата.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jordana написа:Та какво по точно направи ББ като хората за 3 години та да му се радваме толкова ?
Никой не те кара да му се радваш - просто е най-малкото зло

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
drago_pavlov написа:Jordana написа:Та какво по точно направи ББ като хората за 3 години та да му се радваме толкова ?
Никой не те кара да му се радваш - просто е най-малкото злоИ да, докато няма добро най-малкото зло е най-доброто решение. А и като си припомним какво е казал един наш виден поет за народа и мършата не можем да очакваме да дойдат по-свестни... За съжаление...
Еми прав си така е.Някъде в темата написах за следващите избори че пак ще избираме от двете злини ББ или Станишев по малката .Нещо което ни стана култивиран умело навик в тоя преход към демокрация.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Johnnie1 написа:Jordana написа:"Трезво " ни разтяга локуми.Уж всичко е идеално вървим бодро към светлото бъдеще а на практика?
1 повишаване на безработицата до рекордни нива
2 спекулативно повишаване на цените на всички стоки и услуги спрямо 2019-2010г
3 корупция по високите етажи на власта без изключение лобистки закони и импотентно законотворчество
4 безобразия в здравната каса и нулева здравна реформа
5 фалити на 1/3 от фирмите в България за периода 2010-2012г
6 брутален рекет на държавната бюрократична машина върху бизнеса и гражданите
7 нулева енергийна политика-обслужва интересите на енергийните лобита
8 посредствени успехи в борбата с организираната престъпност-недосегаемите остават недосегаеми
9 нулеви резултати при реформата в съдебната система
10 липса на правосъдие и социална справедливост-нито един ефективно осъден от тройната коалиция
11 постепенно оценките на европа за ББ минават от "осанна към разпни го" което не учудва никой
12 провал в полето на вътрешната сигурност -атентатата в Бургас
13 замразени на смешни нива пенсии и социални плащания
Ако човек е наистина трезво мислещ ще разбере че се смениха едни политически мърши с други на държавната хранилка.
За положението в страната народа е измислил и приказката "Огледал се Илия-пак в тия"
1. в европа по злато ходат, а испанците и гърците замерват туристите със сеньорити и узо? началото на юли 2009 износа на държавата спада с 20%, провери в НСИ.
2. темида е последната крепост на комунистите, те подкрепят другарите си олигарси. монополите си правят каквото искат, съдебната власт е неприкосновена и няма как герб да промени нещо (поне не без ЕК)
3. навсякъде има "черни", и докато предишните работех ЗА колектива и общото крадене, тука който хванат хвърчи на момента (аврамов, калина, желева)
4. тука имаш право, бавят се, но поне се отпускат пари за болни деца.
5. фалират тия, които не знаят правилата на играта, също и тарикатите дет са свикнали да си "взимат" " обществени поръчки и други форми на измами. + спада в износа.
6. Наричаш рекет опита на управляващите да изкарат фирмите от масивната сива икономика? знам фирми, дето имат 10 млн оборот, а декларират 900 хил, шефа кара френска кола 93г. а другият факт, че за последните 2г 2700 гръцки и 900 румънски фирми са се преместели в страната показва, че рекета е само към тарикатите.
7. да, зеленета енергия беше изпусната извън всякакъв контрол, но тука има и договори подписаните от предишните.
Отказа от Белене е повратната точка за България, освобождение след 65г зависимост.. и едновременно удар в ахилесовата пета на БСП, затова
и се чува отвсякъде този рев, защото умират. Едва ли има и 1 (един) човек в държавата, който да си мисли че червените ги вълнува цената на тока.
8,9 10. за темида и олигарсите и децата научиха.
12. трябва да си крайно против дясно управляващите за да се кажеш такава глупост.
13. сърди се на докладите за корупция и престъпност, които отблъскват инвеститорите. вината очевидно е в съдебната система, а сегашното ВСС са избрани от тройната коалиция. логически няма смисъл, все едно да обвиняват Кенеди за управлението на Обама.
изобщо не знам за какво е пусната цялата тема, няма как всички да са еднакви, има едни хора, които не искат да бъдат "честни балъци", не ги интересува как живеят другите, искат от днес за утре да са заможни и ще правят всичко за да го постигнат, дори да гласуват за партията, която изгони хиляди българи и на практика унищожи държавата.
А ти верно ли вярваш и си убеден в това което си написал?
Да ти кажа само за фирмите дето ББ ги изкарал от сивия сектор.Ми те сега точно влязаха там .Преди хорта изкарваха лев и си плащаха криво ляво на държавата сега какво плащат като не изкарват? Плащат дедовия .Бегом в сивия сектор иначе как се оцелява.За това че тройната коалиция пречела на ББ още и още 3 години след като е едноличен господар на държавата ? То това и герб вече не си го вярват.Има един лаф "на калпавия водолаз водораслите му пречат" или "на калпавия ..й космите" ама айде да не изпадаме в подробности.ББ какво иска за да си свърши работата? Да бъдат всички мишлета под негово командване и с промити мозъци ?Станишев да му пали пурата Доган да му налива вискито и Иван Костов да му лъска чепика? Ми нали затова е демокрацията да може като не става и му пречат да дойде друг.Ама и туй даже не става в БГ като хората.Въртят се все едни и същи на политическата сцена и ни разиграват един и същи пасквил вече 20 години.Ако малко вникнеш в това което съм написал ще разбереш че нито ББ нито Станишев са ми кумири.Тезата е че и на следващите избори пак ще ни успят с изтърканите глупости с 20те лева с бирата и кебапчетата.И после пак ще има оправдания че предните така онака ..Е тая се върти вече сума време докога ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Jordana написа:А ти верно ли вярваш и си убеден в това което си написал?
Да ти кажа само за фирмите дето ББ ги изкарал от сивия сектор.Ми те сега точно влязаха там .Преди хорта изкарваха лев и си плащаха криво ляво на държавата сега какво плащат като не изкарват? Плащат дедовия .Бегом в сивия сектор иначе как се оцелява.За това че тройната коалиция пречела на ББ още и още 3 години след като е едноличен господар на държавата ? То това и герб вече не си го вярват.Има един лаф "на калпавия водолаз водораслите му пречат" или "на калпавия ..й космите" ама айде да не изпадаме в подробности.ББ какво иска за да си свърши работата? Да бъдат всички мишлета под негово командване и с промити мозъци ?Станишев да му пали пурата Доган да му налива вискито и Иван Костов да му лъска чепика? Ми нали затова е демокрацията да може като не става и му пречат да дойде друг.Ама и туй даже не става в БГ като хората.Въртят се все едни и същи на политическата сцена и ни разиграват един и същи пасквил вече 20 години.Ако малко вникнеш в това което съм написал ще разбереш че нито ББ нито Станишев са ми кумири.Тезата е че и на следващите избори пак ще ни успят с изтърканите глупости с 20те лева с бирата и кебапчетата.И после пак ще има оправдания че предните така онака ..Е тая се върти вече сума време докога ?
щом го пиша, значи го мисля, ако искаш да убедиш някой в твоята теза, не използвай лафове за мишки и уиски, а го направи убедително с аргументи.
иначе не знам за какви аргументи ще говориш, като се сещам за познати на които са им подарявали фирми от предишните управляващи.
другото хората го знаят - закон за амнистия, спрени фондове, убийства, отвличания, братко и батко и т.н чак звучи някак си сюрреалистично на фона че другите политици в ес подават оставка за 1 неправилна дума.
соц.проучвания показват кой кой е, хората виждат негативи в сегашните управляващи, но премиера си остава в топ-а. това значи, че ако се въведе мажоритарно гласуване, всички крадливи лидери няма да се доберат и до топ 10, където ще е пълно с харизматични личности, а Борисов ще е първи с фрапантна разлика сред сегашната си опозиция.
това е начина, за да може отговорността да се търси от 1 човек, да я няма "машината", с характерните й тарикати, обръчи от фирми, корупция, което важи и за герб.
Но до тогава, няма да гласувам за министър чудещ се каква яхта да си купи и такъв преподавал в харвард, ако ще й ферари да ми дават, нарича се себеуважение, мога да ги изкарам парите без да крада от другите и да им правя живота гаден.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Най-лошото в случая е, че не ние избираме а изборите се решават от най-неграмотните паразити в обществото, били те мангали или някакви отрепки. Който даде повече, печели. А най-обидно лично на мен ми е, че когато дайде някой политик в моя малък град, директно се забива при циганите. Останaлите граждани просто не си заслужават труда. Другото което ме обижда са програмите на кандидатите. Ами "Снежанка и седемте джуджета" ми звучи много по-достоверно от някой платформи. Трябва да си много прост, че да повярваш. Което пак ме връща в началото, че изборите се решават от простите, безработните и мангалите, къде с пари, къде с кебапчета и чалга концерти, къде с някакви лъжи. Без да се обиждат някои, но нима си мислите, че като има втора ядрена мощност в България, била тя АЕЦ Белене или Седми енергоблаок в АЕЦ Козлодуй, ще плащате по-евтин ток. Може би ЧЕЗ, ЕОН и EVN, ще си купуват по-евтин ток, но на вас ще го продават на същата, че и на по-висока цена. Ама Сергейчо точно така лъже бабичките и неграмотните.
Ако искате да плащате по-малко ток, просто не го харчете. Като ви стане студено, си облечете пуловер, не засилвайте отоплението. Сменете си крушките с енергоспестяващи. Ползвайте нощна енергия. Санирайте си жилището. Гасете си телевизора и компа, когато не ги ползвате......и разни подобни мероприятия ще ви намалят значитлно сметката за ток. Пестенето на енергия не е символ на мизерия, както закусването с пържоли и пушенето на Боро не е символ на просперитет. Въпреки, че така твърдят в Северозападна България...... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Johnnie1 написа:
1.
2.
...
13.

Jordana написа:
...... Е тая се върти вече сума време докога ?
Като не си доволен и питаш докога, ти какво направи?
Защо не оправиш ти нещата? Какво чакаш

Давай колега, покажи ни как,... ще гласуваме за теб

ПС. Или чакаме някой друг да ни оправи, а междувременно държавата е виновна, но ние самите, Не

Johnnie1 написа:
щом го пиша, значи го мисля, ако искаш да убедиш някой в твоята теза, не използвай лафове за мишки и уиски, а го направи убедително с аргументи.
иначе не знам за какви аргументи ще говориш, като се сещам за познати на които са им подарявали фирми от предишните управляващи.
другото хората го знаят - закон за амнистия, спрени фондове, убийства, отвличания, братко и батко и т.н чак звучи някак си сюрреалистично на фона че другите политици в ес подават оставка за 1 неправилна дума.
соц.проучвания показват кой кой е, хората виждат негативи в сегашните управляващи, но премиера си остава в топ-а. това значи, че ако се въведе мажоритарно гласуване, всички крадливи лидери няма да се доберат и до топ 10, където ще е пълно с харизматични личности, а Борисов ще е първи с фрапантна разлика сред сегашната си опозиция.
това е начина, за да може отговорността да се търси от 1 човек, да я няма "машината", с характерните й тарикати, обръчи от фирми, корупция, което важи и за герб.
Но до тогава, няма да гласувам за министър чудещ се каква яхта да си купи и такъв преподавал в харвард, ако ще й ферари да ми дават, нарича се себеуважение, мога да ги изкарам парите без да крада от другите и да им правя живота гаден.
Пич , ти се регистрира в автомобилен форум преди 2 м, за да `изпъкнеш` ГЕРБ к`ат свински мъди колко са по-по -най от комунистите ли ? Малиийй ши съ пукна от

На заплата ли си при тях или на % ? Да вземеш да смениш форума. Тук за политика се говори м/у другото.
Мдаааа, всички, които казват нещо положително за ГЕРБ, са платени форумни драскачи!
За разлика от ентелегентните колеги, които не плюят, а просто казват истината

За разлика от ентелегентните колеги, които не плюят, а просто казват истината

flame написа:flame написа:2 съвсем простички въпроса:![]()
- Кой според теб, ако беше на бат Бойко на мястото, щеше да се справи по-добре?
- Кое точно и колко щеше да е по-добре (напр. двойно по-високи заплати и т.н.)?ivoo написа:Явно политическата пропаганда `Борисов` си е свършила идеално работата при колегата, и не само
Кой , ако не бил Бойко щял да се справи по добре ?![]()
С какво се е справил - не става ясно.
От тук нататък не смятам да влизам в какъвто и да е диалог с подобни личностиflame написа:липсата на отговори или разтягането на локуми няма нищо общо с интелигентността![]()
![]()
![]()
![]()
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ivoo написа:Johnnie1 написа:
Пич , ти се регистрира в автомобилен форум преди 2 м, за да `изпъкнеш` ГЕРБ к`ат свински мъди колко са по-по -най от комунистите ли ? Малиийй ши съ пукна от![]()
![]()
![]()
На заплата ли си при тях или на % ? Да вземеш да смениш форума. Тук за политика се говори м/у другото.
Градски, ти па поне не трябва да мрънкаш срещу герб, че всички знаем какво беше Бургас преди Димитър Николов!
На Jordana, той 2 дни не писа в темата, щото сигурно е карал летящата чиния на бузлуджа

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ukelichko написа:Другото което ме обижда са програмите на кандидатите. Ами "Снежанка и седемте джуджета" ми звучи много по-достоверно от някой платформи. Трябва да си много прост, че да повярваш.
Никога няма да забравя думите на Петър Стоянов като го избраха за президент, на претъпкания площад, хората се радват, той олъщил ония зъби и с усмивка до ушите крещи:
Ще ви направя богати!
А хората му отвръщат:
Не искаме да сме богати, искаме работа!
Дори не знам как да го коментирам това... Що за малоумник трябва да си, за да изречеш такава глупост пред толкова много хора... Та повечето "платформи" са подобни

Doberman_vas написа:На Jordana, той 2 дни не писа в темата, щото сигурно е карал летящата чиния на бузлуджа![]()
![]()
Това ме разби

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе незнам,фактите говорят едно.
Вчера локо пловдив има нов собственик,лично премиера го посочи и каза че е говорил с него и го помолил да купи локо пловдив,и това е ...веселин марешки.
Какво се знае за веско,започнал като шофьорче на еди кой си,в разрез със закона има над 140 аптеки,а закона казва един собственик=4 аптеки...Освен това има и склад на едро за лекарства...а закона казва че не може да има склад на едро и аптеке,той,веско отричаше до скоро,по точно до ония ден че има склад на едро,ама при цветанка ризова,в предаването "на 4 очи" каза че има 140 аптеки и склад на едро (в национален ефир каза един вид че е нарушил закона),пък и тим стоят зад него...
Други новини,кзк каза-"Няма картел" и лукойл са невинни.
Сутринта пък даваха една другарка от герб как си хапва с някакъв издирван пич от пещера...
На фона на покачващите се цени на тока,на топлата вода,на всичко,и на фона че ония ,производителите на жито взимат милиони и милиони като субсидии...и после качват пак цените на житото...
Та...за какво говорим колеги!?
Вчера локо пловдив има нов собственик,лично премиера го посочи и каза че е говорил с него и го помолил да купи локо пловдив,и това е ...веселин марешки.
Какво се знае за веско,започнал като шофьорче на еди кой си,в разрез със закона има над 140 аптеки,а закона казва един собственик=4 аптеки...Освен това има и склад на едро за лекарства...а закона казва че не може да има склад на едро и аптеке,той,веско отричаше до скоро,по точно до ония ден че има склад на едро,ама при цветанка ризова,в предаването "на 4 очи" каза че има 140 аптеки и склад на едро (в национален ефир каза един вид че е нарушил закона),пък и тим стоят зад него...
Други новини,кзк каза-"Няма картел" и лукойл са невинни.
Сутринта пък даваха една другарка от герб как си хапва с някакъв издирван пич от пещера...
На фона на покачващите се цени на тока,на топлата вода,на всичко,и на фона че ония ,производителите на жито взимат милиони и милиони като субсидии...и после качват пак цените на житото...
Та...за какво говорим колеги!?
За вечната мръсотия в политиката и за вечното мрънкане на некои индивиди извън политиката

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И за вечно доволните ,с робска психика.
Значи,преди няколко дена бях на море за малко,обяснявам за да ви стане ясно за "робска психика"
Та имаше един които събира таксите по плажа,та всяка 2 ра дума му беше "шефа" ,и като почне "шефа това,шефа онова" ама мед му капе от устата,ама колко бил красив,ама колко приказно богат,ма колко умен,интелигентен...
Та от дума на дума се разбраха няколко неща,от 2 години събира пари на плажа за "шефа" и шефа му дава за тази отговорна задача 5 лева на ден!!! (иначе на другите плажове са на % и то около 10 % от събраното,същият този пич събираше на ден около 2000 лева),за тея 5 лева го чувах да се кара с кой ли не,с 2 думи-отговорен кадър,освен това получава и заплата,защото освен че събира таксите е и...спасител,и човека си гледа съвестно задачата на спасител,докато не събира такси-свири там на некакви курортисти.
Та заплатата му като спасител е 500 лева+ 150 лева (защото почивен ден няма да събира такси,та 30 дена по 5 лева...) прави 650 лева...
На татък,живеят 7-8 човека в една барака без никакви удобства,тоалетната и душовете са от вън ,климатик няма,та от миналата година (защото там ходя на плаж и там бях и миналата година) молят шефа за ...телевизор...тая година,точно преди седмица "шефа" е докарал 19 инча ,верно,не е чисто нов ама вече има телевизор.
Обясняваше ми човека че "шефа" е велик,и сега щял да построи спа център и няколко къщички,обясних му че няма как да стане точно на това място,обаче човека касиер-спасител ме погледна с насмешка и ми каза
-шефа е много богат,където не става с пари,става с много пари...
и си тръгна щастлив че работи за такъв велик шеф...макар и като скот...
Та това ми е приказката за робската психика.
Ако шефа му предложи и л@йна да хапне-човека ще е супер щастлив.
Значи,преди няколко дена бях на море за малко,обяснявам за да ви стане ясно за "робска психика"
Та имаше един които събира таксите по плажа,та всяка 2 ра дума му беше "шефа" ,и като почне "шефа това,шефа онова" ама мед му капе от устата,ама колко бил красив,ама колко приказно богат,ма колко умен,интелигентен...
Та от дума на дума се разбраха няколко неща,от 2 години събира пари на плажа за "шефа" и шефа му дава за тази отговорна задача 5 лева на ден!!! (иначе на другите плажове са на % и то около 10 % от събраното,същият този пич събираше на ден около 2000 лева),за тея 5 лева го чувах да се кара с кой ли не,с 2 думи-отговорен кадър,освен това получава и заплата,защото освен че събира таксите е и...спасител,и човека си гледа съвестно задачата на спасител,докато не събира такси-свири там на некакви курортисти.
Та заплатата му като спасител е 500 лева+ 150 лева (защото почивен ден няма да събира такси,та 30 дена по 5 лева...) прави 650 лева...
На татък,живеят 7-8 човека в една барака без никакви удобства,тоалетната и душовете са от вън ,климатик няма,та от миналата година (защото там ходя на плаж и там бях и миналата година) молят шефа за ...телевизор...тая година,точно преди седмица "шефа" е докарал 19 инча ,верно,не е чисто нов ама вече има телевизор.
Обясняваше ми човека че "шефа" е велик,и сега щял да построи спа център и няколко къщички,обясних му че няма как да стане точно на това място,обаче човека касиер-спасител ме погледна с насмешка и ми каза
Е.Димитров написа:И за вечно доволните ,с робска психика.
Ъъъ дали някои друг освен теб разбра връзката на темата с баснята която разказа... прости хора има под път и над път това ли се опитваше да кажеш?