Проблеми с форума!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Проблеми с форума!

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Юли 2012, 16:46

mitaka21 написа:Здравейте, преди повече от месец и половина бях пуснал едно мнение в раздел "тунинг", но непомня точно в коя тема и не ми беше удобрено. Казах си - може нещо да съм сбъркал в правописа. По късно реших да пусна тема в раздел "Е34", но отново не ми беше удобрена. Вчера пуснах мнение в "тунинг" раздела в следната тема - "м50б25 как става б28" и отново не ми се одобрява мнението. Показва ми някаква малка звездичка само отстрани на темата и това е. Всичко си пиша на кирилица, с запетайки, с главни букви(нямам и правописни грешки) и пак не ми се одобряват мненията. Защо се получава така? :)

Защото тази тема е дискутирана 1000000000000000 пъти.Всичко е сдъвкано като за пеленачета.От теб се иска само да ползваш търсачката.Или не знаеш, че форума има такава?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 21 Юли 2012, 17:44

Здравейте колеги!

Поради някаква причина ,не мога да получавам лични съобщения.

Може ли някой да сподели какво точно съм сгрешил ,преди помня ,че получавах ,но сега опцията за изпращане на лично съобщение изобщо не е активно ,направо си го няма. :paranoid:
Изображение

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 25 Юли 2012, 11:26

Здравейте, незнам какво направих но целия форум във всички теми ми показва че няма нови мнения нали показва пред темата с червено кръгче ако има ново мнение, а на мен навсякъде ми показва че няма нови мнения, моля някой да помогне, че незнам какво натиснах та да стигна до тука... :banghead: :banghead: :yes: Благодаря ви... :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юли 2012, 11:39

^ Натиснал си бутоня "Маркирай форума като прочетен" и затова така.

Оня ден вместо да отговоря на един колега на ЛС, не знам как съм го пратил до себе си и чаааакам да ми отговори :mhihi: Не знам дали е "проблем с форума", но мисля че не би трябвало да можеш да пращаш ЛС до акаунта си...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 25 Юли 2012, 13:28

Колега се е опитал да ми пише Л.С. и ми каза ,от там разбрах. След това пробвах през друго ACC да си напиша Л.С. изобщо не фигурира като опция да се изпрати Л.С. до мен.
Изображение

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 25 Юли 2012, 16:29

Yanko Petrov написа:^ Натиснал си бутоня "Маркирай форума като прочетен" и затова така.

Оня ден вместо да отговоря на един колега на ЛС, не знам как съм го пратил до себе си и чаааакам да ми отговори :mhihi: Не знам дали е "проблем с форума", но мисля че не би трябвало да можеш да пращаш ЛС до акаунта си...

и сега как да го оправа?? някой теми започнаха да ми показават че има нови мнения, ама не всички... :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юли 2012, 20:06

Е никак, маркирал си целия форум да ти се показва все едно, че си го прочел. Чакай да се понатрупат мнения и ще ти покаже, че има нови :mhihi:

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 25 Юли 2012, 21:37

Yanko Petrov написа:Е никак, маркирал си целия форум да ти се показва все едно, че си го прочел. Чакай да се понатрупат мнения и ще ти покаже, че има нови :mhihi:

Много съм тъп... ама квото е ще чакаме... :mhihi: :mhihi: Благодаря ти колега за инфото... :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 30 Юли 2012, 20:42

И все пак ,някой няква идея защо не мога да получавам лични съобщения? :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 31 Юли 2012, 8:34

това ако ще е новия облик на нашия форум с техническа насоченост , и идея да си помагаме :shock: мене ми прилича на първата страница на арена.бг
40% от екрана са реклами и препратки .. Аз на 23 инча имам място да си чета форума все едно съм с таблет :conf:
Изображение
p.s скриншота е случаен - малко по нагоре от мойто мнение.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 31 Юли 2012, 8:42

И на мен тази нова визия на сбиване на самия форум не ми допада! :no:
Последна промяна POL_Starshi на 31 Юли 2012, 8:47, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 31 Юли 2012, 8:42

+1 :no:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 31 Юли 2012, 8:45

На мен са ми отдолу "под" форума тия джаджи :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 31 Юли 2012, 8:50

Чувствам се сплеснат - поне в техническите подраздели да го няма. В основния и извън темата не ми дреме... Или го турете отгоре - па който иска да си цъка там на "новини". То дори не е рекламно... по скоро информативно... според мен няма смисъл.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 31 Юли 2012, 8:58

POL_Starshi написа:И на мен тази нова визия на сбиване на самия форум не ми допада! :no:

:yes: :yes: :yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума