Едно изоставено БМВ ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Re: Едно изоставено БМВ ...

Мнение от Чанев » 24 Юли 2012, 20:52

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 26 Юли 2012, 17:50

zxsport написа:
Stoevro's wife написа:
Александър Георгиев написа:
Bavarcho написа:
BadAngel написа:това с данъците си е проблем, наистина, годишно сумата не е непоносима, но както е писал колегата, ако се съберат 4-5 години на един път си е сума

а без платени данъци колата нито може да се прехвърли, нито заведе в данъчното на купувача, нито да мине тех. преглед и т.н.

май живеем в различни държави :mhihi:
хората тука минават на преглед без дори колата да е в БГ, ти ми говориш за едното прехвърляне :mhihi:

Къде го има това с минаването без кола че ми стана интересно?

Пред столичен КАТ знаеш ли колко човека стоят и предлагат услугите си? Колата не влиза вътре изобщо, само си ходиш с него, той ти оправя документите, накрая си плащаш и кой от къде е! На скоро мой познат регистрира 20 товарни ремаркета, без изобщо да са в България. Вратички има много, стига да знаеш къде да тропнеш, както се казва! А и за прегледите - още важи при някои, колата си е при теб и след няколко часа вече си минал преглед уж и документи готови имаш. Въпреки, че не е правилно всичко това, едва ли скоро ще се прекъсне тази практика!

Имам основание да не ти вярвам - колите в КАТ Дървеница си ги гледат обстойно, особено ако са от марките БМВ/АУДИ/Бенц. За прегледа - като си купих джипа беше с монтиран допълнително ксенон - никъде не искаха да ми дадат преглед заради него, та се принудих да поръчвам нови (нормални) крушки и след това да минавам отново!
Колкото до 8-та и Наско Сираков - бОли го дедовия човека за бившето му БМВ! По принцип залежала кола няма икономически смисъл да се възстановява - най добре ще е да послужи за части ...

Колега, моето БМВ така мина! То отвън, аз вътре се разхождам с човека! След 30 мин бях готова :bchug:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 28 Юли 2012, 10:52

Тази тема стана на лаф мохабет... :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Юли 2012, 15:39

mitaka7 написа:Тази тема стана на лаф мохабет... :mhihi:

Баш :nono:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Основен Форум