Едно изоставено БМВ ...
Модератор: Общи модератори
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Re: Едно изоставено БМВ ...
zxsport написа:Stoevro's wife написа:Александър Георгиев написа:Bavarcho написа:BadAngel написа:това с данъците си е проблем, наистина, годишно сумата не е непоносима, но както е писал колегата, ако се съберат 4-5 години на един път си е сума
а без платени данъци колата нито може да се прехвърли, нито заведе в данъчното на купувача, нито да мине тех. преглед и т.н.
май живеем в различни държави![]()
хората тука минават на преглед без дори колата да е в БГ, ти ми говориш за едното прехвърляне
Къде го има това с минаването без кола че ми стана интересно?
Пред столичен КАТ знаеш ли колко човека стоят и предлагат услугите си? Колата не влиза вътре изобщо, само си ходиш с него, той ти оправя документите, накрая си плащаш и кой от къде е! На скоро мой познат регистрира 20 товарни ремаркета, без изобщо да са в България. Вратички има много, стига да знаеш къде да тропнеш, както се казва! А и за прегледите - още важи при някои, колата си е при теб и след няколко часа вече си минал преглед уж и документи готови имаш. Въпреки, че не е правилно всичко това, едва ли скоро ще се прекъсне тази практика!
Имам основание да не ти вярвам - колите в КАТ Дървеница си ги гледат обстойно, особено ако са от марките БМВ/АУДИ/Бенц. За прегледа - като си купих джипа беше с монтиран допълнително ксенон - никъде не искаха да ми дадат преглед заради него, та се принудих да поръчвам нови (нормални) крушки и след това да минавам отново!
Колкото до 8-та и Наско Сираков - бОли го дедовия човека за бившето му БМВ! По принцип залежала кола няма икономически смисъл да се възстановява - най добре ще е да послужи за части ...
Колега, моето БМВ така мина! То отвън, аз вътре се разхождам с човека! След 30 мин бях готова

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Тази тема стана на лаф мохабет... 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
mitaka7 написа:Тази тема стана на лаф мохабет...
Баш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3