Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Bogat-Beden » 25 Юли 2012, 13:40

.::Братоев::. написа:Абе ейтака като кажете ..... "като спря да тренира и всичко изчезна" еми как няма да изчезне, като не тренираш. И да не си взимал никакви добавки като спреш да тренираш пак ше станеш плужек. С всеки спорт е така иска си постоянство за да си поддържаш форма.

принципно си прав, но познавам бивши борци(колкото и да не ги уважавам :mhihi: ),спрели активен спорт преди + десетилетие и нямат тумбаци ,напротив стегнати са много :shock: :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 25 Юли 2012, 13:49

Не е задължително да е тренирал каквото и да е било просто, ако е оцелил на родители с добра генетика ;) Мезоморфен тип ясно изразена мускулатура най-подходящия гено тип за културизъм от въздуха прави масивни и релефни мускули дори и с леки тренировки, познават се по голямата и релефна предмишница и прасец ;) това са хората които изглеждат добре в повечето случай ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2012, 8:59

Bogat-Beden написа:
.::Братоев::. написа:Абе ейтака като кажете ..... "като спря да тренира и всичко изчезна" еми как няма да изчезне, като не тренираш. И да не си взимал никакви добавки като спреш да тренираш пак ше станеш плужек. С всеки спорт е така иска си постоянство за да си поддържаш форма.

принципно си прав, но познавам бивши борци(колкото и да не ги уважавам :mhihi: ),спрели активен спорт преди + десетилетие и нямат тумбаци ,напротив стегнати са много :shock: :dunno:

То не е само до трениране. Има и един фактор ген - имам един приятел си пие по 10 бири с картофи, цаца, яде каквото му падне, когато му падне, ходи на фитнес от дъжд на вятър и въпреки всичко изглежда доста по-добре от половината дето висят всеки ден във фитнеса.
За съжаление не всички сме късметлии като него :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Юли 2012, 9:13

drago_pavlov написа:
Bogat-Beden написа:

То не е само до трениране. Има и един фактор ген - имам един приятел си пие по 10 бири с картофи, цаца, яде каквото му падне, когато му падне, ходи на фитнес от дъжд на вятър и въпреки всичко изглежда доста по-добре от половината дето висят всеки ден във фитнеса.

това със гена ясно,не говорех за такива..
конкретно за този дето говоря-има 2ма братя,те пък са тренирали футбол много време,но мязат на плужеци,ако и да са по-млади..
явно някой спортове те оформят трайно,не знам :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 26 Юли 2012, 9:51

Bogat-Beden написа:
drago_pavlov написа:
Bogat-Beden написа:

това със гена ясно,не говорех за такива..
конкретно за този дето говоря-има 2ма братя,те пък са тренирали футбол много време,но мязат на плужеци,ако и да са по-млади..
явно някой спортове те оформят трайно,не знам :dunno:

малко :OT: излизаме , но аз съм на мнение че ако си тренирал някакъв спорт известно време, без значение какъв и си успял да си изградиш навиците за - самоконтрол, дисциплина и упоритост - то няма как да изглеждаш като торба...

Друг е въпроса , че повечето хора били тренирали нещо си - ама да отидеш на терена 10 пъти или в залата 2 пъти не те прави спортист или човек практикуващ даден спорт ;)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 26 Юли 2012, 14:22

Кажете си мнението за Black Jack, дава яко енергия, но дали не е вреден?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 26 Юли 2012, 16:00

Nukem написа:67kg лично тегло! От понеделник почвам анимал пак-а!
Изображение

@дюк, по моите олдскулски разбирания за атлетизъм и симетрия обиколките на прасец - бицепс - врат трябва да бъдат приблизително една и съща величина. може да поработиш в тая насока.

тука ще сложа една снимка на стар бохал от преди няколко дена.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2885/11418834621601591341343309342pRKinsapFZB8XfDu5udc.JPG
не казвам, че имам ебати-якото-тяло, даже напротив. съвсем ясно си личи колко са обезформени ръцете и раменете ми в сравнение с времето, когато съм тренирал с железа. тва аз си го преценям де, почти никой от тук не ме познава от преди.

в момента съм на 32, 187-189/93-95. кръвно 120/80 (горе долу). последно си бях взел карта за железо около февруари, обаче кръвното шавна (само железо без добавки не върви, тогава малко глутамин вземах). сънят ми и той имаше смущения и като изтече картата пак взех да си действам на лост и успоредка (2-3-4 дена в седмицата, както дойде).

действително с тези упражнения не се става батка, но дават такава сила (95 кг човек съм и съм стигнал 18 pull ups с широк хват с 10кг прикачен баласт), че имам чувството, че ако ударя някой ше го оставя на място.

относно храненето, през годините съм изградил някакви навици, и макар че не се ограничавам, не мога да ям какво да е. примерно от половин пакет чипс ми става зле направо.

с този пост нямам цел да се перя колко съм велик, или нещо. ще ми е интересно другите редовни участници в БЦАА темата да шеърнат малко от техния лайфстайл във залата и навън.

аз съм така. яваш яваш. гледам да се движа повече, да потренирвам от време на време. нема ходиме в лондон на олимпиада, че да се напъваме като за последно.

искам тука да видя бумбумеца какво ше каже :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Юли 2012, 16:04

Аз няма кво да казвам, щото други работи са на мода вече явно :mhihi:
Пробвах що е тва кросфита. За 2 месеца успях да сваля 7 кила и от без тва малкото, които имах и осъзнах за пореден път традиционния фитнес колко голям ташак е всъщност :mhihi: На тоя етап кросфита за мен е новата истина.
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Юли 2012, 16:50

bum_bum написа:Аз няма кво да казвам, щото други работи са на мода вече явно :mhihi:
Пробвах що е тва кросфита. За 2 месеца успях да сваля 7 кила и от без тва малкото, които имах и осъзнах за пореден път традиционния фитнес колко голям ташак е всъщност :mhihi: На тоя етап кросфита за мен е новата истина.

не е ли за доста напреднали ? :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юли 2012, 17:03

Явно да, щом като почнах и с някакви, дето ми изглеждаха яко смешни на хартия напрво си плюех дроба.

Иначе ако ти е тежко можеш да си правиш скалинг, демек да намаляваш тежестите или повторенията, така че да ти паснат на нивото на подготовка.

Като цяло съм голям противник на тренирането до отказ ама това взе, че ми хареса :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Юли 2012, 17:05

трябва да попрочета повече,че нищо не знам за тази методА :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 26 Юли 2012, 19:35

bum_bum написа:Аз няма кво да казвам, щото други работи са на мода вече явно :mhihi:

Пусни някоя снимка колега, особено ако имаш преди и след :)
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юли 2012, 19:37

Преди нямам, щото тренирам от времето по което цифрови апарати нямаше :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юли 2012, 19:45

Те ти снимка отпреди 2 мин :mhihi: Уж я кропнах, а тояжката ми пак стърчи :dunno:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 26 Юли 2012, 19:55

bum_bum написа:Преди нямам, щото тренирам от времето по което цифрови апарати нямаше :mhihi:

Ееее айде сега,не си толкова дърт като те гледам....младо жребче си ти :mrgreen:

Те и от мене една работна снимка :
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата