Нашите и очите на нашите красавици.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Re: Нашите и очите на нашите красавици.
Ето я и схемата,ако някой има забележки да се обажда 
1.Максимално отделена светлина от фара.
2.Светлина под ляв репер-светлината която осветява лявата част от платното.
3.Светлина под ляв и десен репер-тази част в която се смесват лъчите на ляв и десен фар-реалната светлина пред колата.
4.Светлина под ляв и над десен репер-светлината пред колата в далечина.
5.Заслепяване на насрещно движещите се.
6.Светлина под десен репер-светлината която осветява дясната част на платното,както пешеходните пътеки,така и в далечина.

1.Максимално отделена светлина от фара.
2.Светлина под ляв репер-светлината която осветява лявата част от платното.
3.Светлина под ляв и десен репер-тази част в която се смесват лъчите на ляв и десен фар-реалната светлина пред колата.
4.Светлина под ляв и над десен репер-светлината пред колата в далечина.
5.Заслепяване на насрещно движещите се.
6.Светлина под десен репер-светлината която осветява дясната част на платното,както пешеходните пътеки,така и в далечина.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
zBoost написа:kiko написа:малко офф. по повод новия закон за целогодишно каране на фарове или на деилайт.имали някви от второто които да седят добре на е36?еинджъли и нещо подобно както на новите модели бмв фабричния деилайт но кит за е36 например?
най-близко до фабричното
минава за дейлайт през зимата ма за лете още не съм пробвалdarko1 написа:И аз се присъединявам с Китайски ксенон на 6000К на късите,с фарове HELLA без лупа съм и светят много добре.На дългите съм с SYLVANIA(сток),няма такава крушка
яз си знаех, че и в тая тема ще има пернишки изцепки
Така като ти гледам фаровете и те не отстъпват на пернишкия тунинг,сигурно светят уникално,понеже са с лупа

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Личи си, че си разбирач щом Depo P36 къде в щатите доста се слагат за тебе са пернишки тунинг 
Ама друго си е да заслепяваш хората и да се кефиш на 20 годишната хела с прогорел рефлектор

Ама друго си е да заслепяваш хората и да се кефиш на 20 годишната хела с прогорел рефлектор

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
zBoost написа:Личи си, че си разбирач щом Depo P36 къде в щатите доста се слагат за тебе са пернишки тунинг
Абсолютно съм съгласен с теб колега!!!

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
Нагорели рефлектори се правят при това за повече от народни цени.Ако проблема е такъв по добре 20 годишна рециклирана Хела отколкото умрялото депо...
Изключително лоши впечатления имам от тях 

BMW e36 318TDS Touring
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- b00st
- User
-
Епа рециклирай си ги за смешни пари в Ямбол ли къде беше и мажи и мацай с черен силикон само да не слагаш после силикагел след първата мивка като един от форума
А иначе "умрелото" депо тва къде е с АЕ, не свети грам да

ма не ми се спори, а не е кат да не съм карал Е36-ци със всякви фарове, bosch, hella, zkw и прочие.

А иначе "умрелото" депо тва къде е с АЕ, не свети грам да

ма не ми се спори, а не е кат да не съм карал Е36-ци със всякви фарове, bosch, hella, zkw и прочие.
Последна промяна b00st на 25 Юли 2012, 22:26, променена общо 2 пъти
Имам приятел с такова депо, първо че на външен поне за мен са гадни, второ че не светят по-добре от оригинални(изчистени идеално) с лупа. Като идем в петък да сравняваме ще ти покажа снимка от 17 годишно ЗКВ. На теб щом ти харесват, какво те интересува чуждото мнение. Пуснал си снимки, нормално е да има мнения различни от хвалебствия.
- b00st
- User
-
Аз снимката съм я пуснал, щото питаше колега кои са най-близките до фабричните АЕ, а не да чакам хвалебствия. Вместо тва некви пълни тъпотии ми коментират.
Не светят по-добре от оригинални? А кво по-лошо ли светят ?
Ей виж там съм упнал снимка набързо нащракана, не че тела ще заснеме нещо ама се обзалагам с който иска с такъв ксенон китайче на 35w свети по-добре от ZKW на 20 години.
Не светят по-добре от оригинални? А кво по-лошо ли светят ?

Ей виж там съм упнал снимка набързо нащракана, не че тела ще заснеме нещо ама се обзалагам с който иска с такъв ксенон китайче на 35w свети по-добре от ZKW на 20 години.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Всеки си мнение, аз съм с ДЕПО и съм много доволен и също съм на мнение по- добре новото ДЕПО от колкото дъртата ХЕЛА!!!....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Полека, полека... не си скачайте на веждите за глупости...
Едни стари фарове може и да извадят маааалко по-добро осветяване от чисто ново DEPO, но задължително ще искат отваряне, чистене и всичко по реда си... не всеки му се занимава да прави такива неща.... а DEPO-то, колкото и да е тайвански (не китайски!) фар, е чисто нов... ето тук идва тънкият момент...
Дори и да не е с хенон, DEPO-то вади много добро осветяване... примерно с NightBreaker PLUS... аз лично съм супер доволен като единственото по-добро осветяване, което съм виждал досега е от фар на Е38... това животно светеше уникално добре, но фаровете бяха като нови...
Едни стари фарове може и да извадят маааалко по-добро осветяване от чисто ново DEPO, но задължително ще искат отваряне, чистене и всичко по реда си... не всеки му се занимава да прави такива неща.... а DEPO-то, колкото и да е тайвански (не китайски!) фар, е чисто нов... ето тук идва тънкият момент...
Дори и да не е с хенон, DEPO-то вади много добро осветяване... примерно с NightBreaker PLUS... аз лично съм супер доволен като единственото по-добро осветяване, което съм виждал досега е от фар на Е38... това животно светеше уникално добре, но фаровете бяха като нови...
- b00st
- User
-
Кво ме е*е тайвански ли са или са от замбия, като фаровете са сертифицирани в Холандия къде минават всички фарове за ЕС и номерата на сертификатите са гравирани на стъклото точно кат ОЕМ-ските. Ма ходи им обеснявай тука на батките разбирачи...
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
zBoost написа:Епа рециклирай си ги за смешни пари в Ямбол ли къде беше и мажи и мацай с черен силикон само да не слагаш после силикагел след първата мивка като един от форума![]()
Значи ще правя и туториъл как да си рециклираме и измием ZKWто без силикони,силика гелове и глупости,че и накрая да не ни се потят фаровете

Когато е ново Депото може и да свети добре,но качествените фарове се доказват във времето.Съмнява ме,че навършило 19 години ще свети както ZKW-то ми сега.
Някой от Варна с Депо няма ли да направим директна сверка в Петък и да решим спора веднъж за винаги?

BMW e36 318TDS Touring
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Jang1r написа:
Когато е ново Депото може и да свети добре,но качествените фарове се доказват във времето.Съмнява ме,че навършило 19 години ще свети както ZKW-то ми сега.
Че на кой му пука какво ще е DEPO-то след 19 години?

- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4