Какво сте сменяли и защо по предното окачване на вашето Е90?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Какво сте сменяли и защо по предното окачване на вашето
помпете токлова колкото пише на вратата, и това се отнася рън-флет гуми, обикновените се помпат мисля повече!
от 2 години го имам - не съм сменял нищо,70.000 км съм направил по родните пътища.
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Бях да ми проверят предното окачване, защото от докарването от Германия не бях го гледал- бетон е! Карам с рънфлат гуми. Май ще се окаже, че е доста по- добре измислено и направено отколкото на Е46.
на 35 000 смених носач, но тогава бях влязъл в такава дупка, че замина гуамата, а джанатат беше доста изкривена.
Сега нещо ми хлопа от пред в дясно...ще хода скоро да я прегледат...
Като цяло съм доволен, здрави са
Сега нещо ми хлопа от пред в дясно...ще хода скоро да я прегледат...
Като цяло съм доволен, здрави са

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Аз смених биалетка, предна дясна, тази седмица. 65лв. ДаруКар, 2г. Гаранция.
След смяната, вибрациите по волана изчезнаха (имаше при около 90-100км някакви странни такива... карам с runflat 17").
След смяната, вибрациите по волана изчезнаха (имаше при около 90-100км някакви странни такива... карам с runflat 17").
- ivanfilipov
- Потребител
-
- Кара: е90 320d
Моята е много ниска(подрусва повече) карам я със 17ки на 173000км стана и всеки път карам майстора да и гледа окачването и всеки път отговорът му е същия че е здрава и няма нищо за смяна....да видим до кога.....а правил съм и 1 път реглаж....поздрави и дано да не ги пипате окачванията още дълго време....
- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
vanko242 написа:на около 135 000 км. пружини и амортисьори - комплект, спирачни дискове....това е до днес 211 000км., карам само с рънфлат гуми.
..... да обновя инфото след дългата зимната ваканция: на 216 000 км. - разбит шарнир отдясно, 2 термостата, комплект ударни тампони и прахоуловители на амортисьорите отзад......имам поне един крив диск и 2 квадратни джанти - десни( едната беше спукана и Армеец не ми я признаха за щета), продължавам да залагам на RFT. Поздрави на всички...
Последна промяна vanko242 на 27 Мар 2013, 14:08, променена общо 2 пъти
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- evil_master
- Потребител
-
А като парички окачването как го купувате, че тука ми спрягат едни 800 лева за амортисьор...малко ми се виждат доста. Ако може да уточните колко пари са ви били и ремонтите ще е чудесно.
Внимавайте с тези сервизи, че са големи сладури. В Найси кар Пловдив ми изкараха оферта 1500 лева после като бях при едни други казаха само 1 биалетка. Купих 2 Мейле HD за 34лв бройката и ще им покажа пръста на тия сервизи много скоро. Само пари и нищо не правят - питах ги за нещо че ме дразни като е студена някой път мени обороти .. диагностики глупости и всичко било наред. С какво масло я караш - БМВ лонглайф -А кво пък е тва. Приказката за окачването беше "хубаво е и еди кво си да смениш" .. а да ти смена един ключ в главата искаш ли :? 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
evil_master написа:А като парички окачването как го купувате, че тука ми спрягат едни 800 лева за амортисьор...малко ми се виждат доста. Ако може да уточните колко пари са ви били и ремонтите ще е чудесно.
Около 1000лв са четирите на Билщайн В6 за м-спорт пакет,
а иначе по темата, за три години не съм сменял нищо по окачването, даже и биалетките, не знам какво е това окачване

- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Аз направих 77 000 км и миналата седмица бях в Дару за смяна на масло +основен преглед. Казаха, че колата е като нова. Карам с 16-ки и до момента освен консумативи и шофьорската брава, да чукна на дърво
друго не съм сменял

OxoBoxo написа:Аз направих 77 000 км и миналата седмица бях в Дару за смяна на масло +основен преглед. Казаха, че колата е като нова. Карам с 16-ки и до момента освен консумативи и шофьорската брава, да чукна на дърводруго не съм сменял
Същото е и при мен на 80 000км.Карам с 18" и до сега проблеми не съм имал, да чукам на дърво.Само няколко пъти съм изправял джанти, но това не го броим предвид обстоятелствата ...

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2