Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- peshoiliev
- Потребител
-
- Кара: BMW 320CI M54B22
- Мечтае да кара: BMW X5
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Здравейте колеги имам от 1г. Dynavin в моята каляска,много съм доволен нямам забележка единствения ми проглем е че немога да изкарам RDS-a (имената) на радиостанците изкарвам ги за момент по незнайно какъв начин и после изчезват моля колегите които са в час и имат Dynavin да помагат.Благодаря 

- peshoiliev
- Потребител
-
Никой ли няма представа как се оправя този RDS
и при мен е така, просто излъчваният текст е по-дълъг от това което се изписва на екрана и устройството хваща каквото си поиска
може телефон, честота, рекламен текст и т.н.
ако изчакаш да се появи станцията в момента на запаметяването май се получава, но не съм се задълбочавал в това

ако изчакаш да се появи станцията в момента на запаметяването май се получава, но не съм се задълбочавал в това
- peshoiliev
- Потребител
-
Отначло първата седмица ми изкарваше RDS-a после нещо стана и от там нататък няма изкарване какво ли не съм пробвал вада го но времено и изчезва след малко или като загася радиото или премина на cd ili... 

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Здравейте колеги, искам да попитам има ли някакъв варянт от която песен съм загасил колата на USB да почва от същата а не от тази която си избере Dynavin-a по подразбиране за CD Знам че го прави но на USB не.
Забравих да спомена Android OS не е най новия.
Благодаря предварително
Забравих да спомена Android OS не е най новия.
Благодаря предварително
при мен тръгва от същата песен, предполагам е въпрос на софтуер (firmware). Ако има някакъв ъпдейт - слагай го
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Много странно при мен винаги тръгва от една и съща. Незнам на какво може да се дължи при положение че това е в менюто на Dynavin-a а не на Андройд менюто !
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
колеги как мога да махна надписа динавин при пускане и да го заменя с бмв.видях в нета и слагат 3D скриин на бмв как става?динавина е д99 андроид
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Колеги,бихте ли споделили как е качеството на саунда с този Dynavin?По добър ли е от оригиналния плеър и в сравнение с афтермаркет плеърите от по нисък клас?
- peshoiliev
- Потребител
-
desoxr написа:Колеги,бихте ли споделили как е качеството на саунда с този Dynavin?По добър ли е от оригиналния плеър и в сравнение с афтермаркет плеърите от по нисък клас?
няма база за сравнение с пъти по-добър е от оригиналния плеър, доста прилично си звучи, а спрямо афтермаркет плеърите там е доста относително цена, марка....т.н.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Като собственик на Динавин, мога да кажа, че качествата му като плеър не са от най-добрите 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M5 е60, 645i manual
- Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW
изтеглих си един клип от youtube какъв формат трябваше да го направя и ако може да препоръчате конвертор. устройството е от първите не е андроид

аз ползвам този http://zamunda.net/details.php?id=312523&hit=1 защото използва инсталирания DivX, а не някой негов си кодек
Задавам битрейт между 1000 и 1500 , точки по хоризонтала не повече от 720, даже 640 е добре и пускам да се конвертират.
Много е удобно, в ютуб има всякаква музика, дори ако няма клип и присаждам някакъв
Задавам битрейт между 1000 и 1500 , точки по хоризонтала не повече от 720, даже 640 е добре и пускам да се конвертират.
Много е удобно, в ютуб има всякаква музика, дори ако няма клип и присаждам някакъв

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Няма ли някой с най-новия Dynavin да сподели впечатления?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Колеги,
съжелявам ако повтарям някои от въпросите или има отговори, изчетох всичко което намерих из форума и из нета като цяло.
Скоро ще слагам и аз Динавин, но имам някои въпроси и доста се рових, но не намерих отговори.
1. Със CD съм оригинално и ще сменям конзолата, имам копче само за DSC и съответно незнам кой от двата модела конзола ми трябва - със или без суитч център? Как трябва да разбера?
2. Релсите вътре за захващането на Dynavin в комплекта ли са му или трябва отделно да ги търся?
3. Най-големия ми проблем - възможно ли е да сменя само панела на климатроника, понеже искам като го сложа долу да си пасне като хората (сегашния в долната част е заоблен и не пасва добре, виждал съм такива монтажи и не ми харесва), или трябва да търся цяло управление от конзола с оригинална навигация? Ако може, какъв е номера на това чудо?
Благодаря предварително!
съжелявам ако повтарям някои от въпросите или има отговори, изчетох всичко което намерих из форума и из нета като цяло.
Скоро ще слагам и аз Динавин, но имам някои въпроси и доста се рових, но не намерих отговори.
1. Със CD съм оригинално и ще сменям конзолата, имам копче само за DSC и съответно незнам кой от двата модела конзола ми трябва - със или без суитч център? Как трябва да разбера?
2. Релсите вътре за захващането на Dynavin в комплекта ли са му или трябва отделно да ги търся?
3. Най-големия ми проблем - възможно ли е да сменя само панела на климатроника, понеже искам като го сложа долу да си пасне като хората (сегашния в долната част е заоблен и не пасва добре, виждал съм такива монтажи и не ми харесва), или трябва да търся цяло управление от конзола с оригинална навигация? Ако може, какъв е номера на това чудо?
Благодаря предварително!