Политическа тема за властта, и още нещо
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа тема за властта, и още нещо
Е добре де ..ще влезе в парламента но в коалиция с РЗС и атака може и доган да му удари едно рамо в някои райони.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Според мен пак ще са на власт, но този път няма да са толкова силни и ще са в коалиция с някоя партия
И този път ще трябва да дават и някои министерства... Нали Волен искаше МВР 

Последна промяна TNT на 22 Юли 2012, 13:08, променена общо 1 път

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Jordana написа:Е добре де ..ще влезе в парламента но в коалиция с РЗС и атака може и доган да му удари едно рамо в някои райони.
може и да му удари ама дали ще е рамо незнам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Бойко със сигурност ще изкара още един мандат. По средата му ще се появи новият пратеник на съдбата, който да избави българския народ от теглото на прехода. По негово време ще се разпадне ЕС и ние ще се превърнем в балкански икономически център... Това ми го казаха звездите тая сутрин. 'Ма може и да е дежа-вю, почнаха много да ми се повтарят пророчествата вече.
Never mistake motion for action...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Leon написа:Бойко със сигурност ще изкара още един мандат. По средата му ще се появи новият пратеник на съдбата, който да избави българския народ от теглото на прехода. По негово време ще се разпадне ЕС и ние ще се превърнем в балкански икономически център... Това ми го казаха звездите тая сутрин. 'Ма може и да е дежа-вю, почнаха много да ми се повтарят пророчествата вече.
и след падането на сегашния папа ще дойде края на света ...
не е по темата ама баш на това ми заприлича ако си запознат с творчеството на Били Майер
иначе ми звъчи съвсем правдоподобно

чак съм нетърпелив да видя новия месия ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Аз лично не съм забелязал някаква разлика от царя насам освен невероятните 30км допълнителна магистрала и тоталното скапване на досегашните отсечки по Тракия и Хемус, което както и да го гледаш си е стъпка назад дори и в това отношение, в което се тръби че Боко бил направил много. Никой не гледа, че досегашните отсечи са станали за ремот, а част от тях дори е от управлението на Т.Живков!!!
Що се отнася до това, че на всяко правителство му пречило предното, аз съм на мнение, че колкото и да е зле едно правителство трябва да се избере за втори мандат веднага след първия по няколко причини:
1. Няма как да се тръби, че предишното е виновно за дадено нещо
2. След като са се охранили, белкем вземат, че и посвършат някаква работа.
И ако се почне оплакване, при хипотетично избрано правителство веднага за втори мандат следва бой с камъни и линч
Иначе оправия няма да има, така всеки идва на власт, краде квото е останало и бега с 300...... а ние работим за следващия, за който остава все по-малко за крадене, което пък налага пръкването на такива индивиди като Боко и Цвъкито. Така както е тръгнало до 10-тина години следващия премиер ще е циганин вероятно........
....... Азис примерно.....

Що се отнася до това, че на всяко правителство му пречило предното, аз съм на мнение, че колкото и да е зле едно правителство трябва да се избере за втори мандат веднага след първия по няколко причини:
1. Няма как да се тръби, че предишното е виновно за дадено нещо
И ако се почне оплакване, при хипотетично избрано правителство веднага за втори мандат следва бой с камъни и линч

Иначе оправия няма да има, така всеки идва на власт, краде квото е останало и бега с 300...... а ние работим за следващия, за който остава все по-малко за крадене, което пък налага пръкването на такива индивиди като Боко и Цвъкито. Така както е тръгнало до 10-тина години следващия премиер ще е циганин вероятно........

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
rottweiler написа:какво не ви харесва на куневица?
Малко ми е дърта. Ако ми я върнат с 15 години назад би станала добра милфка.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
rottweiler написа:какво не ви харесва на куневица?
на мен лично не ми харесва, че исторически няма режим или политическа сила където да не е намесена
поредното високопарно политическо леке ...
на теб кое ти харесва?
BiTurbo написа:1. Няма как да се тръби, че предишното е виновно за дадено нещо
1. бъркаш - рефрена ще се пее до откат - "такова ни го оставиха, че 2 мандата не можем да оправим поразиите" как ти звучи?
2. пак бъркаш - Нали знаеш кво казва Мечо Пух - колкото повече, толкова повече
от човек дето вика - взех държава

BiTurbo написа:Азис примерно.....
бих заложил на Южени Минч и Китаеца, че са по-актуални

ukelichko написа:rottweiler написа:какво не ви харесва на куневица?
Малко ми е дърта. Ако ми я върнат с 15 години назад би станала добра милфка.Иначе няма личност която да ни оправи, докато не си променим мисленето. И какво точно да ни оправи? Нито сме работни, нито сме умни, нито имаме изградена някаква ценностна система. Единственият ни шанс е да се уредим някой да ни дава пари дълги години и да си откриваме работни места в държавния сектор, както правеха през последните няколко десетилетия Гърците. Имаме и още един шанс - диктатура или робство. Някой привърженици му викат твърда ръка. Защото много векове сме свикнали да живеем под робство и сме си изградили мислене което да ни помага да се оправяме точно в такава среда.
тва за МИЛФ-а си е тежка перверзия

за останалото хората са казали - прост народ - слаба държава
нищо не става тук без бой и стригане ...

...
Колкото повече наближава краят на герберското управление, толкова повече се убеждаваме, че първият правителствен мандат на Борисов не само трябва да е последен, но ще е добре и да приключи предсрочно. Защото времето, изтекло от 5 юли 2009 г. до днес, може с чиста съвест да се нарече „изгубени години”.
България под ръководството на ГЕРБ не стана нито по-богата и сита, нито по-модерна и развита, нито по-щастлива и уважавана в Европа и света. Напротив, след като доброволно отстъпи своя суверенитет на ЕС и НАТО, тя стана само по-зависима. Особено при управлението на Бойко Борисов, който усвои и умножи всички пороци на своите предшественици. Обещаваното през 2009 г. „прозрачно и честно управление” днес е същият мираж, какъвто беше в началото на прехода.
Когато на прага на четвъртата година от идването си на власт една управляваща партия продължава да се оправдава с грешките и престъпленията на предшествениците, дори хората, които „са й гласували” трябва да се замислят в бъдещия си избор на „спасители”.
Ако не го направят, поредното поскъпване на тока, парното, водата, горивата, храните и други, с което Борисов ги шокира от 1 юли 2012 г., няма да е последното им наказание. Новите, по-високи цени са, както казват турците, „акъл парасъ”(пари за акъл), но от това могат да се вразумят само хора, които в главата си имат нещо повече от сляпо преклонение пред „Премиера Слънце” Бойко Борисов. Да се надяваме, че „феновете” на Бойко, като русенският Спиро, който плати да изографисат Бойковия образ върху предния капак на колата му, са малко и все още могат да бъдат излекувани. Или поне да бъдат прибрани в специализираните клиники, доколкото са останали такива...
България под ръководството на ГЕРБ не стана нито по-богата и сита, нито по-модерна и развита, нито по-щастлива и уважавана в Европа и света. Напротив, след като доброволно отстъпи своя суверенитет на ЕС и НАТО, тя стана само по-зависима. Особено при управлението на Бойко Борисов, който усвои и умножи всички пороци на своите предшественици. Обещаваното през 2009 г. „прозрачно и честно управление” днес е същият мираж, какъвто беше в началото на прехода.
Когато на прага на четвъртата година от идването си на власт една управляваща партия продължава да се оправдава с грешките и престъпленията на предшествениците, дори хората, които „са й гласували” трябва да се замислят в бъдещия си избор на „спасители”.
Ако не го направят, поредното поскъпване на тока, парното, водата, горивата, храните и други, с което Борисов ги шокира от 1 юли 2012 г., няма да е последното им наказание. Новите, по-високи цени са, както казват турците, „акъл парасъ”(пари за акъл), но от това могат да се вразумят само хора, които в главата си имат нещо повече от сляпо преклонение пред „Премиера Слънце” Бойко Борисов. Да се надяваме, че „феновете” на Бойко, като русенският Спиро, който плати да изографисат Бойковия образ върху предния капак на колата му, са малко и все още могат да бъдат излекувани. Или поне да бъдат прибрани в специализираните клиники, доколкото са останали такива...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ivoo написа:България под ръководството на ГЕРБ не стана нито по-богата и сита, нито по-модерна и развита, нито по-щастлива и уважавана в Европа и света. Напротив, след като доброволно отстъпи своя суверенитет на ЕС и НАТО, тя стана само по-зависима. Особено при управлението на Бойко Борисов, който усвои и умножи всички пороци на своите предшественици. Обещаваното през 2009 г. „прозрачно и честно управление” днес е същият мираж, какъвто беше в началото на прехода...
Да се твърди, че е станало по-зле пори бойко е пресилено ми се струва
по-скоро е същото като при всички други крадци и мърлячи
с малки плюсове от вече направеното за да сме в ЕС
и минуси от глобалната криза, която ни друса и нас
смяташ ли, че има предходно правителство справило се по-добре и ако да кое, че на мен са ми един и същи ...

...
ivoo написа:Колкото повече наближава краят на герберското управление, толкова повече се убеждаваме, че първият правителствен мандат на Борисов не само трябва да е последен, но ще е добре и да приключи предсрочно. Защото времето, изтекло от 5 юли 2009 г. до днес, може с чиста съвест да се нарече „изгубени години”.
Скучен си...

ukelichko написа:rottweiler написа:какво не ви харесва на куневица?
Малко ми е дърта. Ако ми я върнат с 15 години назад би станала добра милфка.![]()
А аз нещо такова се сетих на прима виста, ама викам ай да не съм най-големият простак да го кажа първи

ukelichko написа:Иначе няма личност която да ни оправи, докато не си променим мисленето. И какво точно да ни оправи? Нито сме работни, нито сме умни, нито имаме изградена някаква ценностна система. Единственият ни шанс е да се уредим някой да ни дава пари дълги години и да си откриваме работни места в държавния сектор, както правеха през последните няколко десетилетия Гърците. Имаме и още един шанс - диктатура или робство. Някой привърженици му викат твърда ръка. Защото много векове сме свикнали да живеем под робство и сме си изградили мислене което да ни помага да се оправяме точно в такава среда.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не мога да намеря за себе си някаква логика, но изпитвам някакви симпатии към Куневица. Абстрахирам се от миналото и, защото всеки във властта на тази възраст има някакво комунистическо минало. По въпроса за АЕЦ, не тя подписа договора да се спрат блоковете, тя просто ни накара да го спазим. Решението ако си спомняте беше взето много преди нея. Не че е критерий, но много от западняците я харесваха. Когато беше еврокомисар се държеше като истински политик, умерено, без скандали в пресата около нея и разни селски изцепки и вдъхваше някакво уважение. И поне виждам всеки ден полза от нейното еврокомисарство, макар и минимална. По нейна инициатива, ако не се лъжа, бяха уеднаквени зарядните за мобилните телефони и сега в цялата къща си имаме едно оборотно зарядно. Във всеки случай повече ми е симпатична от Бойко и Станишката, но все още съм далеч от мисълта да гласувам за нея.
С риск да ми дадат малко отпуска от форума...

ако влечението към това е перверзия, здраве му кажи.

K_Ilkov написа:
тва за МИЛФ-а си е тежка перверзия![]()
...............
С риск да ми дадат малко отпуска от форума...

ако влечението към това е перверзия, здраве му кажи.