Най- обичам....ГОЛФИСТИ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 09 Юли 2006, 16:11

VanioG60 написа:По темата с голфовете господа има едно моделче което забравяте да го споменете в името на голф като модел G60.Това голфче минимума ми е 113киловата като базов модел я си помислете със един спортен вал и спортен чип и една по малка ролка на турбината какво причинява на вашите любими m power и след това ще си поговориме за голфовете

ооо знаем ги тези G60 бягат много до 60км/ч и после само гледат надписа 325i :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 09 Юли 2006, 16:25

sleepwalker написа:
VanioG60 написа:По темата с голфовете господа има едно моделче което забравяте да го споменете в името на голф като модел G60.Това голфче минимума ми е 113киловата като базов модел я си помислете със един спортен вал и спортен чип и една по малка ролка на турбината какво причинява на вашите любими m power и след това ще си поговориме за голфовете

ооо знаем ги тези G60 бягат много до 60км/ч и после само гледат надписа 325i :mhihi:

Че лошо няма,този надпис определено гали окото ;) :!:
One passion,one car,one life...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от abdulcho » 09 Юли 2006, 17:06

ехеее пак стана скандала :mhihi:
аз не исках де... ей ама стана и фантастична история - тунинговани голфове да прелитат над М3... чудничко!
П.С. за юнака със забележката - за мен са си ГОЛФИСТИ.... има си и определение - Гледа тъпо и кара бързо - ГОЛФИСТ :mhihi:
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Юли 2006, 17:24

АБе тва е ебати нашляканата тема какво пишете толкова :lol:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 09 Юли 2006, 18:26

sleepwalker написа: тука сме Страхотни истории :mhihi:

По-би му отивало име на този подфорум Рядко случващи се истории. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Юли 2006, 7:43

pantata-1234 написа:
sieg написа:Все си мисля, че темата е БАЯ СЕЛСКА и подобава повече за "голфисти"(казва се голфаджии, ама нема значение), отколкото за интелигентните почитатели на БМВ. Ама интересното, че подобни простотии от "голфисти" не съм чувал, а тук едни и същи глупости се пишат периодично. Който не може да зацепи, че по-лека кола с по-къс диференциал абсолютно закономерно до определно разстояние е по-бърза от по-тежка и с по-дълъг диференциал кола, той явно не може да мисли нормално и нека да си избива комплексите някъде другаде.
Нема селски градски теми кво нема да ти писне на дедовата от теа голф-играчи последното го подчертавам да ти се прай на изтребител що е видел по скъпа кола от неговата и са да се покаже на мъж с главно "жмъ" 8)

Има и такива тъпаци. Ама ти що им се връзваш? То по тая логика, глей кви са рошлъовци ония с моторите, не стига че ме късат къде както си искат, ами и между колите ме изпреварват неправилно, мама им дееба!
няма една гледна точка, всички се правят на мъже като нещо не им отърва, и от единия, и от другия лагер. Повече мен лично ме дразнят като започнат да ми приказват глупости най-разнообразни идиоти, които не се изчерпвят с Golf-шофъорите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 10 Юли 2006, 10:02

sieg написа:
pantata-1234 написа:
sieg написа:Все си мисля, че темата е БАЯ СЕЛСКА и подобава повече за "голфисти"(казва се голфаджии, ама нема значение), отколкото за интелигентните почитатели на БМВ. Ама интересното, че подобни простотии от "голфисти" не съм чувал, а тук едни и същи глупости се пишат периодично. Който не може да зацепи, че по-лека кола с по-къс диференциал абсолютно закономерно до определно разстояние е по-бърза от по-тежка и с по-дълъг диференциал кола, той явно не може да мисли нормално и нека да си избива комплексите някъде другаде.
Нема селски градски теми кво нема да ти писне на дедовата от теа голф-играчи последното го подчертавам да ти се прай на изтребител що е видел по скъпа кола от неговата и са да се покаже на мъж с главно "жмъ" 8)

Има и такива тъпаци. Ама ти що им се връзваш? То по тая логика, глей кви са рошлъовци ония с моторите, не стига че ме късат къде както си искат, ами и между колите ме изпреварват неправилно, мама им дееба!
няма една гледна точка, всички се правят на мъже като нещо не им отърва, и от единия, и от другия лагер. Повече мен лично ме дразнят като започнат да ми приказват глупости най-разнообразни идиоти, които не се изчерпвят с Golf-шофъорите.
Eми то не всеки път треа да им се връзваш ма то всичко си има граници.Що почти всеки път така става некой играч (не само играещ голф) :twisted: с по-селски кошник (както ти се изразяваш :mhihi: )иска да те издразни(светка ти,надуе бибитката,..............,пръдне в кофата на накрая но тва е друга тема) Видите ли аз мое да съм от село ма дай да си напрая ташака с тва дупе с беемве,и си каже по вилиджърски(демек селски)като е с беемве да не е с два чифта м*дури Просто апела ми е(не знам кво е апел ма апела ми е)към тия шофери да престанеме с тия цигании по пътищата кат виждаш че си друга класа си трайкай ако треа го благослови до девето коленце,или си кажи еб*х мааму тоя щом кара такава кола значи е крал,мутра,мошенник(типичното мислене на повечето орица) ,приеми факта че си селски бек :shock: :twisted: и се не прави на състезател на драгстър Мирно тихо и така ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от abdulcho » 10 Юли 2006, 10:07

pantata-1234 написа:
sieg написа:
pantata-1234 написа:

Eми то не всеки път треа да им се връзваш ма то всичко си има граници.Що почти всеки път така става некой играч (не само играещ голф) :twisted: с по-селски кошник (както ти се изразяваш :mhihi: )иска да те издразни(светка ти,надуе бибитката,..............,пръдне в кофата на накрая но тва е друга тема) Видите ли аз мое да съм от село ма дай да си напрая ташака с тва дупе с беемве,и си каже по вилиджърски(демек селски)като е с беемве да не е с два чифта м*дури Просто апела ми е(не знам кво е апел ма апела ми е)към тия шофери да престанеме с тия цигании по пътищата кат виждаш че си друга класа си трайкай ако треа го благослови до девето коленце,или си кажи еб*х мааму тоя щом кара такава кола значи е крал,мутра,мошенник(типичното мислене на повечето орица) ,приеми факта че си селски бек :shock: :twisted: и се не прави на състезател на драгстър Мирно тихо и така ;)

:lol: :mhihi: :lol: :mhihi:
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Юли 2006, 10:11

Е това със светкането, свиркането са странши простотии и винаги ме вбесяват. А и за краткото време от когато карам БМВ вече се натъкнах на едно педерастче с Голф4 което ми направи точно същите мизерии... Верно е че карах в лява лента, но можеше да ме изпревари откъдето си иска, щото нямаше коли, а аз повече вдясно при дупките не стоя пък ако ще и патрулка да има зад мене...
Но това кой колко си настъпва колата си е негова работа, въпросът е да не ти пречи на тебе. А като тръгне по-бързо на светофара, ако ще и с рев(и сълзи) да е, какво ти пречи? даже по-добре.

Потребител
Аватар

Мнение от az_sym » 10 Юли 2006, 13:16

Изображение
Последна промяна az_sym на 10 Юли 2006, 13:31, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от az_sym » 10 Юли 2006, 13:22

sleepwalker написа:

Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 10 Юли 2006, 14:44

az_sym написа:
sleepwalker написа:

Изображение
Изображение

А, па на мене тате ми каза, че ще ми купи колело. Ма некой друг път :(
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FASH1ON » 11 Юли 2006, 11:36

не сте ли забелязали, че най-посещаваните и най-коментираните теми винаги ги затварят :?: :?: :?: тая май върви на там мисля :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 11 Юли 2006, 15:14

FASH1ON написа:не сте ли забелязали, че най-посещаваните и най-коментираните теми винаги ги затварят :?: :?: :?: тая май върви на там мисля :mhihi:

Странно! Не съм забелязал :roll: За пръв път говорим за голфове! Няма повече, обещавам :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Idiot » 11 Юли 2006, 18:31

Aз искам само да ви кажа да уважавате противника.... Ако тоя пич със голфа беше VR6 тая тема нямаше да е има ИЗОБЩО!!!!!!
Само ръчните скорости и хубавите жени ще ни избавят от педерастията!!!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории