Въпрос за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Въпрос за Е46
Здравей те,
нов съм във форума така,че ако съм объркал нещо се извинявам предварително. Съвсем наскоро се сдобих с 320д 150кс 2003г автомат,реално сега чакам да ми докарат колата от Германия - та въпросът ми е някой да препоръча някоя по стабилна защита от автоджамбазите и какви проблеми мога да очаквам от автомобила и за какво да се ослушвам по него.
нов съм във форума така,че ако съм объркал нещо се извинявам предварително. Съвсем наскоро се сдобих с 320д 150кс 2003г автомат,реално сега чакам да ми докарат колата от Германия - та въпросът ми е някой да препоръча някоя по стабилна защита от автоджамбазите и какви проблеми мога да очаквам от автомобила и за какво да се ослушвам по него.
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Re: Въпрос за Е46
anton2106 написа:Здравей те,
стабилна защита от автоджамбазите
застраховай го

anton2106 написа:Здравей те,
Колко ти излезе?
- тони6600
- Палавника
-
hyena написа:anton2106 написа:Здравей те,
стабилна защита от автоджамбазите
застраховай гоиначе много добър избор и честито! много безавариини км.
Мерси дано да са безаварини
Застраховах го вече,ама освен това дали наистина им е толкова стабилна защитата на ключа и другите му там работи.
- тони6600
- Палавника
-
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Съжалявам, че ще ви разочаровам, но няма защита, която да те спаси, ако колата ти я нарочат за крадене
Нито аларми, нито имобилайзери, нищо... Това, че не могат да я запалят въобще са пълни глупости, колкото и кофти да звучи.
Моето Е46 беше с всички възможни защити на БМВ - оригинална аларма, инфраред ключ, имобилайзери и т.н. плюс допълнителна аларма и допълнителен имобилайзер и изчезна толкова безшумно и безследно, все едно я бях оставил отключена и запалена
А ако случайно не успеят да я помръднат ще дойдат и ще я вземат с паяк.
Така че единственият ти изход е застраховката
И гледай да я в подходящата компания.

Моето Е46 беше с всички възможни защити на БМВ - оригинална аларма, инфраред ключ, имобилайзери и т.н. плюс допълнителна аларма и допълнителен имобилайзер и изчезна толкова безшумно и безследно, все едно я бях оставил отключена и запалена

А ако случайно не успеят да я помръднат ще дойдат и ще я вземат с паяк.

Така че единственият ти изход е застраховката

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- тони6600
- Палавника
-
- тони6600
- Палавника
-
ДЗИ пак става, те се презастраховат клауза кражба в Булинс (стикерите са същите). Специвлно за клауза щети хубова е Витоша (изплашат добре, не бавят). При ДЗИ можеш да правиш кола в сервизите, които към тях, конкретния сервиз избираш ти. Като си от Варна за тебе е армеец за клауза кражба, Булинс са слаби там.
Последна промяна Aurora на 10 Юли 2006, 11:00, променена общо 2 пъти
- тони6600
- Палавника
-
14 мнения
• Страница 1 от 1