Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: Случки на пътя

Мнение от M3 E92 » 23 Юли 2012, 4:21

На мен преди 2 седмици една вечер ми заляха колата с бира, защото съм бил светел на дълги (бях на къси) на някакви, които си пиеха на паркинг в центъра на Плевен :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i '96
Мечтае да кара: non-stop

Мнение от Lawmaker » 23 Юли 2012, 23:03

На мен пък преди 2 седмици ми заляха капака с айрян , понеже бях спрял пред блока си под който случайно има баничарница.
P.S. Не се бъзикам!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 24 Юли 2012, 0:32

Ако се опитвате да сте забавни..еми не сте.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 24 Юли 2012, 0:43

bmw-maximilian написа:Ако се опитвате да сте забавни..еми не сте.

Много ми е забавно някакви пияници да ми заливат току-що измитата кола с бира :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i '96
Мечтае да кара: non-stop

Мнение от Lawmaker » 24 Юли 2012, 11:08

И аз не се забавлявам, колега, със случката ти . Просто споделих. Доста се шашардисах преди да разбера че е айрян , помислих че е боя първо :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Юли 2012, 10:02

Добре де колата я намери и какво...а собственика намери ли.....за кафето кофти случка - спор няма,едва ли някой тук е решил да се подиграва или нещо подобно..
С такива разбиране няма,съвет като ти правят такива подобни ако не ти се занимава - спри...и го/ги ингорирай...

Тези дето се дърпат без значение гоУф или нещо друго го има и винаги ще ги има - и да ги накажеш - те си остават комплексарчета....дано подобаващо да си наказал колата му ,че и него :mhihi: :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 25 Юли 2012, 13:52

Gqbriel написа:...дано подобаващо да си наказал колата му ,че и него :mhihi: :yes:

аз пък принципно съм против каквито и да било интервенции по чужди коли, в крайна сметка автомобилчето с нищо не е виновно, виж по собственика вече е нормално да се поотпусне човек :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Юли 2012, 14:05

lowrider написа:
Gqbriel написа:...дано подобаващо да си наказал колата му ,че и него :mhihi: :yes:

аз пък принципно съм против каквито и да било интервенции по чужди коли, в крайна сметка автомобилчето с нищо не е виновно, виж по собственика вече е нормално да се поотпусне човек :mhihi:

Не е нужно да трошиш разбира се :yes: има тоолкова интелигентни начини - че колата не е виновна така е :mhihi: но някой хора повече ги боли за колата им отколкото за нещо друго :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 25 Юли 2012, 14:13

:OT: нема ли кой да разчисти чата тука?!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 25 Юли 2012, 14:18

Gqbriel написа:
lowrider написа:

Не е нужно да трошиш разбира се :yes: има тоолкова интелигентни начини - че колата не е виновна така е :mhihi: но някой хора повече ги боли за колата им отколкото за нещо друго :mhihi:

е точно от тия съм и аз :mhihi: :banghead:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Потребител
Аватар

Мнение от nitrus » 08 Авг 2012, 10:19

BMWPOWERRR_ACM написа: Когато вече се разминавахме(по принцип ми се случва да давам път там така на нагли шофьори, но или се извиняват, или поне се усмихват)аз и свирнах леко за да ме погледне като направих една такава физиономия :dunno: от сорта на какво прави да кара срещу мен. При това, вместо да направи някой добър жест примерно на смирение, наглата ми показва среден пръст и дава мръсна газ през кръстовището.

И на мен така, слизам по бул. "Рожен" към илиенци, със 70-80 съм, и няква УВСЪ излиза от блоковете минава двойна непрекъсната лента и пред мен, няма проблем бях далеч, но оная место да даде газ и да се включи нормално караше с 20. Набих спирачкии натиснах клаксона, ако ще се влачи да не пречи поне и да не създава предпоставки за ПТП. При което оная(сигурно същата) ми показва среден пръст, изпреварих я и и го върнах(натепах спирачки), после само видях зад мен пуснати аварийни и мръсна газ през насрещното за да бяга :smoke:
Последна промяна nitrus на 15 Авг 2012, 17:08, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i/99г.

Мнение от MegaByte » 11 Авг 2012, 22:19

да бъдем изрядни с катаджите...

Случая е следния :

Карам аз една Е36ца бордо седан и отивам да си видя дали е готова мойта кола в Люлин... Обаче съм си забравил документите на Е36цата унас... Отделно с това моя талон си дреме в КАТ ООД от около 7-8месеца и хич нямам намерение да го взема дори... Та .. Карам си аз към Люлин и по едно време изкача кукера пред мене с хранилката в ръка и ме спира.. .Аз съм си абсолютно изряден иначе.. С колан с всичко...
Кука: "Дай документите за проверка!"
Аз си ги давам, обаче давам талона на жената и документите на петицата...
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им...
Кука : " Са трябва да черпиш, ама аре тя женати те наредила размина ти се ... "
Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща и извади ей такъв поглед ..Гледа талона гледа колата , и после пак... И ми вика : " Аве момче тая кола не е същата ... И аз пак се правя на ударен.. .Еййй а... Алабала... И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. " muhihihihi Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих... Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв... Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд... Дори не записа правилната кола... Ама ми беше супер настроението после...
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 12 Авг 2012, 20:31

Тва с двата лева ме изкефи много :mhihi:
Ето ви пресен случай от вчера:
Излезнах с колата малко и отидох на едно площадче да я врътна 2-3 пъти осука се както трябва , тръгвам си доволен и некъф като излезна и почна да псува и да маха.. почна чак да ме гони... а па неква патка на площада се парализира седи гледа и подскача... заради нея се махнах, че имах чувството, че удар ще получи макар, че беше доста далече... Преди така с мотора ме гониха и ми се дървиха, са пък с колата.. аз съм карък от към хора, като малък с колелото ме гониха без нищо да правя, после с един скутер на един приятел, че ми излезна една котка, тя направо влезна под скутера та ме гониха с тръби да ме бият... все аз го отнасям! Ако оберат няква къща и през тва време аз минавам от там сигурно аз ще ям боя... :mrgreen:
Изображение Изображение Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Авг 2012, 20:39

MegaByte написа:...

Толкова ли неможа да си измислиш случка, че реши да копираш такава от форума :mhihi:
Тва стана като виц, къвто май е всъщност.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 13 Авг 2012, 15:04

Вчера бях на разходка малко до Калофер и по-точно към екопътека "Бяла река". Много приятно местенце. Скоро време трябва пак да отида ама само за пикниче и с доста биричка.. поотплеснах се малко :mhihi: Та пътя от Калофер до манастира е около 8 км и за жалост е в ужасно състояние (който е ходил знае) и на връщане карам едвам на 2-ра по камънаците и чувам надъден клаксон, обръщам се и гледам зад мен някво рено, ама сигурно на 20-30 метра, със скорост колкото моята. Чудя се за кво свири и си викам само да няма нещо по колата, да тече масло или нещо подобно и тоя пак почва да свири, ама не пуска класкона. Викам ще отбивам да видя кво става, спирам и тоя с мръсна газ минава покрай мен :dummy: Естествено беше с пловдивска регистрация, ние си знаем, че сме най-големите на пътя :mhihi: Разбирам вече да ме настигне и да не го пусна да мине, ама да кара с моята скорост и от 20-30 метра ми се разсвирил като.. ба*ти и хората. Човек отива малко из природата да си почине и отпусне и там ще се намери някой да ти вдигне нервите..

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории